Od ponoći skuplje sve vrste goriva
https://www.cdm.me/ekonomija/od-pono...ste-goriva-14/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se tanka
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Mozda je kamion u pitanju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Po toj logici, svaki Okov i boje i lakovi bi bili potencijalna bomba. Čemu drama, pogotovo ako je dizel?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Nikakva drama i nikakva bomba.
Pa onda na bombu i vozimo.
Je li metan opasan/zapaljiv ? Vidjeh po Srbiji da polako počinje to da se koristi. Najjeftinija vožnja i navodno najzdravije gorivo za motor (gledah emisiju sa onim sa Polovnih Autonobila dje kaže gost da je metan gorivo sa najvećom kalorijskom vrijednošću i da je najbolji za motor). Dako zaživi i ovdje.. ?
Zdrav za udisanje nevjerovatno. E kako ce da sj i ono malo kiseonika sto im je ostalo zboh 35 dindzi... Uzas
Zajebana stvar, mi ga brodom vozimo često... Gori bez dima i plamena btw
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Zubizareta, ovaj veli da je od svih goriva najmanje štetan za atmosferu... Mada ono su nešto zborili da će da smanje broj goveda u Englesku i Holandiju i dje još.. Jer prde i izbačaju metan i uništavaju ozonski omotač![]()
Ne ispratih berzu odavno. Sto nas ocekuje utorak?
Nista.
1,40€ Dizel u BiH
misli na nista dobro...
ja ocekujem pad od par centi... ali evo da vidimo... cim se ne pominje unaprijed, nece biti nista znacajno
“Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021) , naredni obračun će se obaviti 13. februara a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 14. februara”,
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
moraju da jave iako ostaje ista cijena
https://www.vijesti.me/vijesti/64312...8-po-tri-centa
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dizel jeftiniji od benzina....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks