Samo kaze nisam nista uradio.
Bio je u medijima tamo ovaj snimak prije mjesec dana.
Cini mi se da je htio da prelazi preko reda. Neki funkcioner je u pitanju.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Natjerao si me da otvorim prokleti CDM iako sam se sam sebi zakleo da nece vidjeti moj cookie na sajtu nikad vise... Ovo je uzas ali uz to bih ti samo rekao jedno, nsita tu osvjezilo nije, policija je (kadar tog ranga) ista danas kao i prije 3 godine, nemoj da si u zabludi.
Bice da je policajac na tiktoku gledao one kompilacije sto rade americki policajci za telefone i snimanje pa se uzivio, kvota da covjek nece odma bit otpusten s posla raste iz dana u dan![]()
Pa čim nije odmah otpušten vjerovatnoća je već 100% da neće biti odmah otpušten.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne sjecam se da su albanski politicari u CG reagovali ovakvom brzinom kad je ubijen onaj nesrecni policajac u Herceg Novom. Pametnome dosta.
Svakako je reakcija policajca za osudu, ali valjalo bi da cujemo i drugu stranu price. Sigurno nije bez neke izvucen iz auta. Ali politicari, novinari i razne NVO su jedne najobicnije hijene koje brzinom svjetlosti cekaju da osude nekoga javno ne cekajuci da se utvrdi istina.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi ovako naopacke gledaju na situaciju. Znaci niko ne bi policajca napadao da je on sluzbeno (zna se kako, imaju procedure) rekao da izadje iz auta, okrene ga i stavio mu lisice, ako ovaj to odbije znaju se dalje tacke procedure. Ovo maltetiranje, "kolko pricas druuuuze" i stavljanje ruka na usta je ponizvanje, ovo ti cak i u ratu izmedju dvije zemlje smatraju neetickim.
Nema to veze je li Albanac ili neko drugi. Nama je policija puna buzdovana koji ne umiju dvije recenice na nasem jeziku da sastave a ne nekom drugom. Buzdovani koji ne bi smjeli da rade tu dje rade u tome je problem.
Jedva cekam popis https://m.cdm.me/drustvo/bs-bosnjaci...aternji-jezik/
A u Bosni druga prica... https://www.google.com/amp/s/www.slo.../32279725.html
nema bosanaca!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Треба да буде кажњен, а не отпуштен.
Можда је он имао сасвим ваљан разлог да господина силом екстрактује из возила.У то не бих улазио.
Улазио бих у ово нервозно хватање за вилицу, јер за тим нема никакве потребе.
Овим стварим се приступа рутински, без нервозе, ако треба може и прангија да се покаже.
Очигледно да овај полицајац није у винклу, и да га треба послати да се по камену херцеговском, хеј хај хо, мало ресетује.
А добро је и за шкембе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovaj je gledao masu americkih filmova i cuo je pricu da specijalna jedinica vadi narod iz auta kroz prozor pa probao i on, samo sto on ne moze sebe drzat na noge koliko je spreman, a ne podici covjeka od 80kg.
A inace koliki je buzdovan vjerovatno ni rijec stranog jezika ne zna pa ga je i to dodatno motivisalo da covjeku zacepi usta ali bukvalno.
Pogledajte samo tu buzdovansku glavu, izbija inteligencija iz nje.
Prolaze im tone i tone droge i ostale robe tuda, razni kriminalci i sumnjive face i ne smiju im nista, a onda uhvate covjeka od 70 godina da maltretiraju, pi8ke.
Dajte ime ovoga junaka na baterije.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...zeti-od-zakona
“Žigljen” je dugačak 54 i širok devet metara, a kao trajektu kapacitet mu je bio 44 automobila i 200 putnika.
“Žigljen” koji više ni nema papire kao putnički trajekt već je registrovan kao teretni roro brod
On je međutim, u velikim poslovnim problemima, pa mu taj brod u posljednje vrijeme uopšte ne plovi i u prilično je lošem stanju.trajekt “Vasilije” nema važeće papire kao “ro-ro brod za prevoz putnika i tereta” već je u upisniku brodova zvanično registrovan kao “ro-ro teretni brod” zato što je kompaniji “Briv” koja ga je ustupila državnoj firmi posljednjih 14 godina služio kao plovilo za prevoz građevinske mehanizacije i podršku izvođenju hidrograđevinskih radova.Vlada ne samo sto je napravila problem nepromisljenim i brzopletim izbacivanjem Pomorskog saobracaja, nego se igra i zivotima putnika. Utisak je da kod Dritana postoji neka opsesija firmama koje su bliske DPS-u, da je spreman da zrtvuje interese obicnih gradjana kako bi zadovoljio taj svoj poriv.Morsko dobro nema polisu osiguranja koja pokriva putnike i vozila što se sada prevoze “Vasilijem”, niti im izdaje vozne karte koje su, u redovnim okolnostima, ujedno i potvrda korisniku usluge prevoza da je pokriven osiguranjem dok se nalazi na brodu koji ga prevozi.
Bilo bi suludo angazovati kao trajekt brod koji nema papire za prevoz putnika.
Bavio sam se semantikom koleginog posta, ne samom situacijom. Razumijem da postoje situacije kad nekoga policija mora na silu da izvuče iz kola, ali okle ideja da čoeka onako hvata? Dobro mu nije udicu kroz usta provukao pa ga izvukao štapom ili mu u kola bude ubačena dinamida što može i kita da pokida.
Ma nije moguce, naslednik Sava Parace
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-sasu-radovica
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovo je pakao ljudi. O cemu vi pricate? Cikica iz automobila da je uradio ne znam sta ovo ne moze. Snimak je stresan, sramotu da ne pominjem.. Pozelim da se u nastavku klipa cikica okrene, uzme masinku i sve po njima live. Ovo su nove devedesete, emigriracu na Novi Zeland...
Politička budala
![]()
Love, peace and respect.
https://m.cdm.me/zabava/muzika-film-...sem-podneblju/
Sent from my iPhone using Tapatalk
The James Webb Space Telescope discovers enormous distant galaxies that should not exist
https://www.space.com/james-webb-spa...e=morning_brew
Aooo. Nagrdio ga je
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Pojavi se snimak odma krece da se izvinjava… eee pravi srbi su u boj isli za kosovo a ovaj se prepao zatvora i odma izvinjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 23-02-23 at 15:14.
f6
Oko cega se dize pompa, vikendom ima 100x gorih tuca, a niko nista.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
"Kao politički subjekt nismo odmah reagovali već smo dali priliku pravosudnim institucijama da ispitaju čitav slučaj u skladu sa zakonskim nadležnostima i djeluju isključivo na osnovu činjenica, ali je sada evidentno da se radi o političkoj akciji u susret predsjedničkim izborima koja ima za cilj da nam nanese štetu a naše funkcionere predstavi kao kriminalce", navodi se u saopštenju.
Poručili su da ne žele da ulaze u detalje slučaja, ali da bi pravosudne institucije trebalo da taj slučaj, baš kao i bilo koji drugi, sagledaju lišeni bilo kojeg političkog uticaja, ali da vide "da se to nije desilo".
"Čak suprotno, danima se pompezno stvara medijski utisak da se radi o izvršenju teškog krivičnog djela i unaprijed se osuđuje i presuđuje na bazi političke pripadnosti a ne dokaza i činjenica. Sve ovo je dio marketinške strategije naših političkih protivnika kako bi se stvorio lažan utisak da su funkcioneri DF-a slični funkcionerima političko-kriminalne organizacije zvane DPS", kazali su oni.
Naglašavaju da je stav te partije uvijek bilo kristalno jasan, a to je da svako ko je prekršio zakon, treba da odgovara kada se to utvrdi u pravosnažnom postupku.
Sve do tog trenutka, dodaju oni, svaki pojedinac je nevin dok se ne dokaže suprotno.
"U ovom slučaju je namjerno došlo do zamjene teza pa tako umjesto da se dokaže krivica našem odborniku, on je stavljen u položaj da dokazuje svoju nevinost jer je apriori od strane političkih organizacija proglašen krivim", kazali su iz budvanskog DF-a.
Po df-ovim standardima ispade da ne bi smjeli riječ kritike ni Milu i njegovoj bratiji da progovore jer ne postoje nikakve pravosudne presude protiv njih za bilo koje krivično djelo. Oh, well.
Kad se sjetim reakcije DF-ovaca sa foruma nakon izmisljenog prebijanja u NK a sada "aooo, nagrdio ga je" kao da ne zna sta je bilo i prije i poslije... ali eto da zamislimo sta bi se ovdje pisalo da je bilo obrnuto i ne samo to vec koje bi se rijeci i kvalifikativi koristili kad su se onoliko zestili oko izmisljenih dogadjaja sta bi radili oko stvarnih.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks