DIK nije, kao sto Andrej Milovic kaze salter organ. Tamo rade ljudi a na roboti. Oni itekako mogu da uzmu u obzir nove cinjenice i nove okolnosti i da glasaju na osnovu njih i to im bukvalno niko ne moze zabraniti. Osim toga, DIK je u sustini jedan politicki organ u kom clanovi glasaju po partijskom kljucu. Ako im partije kazu da glasaju protiv kandidature Spajica, onda ce tako da bude.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Reče lik koji je političku karijeru napravio na širenju mržnje i podsticanju razlika. Priča na nivou dps pravne države i evropskih integracija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.dan.co.me/vijesti/izbori...borima-5162027
Realno tesko bi bilo zamislit presjednicke bez njega![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
To DIK ni dosad nije sprečavalo da vrši potpuno besmislene i protivpravne aktivnosti, kao što je raspitivanje po okolnim državama o random građanima koji nisu ni podnijeli predsjedničku kandidaturu.
Postoji vrlo dobar razlog zašto su partije bez ikakve potrebe odložile glasanje o sudijama US (koji bi takve odluke oborili za 30 min) do 27. marta i kraja perioda podnošenja kandidatura.
Vjerujem da ce DIK odbit kandidaturu. To je DPS organ i iznenadilo bi me suprotno.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Banana država
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
'bem ti lebac, otkad predsjednički izbori postaše ovoliko bitni, ka da je život i smrt?!
Slatko me nasmijaste, dragi forumaši, lajkujem sve sto pofermam i ono čemu se namijem![]()
Ne znam ko je iz dps-a lud da se prosšpe, najmanje vjerujem da je Milo spreman, tim prije što bukvalno vjerujem da bi sigurno, kako sad stvari stoje, i od Mandića izgubio,,,,reče neko gore, a ja se slažem, mi stalno DF marginalizujemo, kao nemaju oni političku snagu ali na kraju nekako imaju vazda duplo više no što mi predviđamo....svejedno, dok jaše Manda, jahaće i Milo i obratno...nekim čudom jedan drugoga drže u životu i stvarno je dosta toga više....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pa kumovi su.Kum nije dugme.
Meni samo jedna stvar nije jasna kako su svi sa metalurgije otišli u DF.
Postoji legenda da su Bakar i Kalaj savršena kompozicija.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Da li je, zaista, sva dokumentacija ispravna? Da li je uvjerenje o drzavljanstvu zasnovano na prevari i krsenju crnogorskog zakona pravno valjna isprava?
U pravu postoji princip da niko ne moze zasnovati svoje pravo na prevari. Ko sto Vanja napisa, u DIK-u sjede pravnici. Ne bih se uoste zacudio da na osnovu novih okolnosti, kao sto je najava MUP-a da ce pokrenuti postupak za oduzimanje drzavljanstva, neko od clanova DIK-a predlozi da se u svijetlu novih okolnosti i radi razjasnjenja nedoumica koju su se pojavile, od Spajica zatrazi da donese nov dokaz o drzavljanstvu. Koji on, vjerovatno, sad ne moze dobiti.
Naravno, to bi bila pravno-politicka odluka![]()
Dje mi gagarin, i on kao milo ceka rasplet![]()
DPS nikako da prelomi![]()
Nekako po svim zakonima fizike,ako su ove vlade nakon jedne dugogodišnje vlasti se mjenjale ko godišnje doba tako će biti i sa predsjednicima ubuduće.
Ko da kralja se bira a ne službenika na mjesto predsjednika.
https://www.vijesti.me/kolumne/64383...digrao-za-mila
Tri godine traje fama o ekonomskom čarobnjaku Mickeyu, koji od 250 pravi 450 eura, a od 450 uskoro i čitavu hiljadarku! Bez ozbiljne investicije i realne ekonomije.Paralelno sa ovom tragičnom pričom, i za samog Spajića i za njegovu partiju, a najviše za crnogorsko društvo, kreće i razotkrivanje novog lidera i čovjeka budućnosti Spajića kao autokrate i manipulatora.Opra ga Zeljko zestoko.A kad smo već kod DPS-a - jedno od najjednostavnijih i najlogičnijih pitanja koje čeka odgovor Milojka Spajića jeste - zašto sve ovo?! Zašto je bez bilo kakve nužde potrčao da odbije bizarnu ponudu Demokrata, ismije ideju o političkom centru (kontra upravo DPS-u i DF-u), i na kraju prigrabi kandidaturu znajući za sve ove kosture koji mu leže u ormaru?! Je li mogao da predsjedničku utrku prepusti Jakovu, Injac, Miloviću, bilo kom iz vrha ES-a, a da se on pozabavi raščišćavanjem svog ormara i pripremom da čistih ruku uđe u kampanju za parlamentarne izbore?! Odgovor na ovo pitanje može biti samo jedan - ili je MS infantilni šarlatan koji je mislio da će i stan i kuća i prebivalište i državljanstvo zauvijek ostati u ormaru, da će biti dovoljno da se pojavi pred opčinjenim narodom i kaže to su gluposti, ILI, ili je sve odrađeno baš po dogovoru sa Đukanovićem i DPS-om, kod kojih je Spajić svih ovih mjeseci, a ne samo posljednjih sedmica, figurirao kao „omiljeni opozicionar“. I kod Milovih propagandista, i kod Milovih tajkuna, i kod Milovih NVO i kod Milovih inostranih patrona?! Jer ako je iko na političkoj sceni ovako partnerski i velikodušno odigrao za Đukanovića i DPS, onda je to Spajić!
Bez obzira da li je to uradio smišljeno i u dogovoru sa MĐ ili samo zato što je infantilan i samoljubiv, Spajić treba ozbiljno da razmisli da li je politika posao za njega. Ili bi bilo bolje da se povuče. Na vrijeme.
Znači Spajke uzeo pare od dps-a, ima logike.
Jedino se narodni kandidat i budući preSednik ne da i gazi hrabro do pobede. .
Last edited by remark; 18-02-23 at 08:38.
https://twitter.com/apopovic2/status...696754176?s=19
Andrija Nevolja Popović :
Nas iz suverenističke opozicije i javnosti ne zanima koliko će vlast, kojom gospodari religijski centar moći imati legalnih kandidata na crnogorskim predsjedničkim izborima.Mi možemo biti nevolja!
Last edited by Mstislav; 18-02-23 at 10:54.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako sam dobro razumio, ako spaki odbiju kandidaturu on moze da se zali samo ustavnom sudu kojeg nema. Kandidature se predaju do 26tog, a US se bira 27og, po dogovoru parlamentarnih partija jednoglasno.
Možda sam u modu teorije zavjere, ali meni ovo izgleda da su od starta svi u parlament ovo odradili planski da onemoguce pinokia da se kandiduje. Eo noćas ćemo vidjeti jel tako ili ne.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Bukvalno je zakonski rok za sazivanje vandredne sjednice i dostavljanje materijal najmanje 15dana. Odbor je bio 7og i djurovicka je zakazala sjednicu za prvi radni dan tog nakon tog roka. ( inace ponedeljak)
E sad moze bit da je zakon prije 15godina pisan da bi namjestili spajica bas taj da …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 18-02-23 at 13:06.
f6
Da su htjeli mogli su to za 24h zakazat uz lomijevu asistenciju.Б. ВАНРЕДНО ЗАСИЈЕДАЊЕ
Члан 128
Ванредно засиједање може се одржати у времену од првог радног дана у
јануару до посљедњег радног дана у фебруару и од првог радног дана у августу до
посљедњег радног дана у септембру.
Подносилац захтјева за ванредно засиједање одређује дан одржавања и
дневни ред сједнице.
Подносилац захтјева за ванредно засиједање не може захтијевати сазивање
Скупштине у времену краћем од 15 дана од дана подношења захтјева, а за дневни
ред сједнице може предложити само предлоге аката чији је предлагач.
Скупштину на сједницу ванредног засиједања предсједник Скупштине ће
сазвати у вријеме и са дневним редом назначеним у захтјеву за ванредно засиједање.
Изузетно, предсједник Црне Горе може захтијевати сазивање Скупштине на
ванредно засиједање у року краћем од рока из става 3 овог члана.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Bilo bi lijepo da se cirkus dovede do još neslućenog nivoa apsurda i DIK nikome više ne potvrdi kandidaturu iz raznih proceduralnih razloga...
I ostane Vojvoda sam na izbirnom listiću da se vidi dokle smo dogurali...
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks