Meni je ovo najbitnije pitanje
![]()
Love, peace and respect.
Ne znam koji djaval pricate ovoliko o svemu kad se vec zna ko je novi predsjednik...lakse bi bilo da neko obrne ambasadu USA pita ih i napise odje sta su mu rekli...
Eo vi broj ambasade USA u PG: 020 410 500
https://me.usembassy.gov/embassy/contact-us/
Dobar dan dobar dan, mezete l mi reknu ko je pobijedio na izbore 19.03., fala..?
A ne trosit volki cyber pergamenat i tintu
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Aoo patosira Medo Spajića na Prvu...
Nađe mu stan, garažu, prebivalište, adresu, katastar, matični, državljanstvo sve u Srb![]()
Last edited by mneonly; 04-02-23 at 19:15.
Love, peace and respect.
@technus
Ne, mislim da kompletna opozicija i partije manjinskih naroda treba da izguraju nadstranačkog kandidata, čime bi otvorili eventualnu mogućnost da se budući preshjednik Države Crne Gore bira na relaciji kompletna opozicija/partije manjinskih naroda/PES, odnosno da se iz uticaja isključi DF. I da išta manje patiš od te safre koju mi prebacuješ, to bi umio da pročitaš.
@SKOJ
Isto, samo što ti ne patiš od safre no od (nezahvalne) agende
@ostali
Ni Ameri, ni Rusi, nisu razlog da se za nekoga glasa. Ali jesu da se o njima i njihovim namjerama porazmisli. Ko god istinski krene od premise da ne želi rusko-srpski uticaj na odlučujućim mjestima u Crnoj Gori i njenoj budućnosti, lako će shvatiti da će se upravo na preshjedničkim izborima koji su pred nama rješavati to pitanje.
I da scenario u kom DF daje preshjednika uz podršku PES-a, ili PES uz podršku DF-a, znači da smo prdnuli u čabar. Jer se nismo umjeli postavit tako da otvorimo prostor za treće rješenje.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ka sto rece uvaženi i cijenjeninkolega u svakom slučaju neko od kandidata za predsjednika ce zivjeti u inostranstvo a mi koji smo odje ostajemo sa pogani...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pogledah malo Spajića. Nisam do kraja, jer je priča suviše populistička i neiskrena.
Mislim da imamo žalostan izbor... ako ostane da se bira: lopov, prevarant ili vojvoda.
Čini mi se i da je Spajić kandidat na guranje....pa možda i dobijemo predsjednika na guranje....verzija 2.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Onda ja zavidim tebi. Jer misliš da njih interesuje što Spajić priča, i što je tu tačno istina a što ne, i što je pravo a što krivo, i još očekuješ odgovore
Zato što će ogromna većina njih glasati za Mandića iz starta
Koliko god sam subjektivni navijač da se taj čoek vrati u politiku, mislim da on nema dovoljno ''savitljiv'' moralno-etički kompas za ove naše baruštine.
Poenta nije kojeg bi kandidata podržao DPS. Nego da kandidat bude istinski nadstranački, i istinski nezavistan, da bi se time bar maksimalno suzio manevarski prostor za koaliranje sa DF-om, i PES-u, i onima koji su ga konstruisali.
Надамо се да ћемо је видјет на аутопуту брзо, предизброни плакати дођу и прођу.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-glavnom-gradu
Демократе настављају са пријетњама, никад интересантнија предизборна кампања.
Мало ми је жао опозиционих гласача, сморише се људи, буквално немају за кога да гласају.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Biće ćirilice kod njih, ne brinite. Zavisi od toga koje je lokalno tržište za reklamu u pitanju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ljubisa Stankovic bogme ni oni od 40 do 55 nisu culi nešto za deliju
Ma ni oni koji danas imaju 70 nisu imali kad od vedeta zajedničkog dps-a, turbo nacionalista iz Narodne stranke, od radikala Aćima Višnjića i sličnih gradžanista.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Buva+gacce; 04-02-23 at 19:51.
Ako se Becic kandiduje, najbolja provala bi bila da DPS, ako im teren javlja da ne mogu dobiti u drugom krugu protiv Spajica, ne izbace svog kandidata i odluce da izaberu najmanje zlo, i kazu biracima da glasaju Becica da bi mozda dobio u prvom krugu. A Demokrate dan pred glasanja kazu svojim biracima mi i DPS nikad zajedno, ne glasajte za naseg kandidata Becica no za Spajica. Ionako smo od starta realno s njim sceli.![]()
Last edited by avet; 04-02-23 at 20:16.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A ne no lgtv brakovi, nato, evropska unija, koga normalnog zanimaju te gluposti?!
Red bi bio da se kandidat za predsjednika makar za neko bitno pitanje izjasni, slažem se sa lucketom jer ono je zadtiđe. Ili barem da kaže šta bi sa silnim milijardama investicija.
Medo ga fino nače, baš šteta što to nije bio TV duel...
Što priča ovo Medo za Spajketa, sakrio brat stan, ženu i dijete, nije on državljanin Srbije, ja sam.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bogme i da objavi da je Milojko reptilijanac dzabe im sve....
Zasto je Medo naplatio konsulting za bb solar))
Demokrate mogu nanijeti ozbiljnu stetu Spajicu, ako Becic bude kandidat. Dje li ce tada URA?
Ko pumpa Meda s onim podacima? Ono prozivanje Spajica da ima vanbracnu cerkicu je ispod nivoa. Da li to AV pokusava da minira Spajica zbog Mandica koristeci Meda trbuhozborca? SPC ce stati iza DF. Vjerovatno ne previse glasno.
Ne bih se zalijetao s procjenama. Bice interesantni izbori.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks