Quote Originally Posted by Stivi View Post
Mi smo sad u decembar isli za Sloveniju sa Air Montenegro. Nosili smo sic za bebu bez problema a rekli su nam da smo mogli umjesto njega kolica. Ako i dalje koristite velika kolica 99% mozes da razdvojis korpu od konstrukcije i da konstrukciju posaljes sa prtljagom a korpu sa vama u avion , a mozda cak i oboje (obavezno streslc folijom bebi prtljag oblozi)

Ps. Mi smo umjesto kolica ponijeli kengur kao lakse resenje zbog setanja i kretanja

Pps. Pravila variraju od kompanije do kompanije. Sad smo gledali da uzimamo neke karte preko wizz-a i vidjeh generalno da lowcoast kompanije su po ovom pitanju preteske i sve se placa pa cak i full iznos karte za bebu i ako je kod tebe u narucju tokom leta.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Mi idemo sa Wizzom iz Tirane. Rijesili smo problem tako sto cemo pozajmiti kisobran kolica za 0-6 mjeseci, pa necemo nositi ova nasa glomazna.

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
To za placanje full iznos karte za bebu koju ces tokom leta drzati kod sebe je zaista degutantno, pa cak i da zauzmes to sjediste placeno za bebu, bar da su stavili 50% od ukupnog iznosa.
Sto se cijene tice, placa se neki mali iznos - oko 10ak eura po letu za bebu, jer koliko sam shvatio to je zapravo samo osiguranje.
Ali kako vrijeme ide, malo mi je krivo sto nijesam uzeo i pravu kartu za bebu da imamo vise mjesta.