Бтр4 работа у Бахмуту.
https://twitter.com/AlexRaptor94/sta...IJe87gUtA&s=19
Задњих дана украјинске снаге су успјеле да стабилизују фронт југоисточно од Бахмута, односно да спријече да Руси прекину комуникацију од Часив Јара до Бахмута, преко мјеста званог Иванске.
У самом граду је такође дошло до одређене стабилизације, након успјешних контранапада.
На сјеверу и сјевероистоку ситуација није стабилизована, непријатељ надире, и комуникација Славјанск-Бахмут, ако није прекинута а оно је онемогућено кретање.
Ситуација је тешка.
На другим правцима ситуација је далеко боља по браниоце и Руси имају јако мало успјеха и сјевероисточно од Купјанска, и западно од Кремне.
Код Доњецка Руси немају успјеха, а код Вугледара је руски напад потпуно разбијен.
На запорошком фронту без значајнијих помјерања.
Сви западни аналитичари се слажу да је најављена руска офанзива већ почела крајем јануара.Резултати су за сад мршави.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Наводно Бајден стигао у Кијев.
Још увјек нема потврде.
Jes, Putin samo što nije.
https://twitter.com/ian_matveev/stat...7JEsOCJ0Q&s=19
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Još samo da Bajden zna u koju je državu![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Ko bi rekao..a po onim njegovim fotografijama mačo ovo ono kad se hvalio po sibirskim šumama reklo bi se homo sapiens supremis..
A eno vagnerovci sve otvorenije prijete ruskim generalima, pa će izlazak i iz Kremlja dvorca da ode do trafike biti sve više luksuz.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Роберт Мађар, командант свих дронова на правцу сјеверно од Бахмута припремио дарове за вагнеровце:
https://twitter.com/bayraktar_1love/...x2HJfAS1w&s=19
Бајден каже да су успјели да обезбједе око 700 тенкова за Украјину, испорука се очекује у наредном периоду.
Ne znam jeli Putin ovo izbrisao sa stranica istorije sada pošto već vidim u najavi RT kad krene oko tih tenkova.
Mada oni su ww2 nazvali veliki patriotic war a ne kao cio svijet ww2.
Njemački bruto proizvod ima godišnji iznos od oko 4.000.000.000.000 (četiri biliona) eura. Peter Adrian (predsjednik udruzenja industrijskih i trgovačkih komora Njemačke) je izjavio da će gubitak privrede u 2023 god. zbog rata u Ukrajni biti oko 4%, odnosno oko 160.000.000.000 (stošezdeset milijardi) eura.
Novi paket sankcija Rusiji bi mogao da obuhvati pojedince i kompanije iz Irana koji pomažu rusku ratnu mašineriju. (izvor Bloomberg)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Buahaha.Ali, studio..R1.
E šta je istorija..
Amerikanci su zamolili Rusiju da ne gadjaju dok je tu bajden.
Sjutra u 10h javnostima će se obratiti Putin.
Kako ono bi (prvi ,,šamar” zvaničnoj Moskvi)? 12.3.2022 god. Ministarstvo odbrane Rusije izjavljuje da kontrolišu sve ulaze u Kijev, te da niko i ništa ne može iz Kijeva i u Kijev. 15.3.2022 god. u Kijev vozom stižu premijeri Slovenije, Poljske i Češke čime se pokazuje koliko je ,,šuplja” ruska priča… u ,,dvaes marki” da Rusi pojma nisu imali ko dolazi u Kijev, eventualno su mislili da dolazi predstavnik MMF-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vele da je policijski aparat sasvim lijepo postavljen na ulicama,ako neko se i zakašlje slučajno da ga odmah izbace iz stroja..ah, ti govori diktatora.
U dalјini se jedan helikopter obruši među krovove zalebde za trenutak kao muva zunzara, i ponovo odlete krivulјom.To je bila policijska patrola koja je špijunirala lјude kroz prozor.No patrole nisu bile strašne.Strašna je bila samo Policija misli...
Pa govor ide u stilu..
Rat je mir..sloboda je ropstvo..neznanje je moć.
Nije uspostavljena diktatura da bi se čuvala revolucija,revolucija se pravi u cilju uspostavljanja diktature.Svrha represije je represija.Svrha mučenja je mučenje.
Cilj moći je moć.
...može im se dati intelektualna sloboda, zato što nemaju inteligenciju...
Last edited by Bluemoon; 21-02-23 at 06:28.
13000 postova skoro na ovu temu, mislim da je skoro 10.000 od dvoje ljudi...![]()
aleksa111111, dub_c, extravaganca, joni, Laik, MLS, MontSAT, nikolaf7, Pasha, ReBorN7
Са мог налога сам само ја писао.Свако је слободан да допринесе теми.
Ово је геополитичко дешавање које ће обиљежити прву половину овог вијека, и јако сам заинтересован за ову тему.
Сигуран сам да руска војска парадира Кијевом, Житомиром и спрема се да заузме Виницку да би се више људи ангажовало на овој теми, па би имали линкове са оних страница "комплетно руско наоружање" и слично да се допрунесе теми.
Овако кад се моћна руска армија растаче у Донбасу од распале украјинске армије, вјерујем да фали мотива.
Okey.
Dakle, čovjek koji je pokrenuo najveći rat svjetskih razmjera je danas održao imperijalistički govor aka Hitlera,i od svega toga gle sitnice zavisi budućnost čovječanstva.
To profilisanje,i ostalo ono konačno sam navikla da ne da me ne zanima no nemam namjeru još da trošim ijednu moždanu ćeliju što se nekome priviđa, pa kome što ne odgovora nek slobodno preskoči.
Što se tiče njegovog govora opet mislim da ga u cjelini treba postaviti jer jeste istorijski ali na temu na koju nikoga nisam ni primjerila a zove se Putinova Rusija.
Nije on pokrenuo rat nego je bio isprocociran da pokaze zube demokratiji , sjetih je jednog posta forumasa koji bjese u egipat pa mu pricase da je ipak bilo bolje pod diktaturom nego pod demokratijom....
Ukrajina se dijeli, Kosovski recept je spreman za nju ... i naravno stize demokratija
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni je najbolesnije kod rusofila to što bi oni stvarno voljeli da se odje desi neki haos. Boleština
Први UH60A Блекхоук у употреби украјинских ОС.
Дио је авио јединице украјинске војнообавештајне службе.
Шема је фарбања је цивилна, па се врло вјероватно ради о приватној донацији.
https://twitter.com/UAWeapons/status...3NaMU-S3g&s=19
Код Авдивке ништа ново.Насложено пола руске механизоване чете.
5×БМП1 1×Т72Б3
https://twitter.com/UAWeapons/status...2lbElL4lQ&s=19
START suspendovan, ceka se ofanziva Ukrajine, veselo ce biti....
A isto ko razumije englesk valja poslusati i drugu stranu ....
komunisti i četnici nisu tema ovdje pa skalajte malo sa tim
She is only here to annoy herself!
Okey ipak govor treba postaviti na temu Rusije, meni jeste sve ovo bitno ne mogu zaista da objašnjavam zašto.
I zaista kome moji postovi smetaju nek slobodno preskoči,biće svakako obostrano.
Trudim se koliko god mogu da pišem u temi.
Od 24.februara ja prvenstveno ne mogu da još ni nakon godinu dana shvatim da se sve ovo desilo,i užasno me emotivno dotiče a voljela bih onda logično da se nikad nije ni desilo.
I najmanje što mi onda treba jeste da još trošim energiju na to da se objašnjavam bilo kome zašto me sve to toliko dotiče.
Last edited by Bluemoon; 21-02-23 at 20:48.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks