Potvrdi raško eo da će draginja bit kandidat
Potvrdi raško eo da će draginja bit kandidat
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.blic.rs/vesti/politika/b...inderu/6mfnb0d
alal mu vjera da ne kazem drugo...
a brate normalan covjek.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Kolko se para daje svakome kandidatu za presjednicku kampanju i koliko potpisa treba za kandidaturu.meni se cini da svi ulaze da se posprdaju jer ne mozes bit toliko tele kao pojedini pa vjerovat u pobjedu sa realnih 4-5% podrske osim da to radis da uzmes pare
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ниси тако прич'о 2018те....
Шалим се мало, Драгиња из 2018. и Драгиња 2023. нису исте жене, промијенила/открила се након што је освјежило. Добро је што имамо кандидата који је учествовао на прошлим изборима, да видимо разлику у друштву насталу за прошлих 5 година, и да видимо колико је заиста бројна та гласна групација оних који су прогледали 30.08.2020те.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Draginjinih 12 posto na predsjedničkim izborima 2018. su eutanazirali SDP, jer je Ranko pomislio da su tih 12 posto stvarni i da SDP raste (a ja je glasao radi teretane), pa je ustupio kormilo Draginji umjesto Rašku.
A Raško je tada bio perspektivan i u naponu snage, za razliku od sad kada se pretvorio u tviter/instagram baku.
Draginja da je samostalna tj da ima para da je odvojeni štih imala bi dosta zavidnu karijeru, ovako i uz nju se slihtaju 5 do 22 i mali vlahovic u obliku raska
Pardon ko se bolje razumije u materija nek mi kaze , da li predsjednicki kandidati dobijaju novac od drzave za kandidaturu?
0.07% od tekućeg budžeta za 2023 a to je ovaj put 883.736,00 eura
Dijele se vrlo jednostavno na sljedeci nacin:
Budžetska sredstva za finansiranje dijela troškova izborne kampanje iz člana 16 stav 1 ovog zakona, kandidata za izbor Predsjednika Crne Gore obezbjeđuju se u iznosu od 0,07% planiranih ukupnih budžetskih sredstava, umanjenih za sredstva kapitalnog budžeta i budžeta državnih fondova (tekući budžet), za godinu za koju se budžet donosi.
U slučaju održavanja samo jednog izbornog kruga, sredstva iz stava 1 ovog člana raspodjeljuju se na sljedeći način:
1) 20% svim kandidatima kojima je utvrđena kandidatura, u jednakim iznosima, u roku od deset dana od dana utvrđivanja liste kandidata;
2) 80% kandidatima koji su osvojili preko 3% glasova, proporcionalno procentu osvojenih glasova.
U slučaju održavanja dva izborna kruga, sredstva iz stava 1 ovog člana raspodjeljuju se na sljedeći način:
1) 20% svim kandidatima kojima je utvrđena kandidatura, u jednakim iznosima, u roku od deset dana od dana utvrđivanja liste kandidata;
2) 40% kandidatima koji su osvojili preko 3% glasova, pro*porcionalno procentu osvojenih glasova;
3) 40% obojici kandidata proporcionalno procentu osvojenih glasova.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
To je to cista ekonomska racunica za kandidate ,ogromni bonus za BS ,sdp,i manje stranke koje se kandiduju
Мијењам СПП за БС.
"U pogledu izbora za predsjednika Crne Gore zaključeno je da treba ozbiljno razmisliti o tome da Bošnjačka stranka ima svog kandidata na izborima ali i da se, ukoliko do toga ne dođe, na organima stranke, nakon ozbiljne analize kandidata, zauzme stav o eventualnoj podršci jednom od kandidata, u skladu sa programskim opredjeljenjima Bošnjačke stranke i njihovim političkim programima i dosadašnjim političkim djelovanjem" piše u saopštenju.
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Politika :: Bošnjačka stranka razmišlja o svom predsjedničkom kandidatu
Бтв колика је демократија код нас од 30.08. странка која је у власти је учествовала на састанцима опозиције око договарања заједничког кандидата за предсједничке изборе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Zvaše me preko broja DeFacto agencije, đevojka veli da je iz štaba Demokratskog fronta, a u pozadi galama i kaže da radi još 20ak đevojaka s njom. Pita me hoću li glasati 19. marta i hoću li glasati za Mandića.
Zahvali se na iskrenosti. Prijatno.
Ofanziva sad.
Love, peace and respect.
Ovo je svima dobra provjera za parlamentarne izbore, da vide isplatili se izlazit samostalno ili grupno, pa posle izbora (predsjednickih) da ucjenjuju jedni druge...
Sad kad Medojša ośeti da ga je "načeo"....
https://www.cdm.me/politika/spajic-b...-svaka-tranja/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Rekoh ja xaxaxa
https://twitter.com/NebojsaMedojevi/...6sPl4dGhQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ahhahahahahhahahahahahah
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Tacno mi dodje da glasam za njega samo zato sto su ga se toliko prepali ovi vjecito nezasiti. Ako mu sto znaci, ima moju moralnu podrsku da ponese koliko moze.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks