Znaci jos ima ljudi koji citaju Borbu i Medojevica.)
Prije bih sam sebe osamario nego otvorio taj portal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Empire Spikes Back!
Lider PES-a odgovorio Medojeviću: Tužbe uskoro kreću
https://www.cdm.me/politika/lider-pe...-uskoro-krecu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci jos ima ljudi koji citaju Borbu i Medojevica.)
Prije bih sam sebe osamario nego otvorio taj portal.
Kako su bijedni frontovci sa svojim klovnom na celu(medojeBićem),pata pata su sa sdRpsovcima.
Počinucemo stvarno ako se ikad trsimo te dvije grupacije
Je li ovo uobicajena praksa u katastru? Da se novi vlasnik stana registruje 4 godina nakon prodaje, iako taj vlasnik vise nije vlasnik?Nekretninu u inostranstvu koju pominje lider DF-a sam kupio 2018. a prodao 2020. godine – i uredno prijavio taj priliv na svoj bankarski račun (kao što sam i rekao na RTCG emisiji prije 2 dana). Katastar u Srbiji kupovinu je zabilježio dvije godine kasnije 29.12.2022 godine,
Nesto ne stima u ovoj prici. Ako je stan kupio 2018. godine, a u katastru je on upisan kao vlasnik u decembru 2022, to onda nije 2 godine, kako tvrdi Spajic, nego 4 godine. Kako je katastar mogao da registruje Spajica kao vlasnika u decembru 2022. godine, ako je on, kako tvrdi, stan prodao 2020. godine? Sumnjiv si, Spajicu
Koliko se moze vjerovati podacima u katastru, ako je ovo uobicajena praksa?
Ajd sam pa me optuzite da sam DPS-ovacOdje covjek ne smije da napise sto misli. Odma etikete
![]()
Izgleda ce nesrecnici stvarno da kandiduju Aleksu poslije blamaze koju su mu priredili. Malo im je bilo pa hoce da ih Spajic opere i zvanicno. Ili misle da ce u medjuvremenu da izgubi crnogorsko drzavljanstvo. Svakako nema trika da su bas toliko glupi da misle da mogu da ostvare bolji rezultat.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Šta se očekivalo od lidera nego da se kandiduje, i ovako su propali a tek da podrže nekog van partije postali bi statistička greška
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pa da si jednom preveo nesto u katastar mozda bi i znao.
Vjerovao ili ne evo ti situacija. Djed mi je prije ravno 23 godine prodao stan. Umro je prije god ipo dana, ocemo da pokrenemo ostavinski, usli na sajt da vidimo sto se vodi, stan jos upisan na njega.
Tako da me nista ne cudi sto se tice katastra.
Bijaše nekad grupa za promjene,posle i pokret za promjene.
Da,bio sam i ja tad simpatizer,jer je na drugoj strani bio dRps,samo nisam imao dovoljno godina da ih glasam u početku.
Guzičko kako ga zovete je zadužen za prljavi posao u Dfu,da svakodnevno blati one koji im glasove uzimaju,ne vadi gospodin Spajića iz usta evo godinama,zna da im opasnost za glasove najviše prijeti od Evrope sad.
Nadam se da će ih opuvat milojko,njegov pljevljak
A kakav crni guzicko. Lik je totalno nebitan. Spavac. Milov igrac. Ne mogu da vjerujem da postoji covjek jedan u ovoj drzavi koji bi ga glasao osim familije.
Ako mogu da primijetim baš ste tolerantni prema Spajketu. Petar Ivanović, na primjer, nije staroj majci mogao dat kredit od milion eurah da mu se na glavu ne popnete a Spajke zaboravi da ima stan, državljanstvo susjedne države i još ponešto i nikom ništa.
Kupio ga je kad nije bio na funkciji u Cg. Ovaj je majki obezbijedio kredit kad je DPS zario i palio.
Tako da je u namjanju ruku nekorektno ih uporedjivati i u istu recenicu staviti.
Da se narod penjao Milu na glavu za jedan od 729292027 offshore racuna ili za jedan sat koji ima sig ne bi vladao 30 godina.
Ali poslednji trzaji pred politicku smrt.
Ekser u sanduk je postavljen. Cekamo mart da se zakuca.
Prevodio sam ne jednom, nego vise puta. Kupovao sam i ja ponestoNaravno da sam bio do katastra i da je moje ime bilo upisano. Pa nijesam lud da kupujem, a ne provjerim jesam li upisan kao vlasnik? Jos u Crnoj Gori. Sad je to jos lakse, jer je online. Meni je tamo radila skolska drugarica pa sam to preko nje zavrsavao. I naravno, islo je preko notara. Dati veliki novac, pa ne provjeriti je li vlasnistvo prevedeno na tebe???
Mozda je narod u Srbiji posteniji pa se vjeruje na rijec
A sto cemo za ovu razliku od dvije godine? Koja bode oci. Da vjerujemo covjeku da je slucajno napravio lapsus?
Vazda se sjetim Radoja Domanovica koji je znao da fino opise kakav blenatav narod zivi na Balkanu.
Kako ti to provjeris jel' na tebe pa kupis ?
Ja sam mislio da se ide prvo sa parama kod notara, potpises se pa onda cekas da se upises.
Bice da ja sve ove godine pogresno radim.
Nego da ne idemo u off, sorry.
Demokrate znaju da Bečić ne može preko 4tog mjesta na listi predsjedničkih kandidata, ali demokrate znaju da ako Spajić postane predsjednik (van dogovora sa demokratama oko zajedničkog parlamentarnog nastupa) da će im ES pokupit glasače na parlamentarne i oni odoše vjerovatno na cenzus ili ispod.
Zato demokrate ne kandiduju bečića da pobijedi, demokrate kandiduju bečića da Spajić ne pobijedi.
![]()
Last edited by lucke91; 05-02-23 at 09:00.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne sumnjam da će već danas neki kukavac morati da ide da fino pročešlja katastar na Zvezdari i Savskom vencu, ali koliko ja vidim ista skupina koja je glasala za mila dok je slavodobitno na hrt-u pričao kako nema leba da jede, sada se pravi slijepa i na spajkijeva nepočinstva.
Inače, ne bih tako lako otpisivao bečića jer su i oni krenuli da miniraju spajkija sa onim obećanjima o milijardama iz japana...
Biće velika borba za drugi krug iako ne znamo ni ko će biti kandidat dps.
Bi li ti platio veliki novac nekom, ako ovaj nema dokaz da je vlasnik? Spajic nije mogao prodati stan 2020. godine, kako tvrdi, ako nije bio upisan u katastar da je vlasnik. Pa to ne bi nijedan notar uradio. Notar odgovaraju svojom imovinom, ako nesto nije u redu. I obaveza notara je da provjeri da li je prodavac stana vlasnik. A to se provjerava podacima u katastru.
Ovo su elementarne stvari. Nijesmo djeca. Zar starno treba te stvari objasnjavati?
Nije problem stan i slično, da Bog da on imao 10 stanova... problem je što konstantno laže, izmišlja, folira. Problem je što ima Srb državljanstvo i što misli da neodgovaranjem na takva pitanja, foliranjem i blefom misli da će mu to proći. On je odavno u problemu sa CG zakonima, samo što su nam 42. i 43. Vlada "sjebali" institucije inače bi se to za dan sve riješilo.
APP - Ako prođe prođe - hazarder
Last edited by mneonly; 05-02-23 at 09:30.
Love, peace and respect.
Pocetkom devedesetih, kad su ono bile nestasice pa se cekalo u redove za ljeb i mlijeko, a u kolonama za benzin, s nekim drustvom sam se dogovarao da napravimo performans. Da prodjemo pored onih penzionera koji su se kleli u Sloba M. sa transparentima a sad cekaju da za crkavicu kupe ljeb i mlijeko, ako ga bude, i vicemo iz sveg glasa "Slobo, Slobodo". Pa nam opet bi zao tih djedova i baba.
Koji je to defekt kod ovog naroda da nece da vidi nesto sto je ocigledno? Kako je vladao Milo i DPS, nego raznim lazavinama i obecanjima? Ili parolama da Crne Gore nece biti bez njih. A narod, ka narod, u sve ce da povjeruje. Jos kad se poradi na PR, platis neku aganciju, a uz to imas podrrsku medija. Cak i neki ljudi za koje sam mislio da su pametni su potonuli pod takvim pritiskom. Jednostavno, u nekog se apsolutno vjeruje, a ako probas da neke stvari u koje oni bezrezervno vjeruju dovedes u pitanje vrlo logicnim pitanjima, nastrada. Tad si mogao i batine dobit. Odje mi samo prikace epitet DPS-ovca kojeg placaju Grci![]()
Last edited by Ostoja; 05-02-23 at 09:33.
Kako voliš da pogrešno inerpretiraš nešto i onda danima vrtiš oko toga (obično bude neka nebitna sitnica).
Ako je stan kupljen u izgradnji, ne može se odmah prevesti, jer zgrada nije upisana u katastar, niti može biti upisana dok se ne završi.
Osim toga, notari često ne pošalju dokumentaciju odmah u katastar (na ličnom primjeru znam, jer sam poslije 3 mjeseca primjetio da i dalje nije prevedeno, notar preumio da dostavi).
Čovjek je dostavio ugovor na uvid javnosti, ali ajde da i dalje smišljamo priče.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Blam, evo da se ne kunem...
1. Da li imate Srb državljanstvo?
https://twitter.com/nekboa/status/16...fs554hGnNOhFLA
2. Da li ste svjesni da CG zakon o državljanstvu zabranjuje dvojno državljanstvo?
https://twitter.com/nekboa/status/16...fs554hGnNOhFLA
![]()
Love, peace and respect.
Bojim se da si ti jedan od onih koji odbijaju da prihavte da je moguce da njihov miljenik laze. Cak i kad je to ocigledno.Ako nije to onda imas problem sa razumijavnjem neceg sto je ocigledno
Dakle, Spajic kaze da je nekretninu kupio 2018. godine. Da je prodao 2020. godine. A da je katastar zabiljezio kupovinu dvije godine kasnije 2022. godine. ko je on stan kupio 2018. godine, a kupovina upisana, kako on kaze, 2022. godine, koliko je to godina?Nekretninu u inostranstvu koju pominje lider DF-a sam kupio 2018. a prodao 2020. godine – i uredno prijavio taj priliv na svoj bankarski račun (kao što sam i rekao na RTCG emisiji prije 2 dana). Katastar u Srbiji kupovinu je zabilježio dvije godine kasnije 29.12.2022 godine,
Samo citaj ono sto pise, nema tu nikakvog tumacenja.
I ko je taj pametnjakovic koji ce kupiti stan od Spajica 2020 godine, ako Spajic nije bio upisan kao vlasnik? Koji notar bi to uradio? Kako se moze prodati nekretnina bez dokaza iz katastra?
Mucni malo glavom.
Last edited by Ostoja; 05-02-23 at 09:52.
Spajić pokazao predugovor iz decembra 2020. i u istoj rečenici kaže da je pare dobio mnogo prije potpisivanja tog predugovora. Ko to daje tolike pare mnogo prije stavljanja na papir obaveze da se za te pare nešto dobije? I koliko košta stan od 88 kvadrata u bg na vodi? Nešto se ne poklapa a da to nije Aleksin osjećaj za lokativ.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Više od godinu dana sam čekao da me u katastru u jednoj primorskoj opštini upišu kao vlasnika stana. Račune (voda, struja...) sam godinu dana plaćao pod imenom starog vlasnika. Što je najzanimljivije notar je na vijeme uradio sve što se njega tiče.
Nimalo me ne bi iznenadilo da je u Srbiji daleko gora situacija nego kod nas.
Stanove u izgradnji nije moguce upisati u katastar do finalizacije zgrade, tehničkog prijema a trebalo bi i upotrebne dozvole, jer ne možeš upisat nešto što ne postoji.
Ali možeš da kupiš stan u izgradnji koji ti garantuje da će napravit izvodjač radova, i isto tako taj neizgradjeni stan (tj prava na stan kad se izgradi) možeš da ga prodaš trećem licu isto tako kao što su ga tebi prodali.
Da bi se to realizovalo mora se prvo upisati u katastar na vlasnika koji ga je kupio od izvodjača a nakon toga se prevodi na treće lice. Nije moguće prevesti ga odmah na treće lice legalno.
Ovo sam prolazio više puta sa svojom firmom, kao podizvodjači smo uzimali stanove u izgradnji kao kompenzaciju za našu zaradu i iste onda prodavali odmah trećim licima da bi što prije izvlačili novac da bi isplatili radnike i dobavljače, a ta treća lica čekala završetak zgrade da upišu stan sa nas na sebe u katastar.
Last edited by lucke91; 05-02-23 at 10:05.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks