Originally Posted by
Stivi
Mi smo sad u decembar isli za Sloveniju sa Air Montenegro. Nosili smo sic za bebu bez problema a rekli su nam da smo mogli umjesto njega kolica. Ako i dalje koristite velika kolica 99% mozes da razdvojis korpu od konstrukcije i da konstrukciju posaljes sa prtljagom a korpu sa vama u avion , a mozda cak i oboje (obavezno streslc folijom bebi prtljag oblozi)
Ps. Mi smo umjesto kolica ponijeli kengur kao lakse resenje zbog setanja i kretanja
Pps. Pravila variraju od kompanije do kompanije. Sad smo gledali da uzimamo neke karte preko wizz-a i vidjeh generalno da lowcoast kompanije su po ovom pitanju preteske i sve se placa pa cak i full iznos karte za bebu i ako je kod tebe u narucju tokom leta.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Mi idemo sa Wizzom iz Tirane. Rijesili smo problem tako sto cemo pozajmiti kisobran kolica za 0-6 mjeseci, pa necemo nositi ova nasa glomazna.

Originally Posted by
NoLimit
To za placanje full iznos karte za bebu koju ces tokom leta drzati kod sebe je zaista degutantno, pa cak i da zauzmes to sjediste placeno za bebu, bar da su stavili 50% od ukupnog iznosa.
Sto se cijene tice, placa se neki mali iznos - oko 10ak eura po letu za bebu, jer koliko sam shvatio to je zapravo samo osiguranje.
Ali kako vrijeme ide, malo mi je krivo sto nijesam uzeo i pravu kartu za bebu da imamo vise mjesta.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bookmarks