Page 25 of 158 FirstFirst ... 152122232425262728293575125 ... LastLast
Results 601 to 625 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Naravno da svako može da glasa za koga oće, ne mora ni da ima specijalan razlog. Dovoljno je da im se, iz kog god razloga, kandidat sviđa i to je to. Potpuno je legitimno da neko vjeruje da je Spajić iz Singapura sa plate 14 hiljada eura mjesečno (20 hiljada singapurskih dolara, 3-4 puta prosječna singapurska plata) došao da ekonomski spasi Crnu Goru, da radi za ministarsku platu od 1700-1800 (otprilike 3.4 puta prosječna crnogorska plata), koju je redovno donirao, i da onda i dalje donira pare od naknade, trošeći 2/3 prijavljene ušteđevine na kola, pritom ne prihodujući ništa osim te plate. Zvanično. Potpuno je legitimno i da mu se vjeruje kad u kampanji za predsjednika države priča o povećaju plate, auto-putevima i ko zna čemu sve ne, iako mu je dobro poznato da sa te pozicije ne može da utiče ni na šta od toga o čemu priča. Tako je i Fijip u kampanji za neustavni treći mandat pričao o nekakvim stvarima koje je, po njegovoj interpretaciji, dps kroz vladu dobro uradio, iako on nije imao apsolutno nikakvog uticaja na to. Doduše, to što je Milojko jednom transakcijom možda "zaradio" para u vrijednosti 35 godina njegovih singapurskih plata, o tom potom.

Ne bih previše širio priču oko programa evropa sad, jer će vrijeme pokazati koliko je održivo. Pritom treba biti fer i naglasiti ulogu njegove parlamentarne većine u sakaćenju prihodne strane evropa sad budžeta, ali isto tako treba naglasiti i neke stavke te iste prihodne strane koje nemaju veze s mozgom. Primjer je projektovanih 20 miliona prihoda od oduzimanja nelegalno stečene imovine u 2022. godini, u trenutku kad ni zakon nismo imali. A taj trenutak evo još traje, pri čemu je vjerovatno mnogo bolje da uopšte ne dođe dok je ovaj idiot od Kovača za njega zadužen.

Drugi put i o suficitu, ili "suficitu", koji je dominantno bio zasnovan na neplaćanju 60 miliona fondu zdravstva (bješe li 60?), na izostanku bilo kakvih kapitalnih investicija (ne znam u kojem je to bilo iznosu) liše dijela vezanog za auto-put, na tome da je ministarstvo ostalo dužno ko zna sve kome i koliko. Zdravstvo je dps godinama sistematski uništavao, ostaje da se vidi koliko niže još može da padne. Neću davit pričom o tome šta se sve i koliko sad plaća što se prije nije plaćalo, koji su sve ljekovi uklonjeni sa pozitivne liste pa se sad plaćaju i slično, o tome dovoljno znaju oni koji su redovni posjetioci ljekara i apoteka.

Spajić jeste hazarder, kockar i autokratskih sklonosti. Pritom je mnogo manji problem kad se u okviru nekog investicionog fonda kocka parama investitora, koji su upoznati sa rizicima koje sa sobom nose investicioni poslovi, mnogo je veći problem kad to radi u okviru državnog budžeta.

Kao što rekoh, svako može da glasa za koga god hoće, ali izaberite neki razlog koji ne zvuči retardirano. Neka bude da je dovoljno što nije ni dps ni df kandidat, zajedno su toliko štete napravili da je glasačima dovoljan razlog za glasanje to što neki kandidat ne dolazi iz tih grupacija sa satelitima. Samo nemojte maloumnu neutemeljenu demagogiju predstavljat kao ostvareno činjenično stanje. Je li vama jasno da je Spajić rekao da bi mu trebalo tri mjeseca da sanira štetu koju je napravila samo ova 43. vlada? Da li stvarno u to vjerujete? Da li vjerujete u priču o milijardi iz Japana i 500 miliona u Pljevlja? O njegovom istorijatu guranja isključivo ekonomsku priču drugi put. Nemojte mi pominjat njegove škole i slično jer niđe nisam rekao da je glup, naprotiv. Što ga ne čini manje opasnim, opet naprotiv. Uostalom, navedite mi razliku između priče o 40 hiljada radnih mjesta, 800 miliona eura koje je Milutin uštedio građanima i milijardu inveseticija iz Japana i 500 miliona investicija u Pljevlja.

Možda je i bolje da bude predsjednik. Manje će štete napravit. Ovo su prvi predsjednički izbori još od 1997. da nijedan kandidat ne zaslužuje bilo čiji glas. Uglavnom je, makar u tom prvom krugu, vazda bilo ljudi za koje se moglo glasat pa makar ne stigli do drugog kruga. Doduše, čak je i te 1997. u prvom krugu bio Hajduković, ali je za njega glasalo cijelih 1988 ljudi pa ne znam računa li se da je uopšte učestvovao.
    Evo mene si ovom pricom ubijedio da ne glasam krimosa i petljavinu Spajica (ti si uticao i malo Medo).

Glasacu Danilovica ili Vuksica.

Oni su realni, nista ne nude, ne lazu (a da smo dokazali kao sto smo dokazali za Spajica da laze), a nisu DPS ili satelit, nemaju iza sebe hedzinge, Singapur, a ni privatizacije. Nisu se puno eksponirali oko Putina i Joanikija kao Mandic. Zlatna su sredina izmedju DPS, DF i ovog mutnog singapurskog proAmera.

Mada mi je Vuksic malo mutan, ali zato Danilovic ,uh, kakav ce to predsjednik da bude, ima svi da nam zavide.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

Ironično ili ne, i dalje se ne nazire da forumaši koji će definitivno glasati za Spajića, ili makar naginju ka tome, iskreno vjeruju u ono što priča.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

3. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Za koga god oćeš, iz kojeg god razloga. Moje je mišljenje da niko od dosad najavljenih ili potvrđenih kanidata ne zaslužuje glas i u skladu sa tim ću i postupit. Valjda ne moram posebno da naglašavam da dps kandidat, kad se konačno nakane da ga odrede, neće popraviti ponudu.
    Znaci DrPS najbolja opcija. Da ostanem kuci da bi dps pobijedio?
    E pa necu.
    Ja sam misljenja da je Spajic bolji od svih ostalih na gomilu.

Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

5. The Following 2 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,012
    Thanks Thanks Received 
    3,647
    Thanked in
    1,651 Posts

A def imamo vise razloga vjerovati Spajicu no ostalima, so...
    Penzosi+maike+radnice sa trafike i marketa, bice izbori sasvim ok za njega
    Tu es mon héro!

7. The Following 3 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Ne trudite se ljudi da vodite diskusiju sa likovima sa već pretpostavljenim mišljenjima o dogadjajima koji se još nisu ni dogodili, žive u svom nekom magičnom cvijetu, na čarobnoj stabiljki pasulja.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Znaci DrPS najbolja opcija. Da ostanem kuci da bi dps pobijedio?
    E pa necu.
    Ja sam misljenja da je Spajic bolji od svih ostalih na gomilu.

Послато са SM-F936B помоћу Тапатока

Znači dps najbolja opcija? I još si citirao taj post iz kojeg si izvukao zaključak. Pomislio bih da je ostrašćenost, ali ni ti ne vjeruješ Spajiću na riječ.

Mislio sam da nije potrebno da se troše riječi koliko ne dolaze u obzir dps i df u bilo kom kontekstu, makar sam se toga dovoljno napisao u skoro 20 godina na forumu, ali izgleda da je bilo koja kritika vama poželjnog kandidata prst u oko. I ako su vama dps i df nivo granica koju treba prebaciti bilo kako da bi neko bio prihvatljiv, onda je to poražavajuće. Nažalost, živjećemo ođe pa ćemo viđet. Mislim, nije nažalost što ćemo živjet, nego što ćemo bit ođe.

Ne viđeh ovaj zadnji post. Izgleda da ljudi ne kapiraju da su se ovakve stvari već gledale. Isto kao što glasači dps-a, pogotovo oni ispod 40 godina koji ili nisu bili rođeni ili su bili premali da se sjećaju, nikad nisu bili sposobni da vide šta im se dešava ispred očiju. Zaslijepljenost nije eksluzivna za bilo koju stranu.
    Last edited by NHM; 04-02-23 at 16:13.

10. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Mnogo je gore imat posla sa lukavim čovjekom nego sa lopovom. Lopova samo pratiš i to je to, a lukavo stvorenje je najopasnije stvorenje. Nikad ne znaš kad će te prevarit i ukrast.
    Love, peace and respect.

12. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Evo ga pratismo 30 god, izgleda em što je lopov, em je lukav

14. The Following 7 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    1,200
    Thanked in
    595 Posts

@NHM Pa nije porazavajuce jer se kod nas kritikuje svako, cak i ovaj Spajic kojem malo sta ima da se prigovori. Pojedini forumasi samo znaju da kritikuju. Pricas neces nikoga glasati, ok, onda trpi DPS-DF. Ne kapiram da nismo vise osvijestili da promjenama i novim ljudima mozemo doci do pravih ljudi. NIko ne veli da je Spajic Bog. Nama ne treba Bog, samo neko ko je bolji od DF-a i DPS-a i slicnih. Pa cemo dalje posle trazeci boljeg od Spajica itd itd.

Ne znam sto je to toliko komplikovano. Lik je za koplje bolji od bilo koje amebe sa nase scene i opet se pise 10 stranica nekakvih nebuloza o njemu. Nije nista bolja prica nekih od Guzickove price.
    Last edited by nimfa; 04-02-23 at 16:15.
    Sate sate sate

16. The Following 5 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Evo ga pratismo 30 god, izgleda em što je lopov, em je lukav
    Jedva čekam građanskog i nepartijskog kandidata kojeg će podržati partije evropskog bloka za CG i da ga i ja i ti glasamo jer nije ni lopov ni lukav
    Last edited by mneonly; 04-02-23 at 16:18.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

Kao što rekoh, svako neka glasa za koga oće. Samo mi reci koje su to nebuloze o Spajiću? Bukvalno sam prenosio njegove izjave.

19. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    1,200
    Thanked in
    595 Posts

Kao što rekoh, svako neka glasa za koga oće. Samo mi reci koje su to nebuloze o Spajiću? Bukvalno sam prenosio njegove izjave.
    Ma nisi ti nebuloze pisao nego ostali. Neka GLASA, to je kljucno. Mislim da se CG krece u dobrom pravcu. Vec sam pisao da ce to ici mnogo sporo. Pa samo su 2 godine prosle, zar stvarno neko misli da ce ovi likovi sto su pustili korijene zadnjih 30 godina tek tako dozvoliti da budu pomjereni. U pitanju je veliki novac, ljudi ne kapiraju koliko se ljudi obogatilo. Nije lako tek tako preci sa tog nelegalnog i nenormalnog bogacenja na mozda i zatvor. Sve se na to svodi.

O ovom Spajicu nemaju nista. Osim ovih gluposti oko prebivalista, djevojaka i drugih nebuloza , lik je cist, jednostavno jer nije bio odje. Nisu stigli da ga uprljaju ljudi kod nas.
    Sate sate sate

21. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

Ok, pogrešno shvatih ovo oko nebuloza.

23. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

Ni ti ne vjeruješ Spajiću.
    Pa ja i rekoh da mu ne vjerujem.

Ja jedino vjeurjem Milu da će da nastavi da krade i udara u nacionalističke bubnjeve. To je vazda radio i nema ni udaljene sumnje da će nastaviti da radi.

U odnosu na to je Spajić zgoditak na lutriji.

25. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Kakve glave hodaju ovom Crnom Gorom, crnja ne moze bit'.

Kako bode oci Spajki, na svakim izborima, a fala Bogu evo ih svako malo.

Jos im se tresu gace od Podgorickih a sad ce da im zabije ekser u sanduk na predsjednickim.

Ali veli bolje glasat' Mila lopova nego Spajica prevaranta.

Hahahaahahaahahhaa. Ja bih posle ovoga posta zakljucao temu na 7 dana da makar forumasi vide kakve sve glave setaju medju nama.

Nego veli okrenuse se Ameri Abazu i Spajketu, Rusi Mandi, a Milu niko. Daj veli malo sad nezavisni da budemo. Hahahaaahahahahhaa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

27. The Following 9 Users Say Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Kakva crna ura.

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Nego veli okrenuse se Ameri Abazu i Spajketu, Rusi Mandi, a Milu niko. Daj veli malo sad nezavisni da budemo. Hahahaaahahahahhaa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pokret nesvrstanih... ali milijardera
    Last edited by technus; 04-02-23 at 17:01.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Dps kandidat u drugi krug ne moze 40% prebacit trika nema. Eto mozda 45% ako bi sa druge strane manda bio. Mada i to sve gotovo nemoguce, jer nemaju vlast nidje, do tad ce je izgubit u pg, nema obecanja, nema zaposljavanja, nema para ka prije, nema čarter letova dijaspore itd. To ograničava masu.
    Ako bude Mandić, ne bih ja tako lako otpisao DPS kandidata, naročito ako je nestranačka ličnost.

Prolazak Mandića u drugi krug je jedina iole realna šansa za DPS kandidata.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

No ima prevelik broj glasača ispod 40 godina kojima ime Ljubiše Stankovića ne znači ništa pa ne vjerujem da bi imao neki rezultat. Ne mogu se sjetit je li nešto zasrrao tokom zadnjih 30 godina, mada možda nije ni bitno, jer sve i kad bi ga dps podržao kao kandidata, to bi značilo da ga je dps podržao kao kandidata.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

No ima prevelik broj glasača ispod 40 godina kojima ime Ljubiše Stankovića ne znači ništa pa ne vjerujem da bi imao neki rezultat. Ne mogu se sjetit je li nešto zasrrao tokom zadnjih 30 godina, mada možda nije ni bitno, jer sve i kad bi ga dps podržao kao kandidata, to bi značilo da ga je dps podržao kao kandidata.
    Би ли човјек прихватио да га ДПС подржава? То је прво и основно питање.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,634
    Thanked in
    2,734 Posts

Znači onima koji su bili na ETF 🫠

Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

34. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Znači onima koji su bili na ETF 🫠

Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Na Visu racunarsku...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,989
    Thanked in
    4,011 Posts

Ma ovo je samo pokušaj da se sjetim nekog imena, nevezano za bilo čiju podršku. Vazda ga grupa građana može predložit, ali svi znamo da nema ljeba od izbora bez partijske infrastrukture.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Sjeca li se ko Mila Letaca?

Imali smo mi te nadstranacke kandidate iza kojih ne stoji partijska infrastruktura niti strani faktori... pa nam eto ni takvi nisu valjali.
    Last edited by Kliker17; 04-02-23 at 17:32.

38. The Following User Says Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ma ovo je samo pokušaj da se sjetim nekog imena, nevezano za bilo čiju podršku. Vazda ga grupa građana može predložit, ali svi znamo da nema ljeba od izbora bez partijske infrastrukture.
    Ljubiša Stanković, kao i Tea Gorjanc Prelević, bi bili možda i najbolji opozicioni kandidati.

Za Ljubišu ne znam, a Tea i kad bi htjela siguran sam da ne bi bila po volji DPSa, tako da možemo samo da hipotetišemo...

Znajući DPS, biće neko tipa Milo, Jevto, Ivan Vuković ili slično.

Mislim da će Spajke ovo da rutinira.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Page 25 of 158 FirstFirst ... 152122232425262728293575125 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)