Uzo deda da orgija na 13000 giri a?
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa dobro.. proslo je citavih 12 sati od poslednje udesa kod bivseg 'Okova'...
NP table.
Inace da demantujem sam sebe... raskrsnica jer nepregledna ali od degenerika koji nemaju grama mozga kao ni minimum kulture saobracaja. ERROR: Common sense not found.
Ovo kazem jer sam danas imao zalijepit' u degenerika, bas onako fino bocno. Srecom sam isao 15km/h pa sam mogao skroz da stanem dok se on fino ubaci sa strane jer nije gledao od slicnih degenerika koji napune raskrsnicu i onda daju po gasu u nadi da nema nikog a ako ima koga da ce stat' tako kao ja, ukopan u mjesto dok on prodje. Inace neki radnicki pik-up, MK table.
Pa koliko degenerika na svakom cosku... to je prosto nevjerovatno.
--------------------------
Do Not Disturb.
nemoj nas Mojkovcane - mi imamo 2 ozbiljne raskrsnici i pravilo je "jaci kaci" jer ove saobracajne ne zna vecina...
znak postave, naidje po neko s kakvim kamionom pa ga ponese i sve tako... stari panjati po 30-40 godina sto voze i pamte dane kad su tu i semafori bili se sprdaju i ulijecu ko avetni
*ako koga interesuje i semafore je ponio jedan coek s kamionom, fap, brlja i motorka su mu 3 najvece ljubavi
Podjoh do aerodroma i dva dobra udesa do tamo. Covjek udario po sred stuba na kruzni kod aerodroma. Drugi na novoj obilaznici.
Svi na telefone, nije ni cudo.
U zadnje vrijeme sam češće zbog posla na relaciji primorje - PG i kad vidim ispred sebe Scenic/Megan obavezno ih pustim. Grama mozga kad sa trafikom pokušavaju preticanje vozila koja imaju makar 2x jaču konjažu![]()
Pa cim voze Scenic/Megane sve ti je jasno koliko grama imaju.
Ja vozim megana. 250k km kod majstora samo na redovan servis. E još ne vaših mozak da ga izvagam
Jedan od udesa
https://m.cdm.me/hronika/udes-u-donjoj-gorici/
Nema veze je li Scenic, Lexus ili Golf 2, sve je do onog ko vozi.
Vozi se brzo, cacka telefon tokom voznje, i eto.
Je li ovo Tesla ili A7?
A5 4vrata.
Vozači Golfova 4-5-6-7 i BMWa su obično najbezobrazniji u saobraćaju.
Ovaj momak što je poginuo danas -> to je valjda ulica od keta desno prema školi.
Udario u drvo..
Mora da je brzo isao.
posebna vrsta paklenika (cast izuzecima) samo bih ovdje dodao i ove sa Ventom,G2,G3, stariji passati ...posebno ako ga vidis da je ulickan i sredjen . dijele se u dvije grupe oni sto kruziraju 20km/h na sat i na lezeci stanu skroz i onda ga prelaze 10sekundi prvom , i druga grupa ovih sto misle da voze 600ks pa se odreda svima nabijaju u branike , naravno spustenih siceva kao da leze ...
prije neko vece 22h , nidje nikog lik sa dujom vozi 25km/h. Ja ne zurim lagano za njim i ako mi je smor. Lezeci staje lik , prelazi ga 15sekundi sigurno . Posle lezeceg krenuh da ga zaobidjem (ne preteknem , no zaobidjem jer auto koje ide 20km/h se zaobilazi ne pretice) lik uprije full gas . E smijao sam se sam sa sobom 5minuta
Da se ne uvrijedi niko odje ali ovi likovi su stvarno posebna kategorija, naravno ne vezuje se samo za VW ali u 90% slucajeva voze golfa,venta ili pasata starog 25godina i ovako se ponasaju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za 24 sata 27 saobraćajnih nezgoda
Iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije kazali su da se u Podgorici dogodilo 16 nezgoda, Baru pet, Bijelom Polju i Nikšiću po dvije, a u Budvi i Tivtu po jedna nezgoda.
Izdata su 332 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijete 42 prekršajne prijave.
Policija je oduzela 18 pari registarskih tablica.
Do Not Disturb.
Zanimljivo je,koliko ih iskljuce iz saobracaja na sedmicnom nivou zbog voznje pod dejstvom alkohola
I nije to da su 'taknuti' nego se svako malo rekordi postavljaju... Ispod 2 ipo promila se i ne pominje vise... Pakao.
Takvi bi mi drzali elektricne uredjaje medju svoja 4 zida a u auto ne bi sjeli za zivota.
Do Not Disturb.
Evo poginula 3 momka od 16 godina u Rozaje.
![]()
Juče čekam zeleno na semaforu i ispred mene proleti dječak na el. trotinetu. Deset godina nema, kacige nema, na crveno za pješake, niđe odraslog za njim, naježila sam se.
Dolazilo mi je da zovem policiju i prijavim da maknu dijete sa bulevara.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks