Ironično ili ne, i dalje se ne nazire da forumaši koji će definitivno glasati za Spajića, ili makar naginju ka tome, iskreno vjeruju u ono što priča.
Evo mene si ovom pricom ubijedio da ne glasam krimosa i petljavinu Spajica (ti si uticao i malo Medo).
Glasacu Danilovica ili Vuksica.
Oni su realni, nista ne nude, ne lazu (a da smo dokazali kao sto smo dokazali za Spajica da laze), a nisu DPS ili satelit, nemaju iza sebe hedzinge, Singapur, a ni privatizacije. Nisu se puno eksponirali oko Putina i Joanikija kao Mandic. Zlatna su sredina izmedju DPS, DF i ovog mutnog singapurskog proAmera.
Mada mi je Vuksic malo mutan, ali zato Danilovic ,uh, kakav ce to predsjednik da bude, ima svi da nam zavide.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ironično ili ne, i dalje se ne nazire da forumaši koji će definitivno glasati za Spajića, ili makar naginju ka tome, iskreno vjeruju u ono što priča.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A def imamo vise razloga vjerovati Spajicu no ostalima, so...
Penzosi+maike+radnice sa trafike i marketa, bice izbori sasvim ok za njega![]()
Tu es mon héro!
Ne trudite se ljudi da vodite diskusiju sa likovima sa već pretpostavljenim mišljenjima o dogadjajima koji se još nisu ni dogodili, žive u svom nekom magičnom cvijetu, na čarobnoj stabiljki pasulja.
Forever young, i want to be forever young
Znači dps najbolja opcija? I još si citirao taj post iz kojeg si izvukao zaključak. Pomislio bih da je ostrašćenost, ali ni ti ne vjeruješ Spajiću na riječ.
Mislio sam da nije potrebno da se troše riječi koliko ne dolaze u obzir dps i df u bilo kom kontekstu, makar sam se toga dovoljno napisao u skoro 20 godina na forumu, ali izgleda da je bilo koja kritika vama poželjnog kandidata prst u oko. I ako su vama dps i df nivo granica koju treba prebaciti bilo kako da bi neko bio prihvatljiv, onda je to poražavajuće. Nažalost, živjećemo ođe pa ćemo viđet. Mislim, nije nažalost što ćemo živjet, nego što ćemo bit ođe.
Ne viđeh ovaj zadnji post. Izgleda da ljudi ne kapiraju da su se ovakve stvari već gledale. Isto kao što glasači dps-a, pogotovo oni ispod 40 godina koji ili nisu bili rođeni ili su bili premali da se sjećaju, nikad nisu bili sposobni da vide šta im se dešava ispred očiju. Zaslijepljenost nije eksluzivna za bilo koju stranu.
Last edited by NHM; 04-02-23 at 16:13.
Mnogo je gore imat posla sa lukavim čovjekom nego sa lopovom. Lopova samo pratiš i to je to, a lukavo stvorenje je najopasnije stvorenje. Nikad ne znaš kad će te prevarit i ukrast.
Love, peace and respect.
Evo ga pratismo 30 god, izgleda em što je lopov, em je lukav
Forever young, i want to be forever young
@NHM Pa nije porazavajuce jer se kod nas kritikuje svako, cak i ovaj Spajic kojem malo sta ima da se prigovori. Pojedini forumasi samo znaju da kritikuju. Pricas neces nikoga glasati, ok, onda trpi DPS-DF. Ne kapiram da nismo vise osvijestili da promjenama i novim ljudima mozemo doci do pravih ljudi. NIko ne veli da je Spajic Bog. Nama ne treba Bog, samo neko ko je bolji od DF-a i DPS-a i slicnih. Pa cemo dalje posle trazeci boljeg od Spajica itd itd.
Ne znam sto je to toliko komplikovano. Lik je za koplje bolji od bilo koje amebe sa nase scene i opet se pise 10 stranica nekakvih nebuloza o njemu. Nije nista bolja prica nekih od Guzickove price.
Last edited by nimfa; 04-02-23 at 16:15.
Sate sate sate
Kao što rekoh, svako neka glasa za koga oće. Samo mi reci koje su to nebuloze o Spajiću? Bukvalno sam prenosio njegove izjave.
Ma nisi ti nebuloze pisao nego ostali. Neka GLASA, to je kljucno. Mislim da se CG krece u dobrom pravcu. Vec sam pisao da ce to ici mnogo sporo. Pa samo su 2 godine prosle, zar stvarno neko misli da ce ovi likovi sto su pustili korijene zadnjih 30 godina tek tako dozvoliti da budu pomjereni. U pitanju je veliki novac, ljudi ne kapiraju koliko se ljudi obogatilo. Nije lako tek tako preci sa tog nelegalnog i nenormalnog bogacenja na mozda i zatvor. Sve se na to svodi.
O ovom Spajicu nemaju nista. Osim ovih gluposti oko prebivalista, djevojaka i drugih nebuloza , lik je cist, jednostavno jer nije bio odje. Nisu stigli da ga uprljaju ljudi kod nas.
Sate sate sate
Ok, pogrešno shvatih ovo oko nebuloza.
Kakve glave hodaju ovom Crnom Gorom, crnja ne moze bit'.
Kako bode oci Spajki, na svakim izborima, a fala Bogu evo ih svako malo.
Jos im se tresu gace od Podgorickih a sad ce da im zabije ekser u sanduk na predsjednickim.
Ali veli bolje glasat' Mila lopova nego Spajica prevaranta.
Hahahaahahaahahhaa. Ja bih posle ovoga posta zakljucao temu na 7 dana da makar forumasi vide kakve sve glave setaju medju nama.
Nego veli okrenuse se Ameri Abazu i Spajketu, Rusi Mandi, a Milu niko. Daj veli malo sad nezavisni da budemo. Hahahaaahahahahhaa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
No ima prevelik broj glasača ispod 40 godina kojima ime Ljubiše Stankovića ne znači ništa pa ne vjerujem da bi imao neki rezultat. Ne mogu se sjetit je li nešto zasrrao tokom zadnjih 30 godina, mada možda nije ni bitno, jer sve i kad bi ga dps podržao kao kandidata, to bi značilo da ga je dps podržao kao kandidata.
Znači onima koji su bili na ETF 🫠
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ma ovo je samo pokušaj da se sjetim nekog imena, nevezano za bilo čiju podršku. Vazda ga grupa građana može predložit, ali svi znamo da nema ljeba od izbora bez partijske infrastrukture.
Sjeca li se ko Mila Letaca?
Imali smo mi te nadstranacke kandidate iza kojih ne stoji partijska infrastruktura niti strani faktori... pa nam eto ni takvi nisu valjali.
Last edited by Kliker17; 04-02-23 at 17:32.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ljubiša Stanković, kao i Tea Gorjanc Prelević, bi bili možda i najbolji opozicioni kandidati.
Za Ljubišu ne znam, a Tea i kad bi htjela siguran sam da ne bi bila po volji DPSa, tako da možemo samo da hipotetišemo...
Znajući DPS, biće neko tipa Milo, Jevto, Ivan Vuković ili slično.
Mislim da će Spajke ovo da rutinira.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks