moze li mi iko reći ko stoji iza ove kampanje, iz frizidera mi iskace "izbori su mi na vrh glave i ako jos jednu pliticku reklamu vidim" tako nekako....brate, sto je ovo?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bice frke neko se sjebo opasno,
Danilovic ima fotokopije svih potpisa koje su dostavljene dik-u a dik tvrdi da je dokumentacija nepotpuna
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Što bi ovi rekli, časti mi ovi vide DPS i tamo đe ga nema... babaroga, ali zato četnički i nacionalistički DF im ne smeta i vjeruju onoj na spotu što se šminka i što kaže da je Manda pravi državnik hahahahaha... isto tako toj ekipi što se isto šminka svako malo kimmi i sl. smetaju građanski orijentisani i procgeu glasači dpsa i sdpa
Love, peace and respect.
Eno se Besic bas aktivirao, sharuje neke slicice sto u sob dok lezi osmislja...
I tako.
Milo izlazi na crtu mladjanim centristickim kandidatima, pa da vidimo te debate.
I na poslijetku da vidimo te najavljivane pobjede.
https://www.vijesti.me/kolumne/64471...e-aleksa-becic
Ratka se ne slaze s Momom da je g. Becic svima prijemciv.
Inace pocela ja kampanja na TW za Draginju pa dosta onako lvalitetnih tviterasa govori da je vrijeme za zenu predsjednicu.
I kako vam zazvuce ti ljudi? Smijesno?
Ovo je pitanje upuceno prije svega prospajicevcima. Da eto im ukazem na njihovo antipod djelovanje.
p.s. Custe li mene da sam pruzio podrsku nekom? Niste? Tako to rade slobodni gradjani.
Navedi mi jednog "kvalitetnog" tviteraša koji podržava Draginju. Jednog samo.
Demohrišćanski pokret podržao je kandidaturu zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore.
Kako je "Vijestima" rečeno iz tog pokreta, odluka je donijeta na inicijativu lidera i najavljenog kandidata Demohriščanskog pokreta Dejana Vukšića.
Hocemo li sad da vrsimo standardizaciju?
Sigurno su kvalitetniji od ovih nazovi gradjanskih aktivista sto su 10 stranaka promijenili i nista u zivotu nisu radili.
Ljudi procrnogorske provenijencije, sa dosta pratilaca, koji ne psuju, ne vrijedjaju, imaju 1000+ pratilaca... Ima ih.
A evo da navedem one koji botuju svaki dan za PES. Vojvoda Momcilo, Ajatolah, Raso Gogic (on iz ubedjenja, momak jednostavno ima taj osjecaj za feeling.........)
Znaci da ostavimo najveće lopove da vladaju,pa ima logike bas…to je ono kao svi su isti,Aj da ne izlazimo na izbore,milo ima pravo da bude takav,ali drugi nemaju.
Kakvi god da su ljudi iz fronta,ne mislim da bi radili to sto su ovi ni približno.
Imamo izbor,milatovic ili becic,po meni je i danilovic jako korektan samo sto on nema šanse.sve ostalo je vracanje u prošlost i podjele,koje odgovaraju tim kandidatima ne bi li nas nastavili jahati još koju deceniju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije tu nista interesantno. Ovi drugi rade za dnevnicu, svaki dan o nekoj nepravdi, DF=DPS (a svudje u koaliciji sa DF), za inat... A Draginju je tek sinoc spomenulo nekoliko tviterasa. I eto udjoh u neku malu konfrontaciju s nekim od njih.
Znas, nekako je sve to bijedno. Ostavim ja post dva kad se napenale politicari, pa me proglase nekim botom. Samo sto moje je upuceno ka svim strankama, pa se onda pitam, kakav sam to bot ako ukazujem na lose kod ovih kompleksasa od politicara, a oni su neki nivo, tako sto kucaju poruke iz necijeg rektuama. Cudno sve to nekako.
A evo da se ne zaboravi briljantni gradjanski aktivizam i borba za slobodnog gradjanina.
A jedan od pokretaca "za inat" je bio gradjanski aktivista g. Dragicevic.
Zanimljivo da su oboje gostovali na osnivackoj sjednici PES-a.
Tako da ono dragi ljudi, ne bi trebalo da meni stalno kontrirate. Nisam ja taj koji radi za politicke stranke i koristi se neistinama.
Ako cemo pravo, jedan sam od rijetkih pravih gradjanskih aktivista u CG![]()
Last edited by Debilko; 24-02-23 at 10:38.
Ne da mi da editujem... Obratiti paznju na tweet. Em sadrzina nije odgovarala istini, em rekla da imaju njen potpis (da podsjetim, u pitanju su bili blanko potpisi za nepoznatog kandidata) dok je bila u Barseloni.
Ima li iko iz tog PES-a da umije istinu progovorit?!
I zamolicu da mi se vise ne replicira jer realno svaki put vas matiram. Mogu vala i da vam postove potrazim da vas podsjetim koliko ste u pravu bili.
Ovo vise nema smisla stvarno. Napolju dan, konstatujem cinjenicno stanje i onda dodje neko da se posprdava, sumnja, relativizuje... Nemam vremena za to stvarno.
Pa se lajkujte izmedju sebe do mile volje, to nece uciniti da ste u pravu, bar mi za to vjerujte.
Last edited by Debilko; 24-02-23 at 10:49.
Izraspravlja se ti sam sa sobom fino...
Sent from my phone
Neđe se pominjali bilbordi. Reče li ko, zna li se ko plaća?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
posle toliko godina omalovažavanja, ugnjetavanja i svakakvih podmetačina došlo je vrijeme da CG ima normalnog i dostojnog predsjednika. vodju svih nas Srba, koji se ne boji ka pojedini da reče što je! istorijska šansa za ovu državu, ako ovu propuštimo nikad neće biti bolje! čoek je priznao svoje greške a i dalje ga prozivaju, pogotovo ovi nekakvi nepostojeći narodi koji sebe zovu Crnogorcima iako naša istorija ne poznaje takav narod
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od kada nosi nove naočare prosto je progledao i ljudski se izvinio za greške koje je pravio. Čak šta više šminkanjem će napraviti novog sebe i biće pravi državnik.
Na majicama su konačno granice Crne Gore koje će braniti čitavim svojim tijelom i svojom dušom. Pomiriće narod, smanjiti tenzije jer svi smo mi bratski narod i treba da živimo u zajedništvu.
Pa, koga drugog, nego Andriju?
P.S.
Najavljivao sam vam ja "Ark of truth" nego me niste slušali![]()
Last edited by mneonly; 24-02-23 at 13:54.
Love, peace and respect.
Evo se i Damjanović javio da odradi svoj spot u DF kampanji.
Damjanović: Spajić fiktivno na račun Centralne banke prenio 3,51 milion eura
I... dostigli smo novo dno. Neko u DIK BRIŠE potpise sa podnesenih spiskova:
Mugoša je rekao da je Daniloviću jutros rekao da će dokumentaciju dostaviti SDT-u u cilju utvrđivanja odgovornosti.
Dedeić je rekao da su Danilović i Kovačević donijeli kopije obrazaca koji se ne slažu sa predatim.
Mugoša je pozvao članove DIK-a da izvrše uvid u dokumentaciju koju posjeduje DIK i onu koju posjeduje ovlašćeni predstavnik UCG - Kovačević.
"Šta se desilo sa ovim podacima i kako je došlo do ovoga treba da utvrde drugi organi, ali DIK ne treba da ostane nijem", rekao je Mugoša.
Poslije 2 ipo godine sjetili se da "fali"3.5 miliona eura, vucajte se poltroni. Ne valja Spajic je l ? Ok, tu je Milatovic.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks