View Poll Results: 2023 NBA Champions?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Warriors

2 10.00%
  • Suns

2 10.00%
  • Nuggets

8 40.00%
  • Clippers

0 0%
  • Celtics

2 10.00%
  • Heat

3 15.00%
  • 76ers

1 5.00%
  • Bucks

2 10.00%
Page 22 of 113 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 526 to 550 of 2803

Thread: 2022/2023 NBA Season

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

U pravu si. My bad. Do nekih 3.5min pred kraj 3/4 Klipsi su bili na stabilnih 20-ak razlike.

23 je bila najveca prednost. U sezoni su vratili 18.

Vec posle 3-4 min 4/4 bilo je nekih 18 razlike za Klipse.

Gledao sam utakmicu, sticao se utisak da je Luka bio strijelac onih najnebitnijih poena. Tipa kad ovi dodju na 20-ak...

Igrao je svakako 5min vise a realno trebalo je klupi prepustiti stizanje. Jer tih 5min vise je ono ciganisanje kad igras protiv klupe sto superstarovi ne rade.

Nocasnji stat je realno emty i nije prvi put da mu Kid izlazi u susret da bude na parketu bzv.

Tako je Tibodo trosio svoje igrace, svi su u ranim 30-im bili olupine.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

U četvrtoj četvrtini tri puta je Dalas dolazio do jednocifrenog zaostatka 102:93 pa 104:96 i zadnji 107:99-pa ko je lud da izvodi najboljeg igrača u takvoj situaciji?
    Jednocifrene razlike tope se za manje od minuta,to smo vidjeli makar 100 puta.
    Glupo je da tako ostrašćeno tumačiš i komentarišeš jer zatvaraš oči pred činjenicama i prerađuješ ih kako tebi odgovara a to je pogrešan put.

Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Dalas je ove godine uspio da preokrene 18.
    U ovom mecu su 23 zaostajali.
    U regularnom dijelu igrac ne bi trebalo da igra duze od 38 minuta.
    U mecu u kom su gubili 23 i CINI mi se 18 u 4/4 Luka Doncic odigra 23:04 min ZAREDOM.
    Cini mi se da je tako bilo.
    Cijelu 3/4 i do pred kraj sami...
    Protiv Klipsa na strani dje falio samo Pol Dzordz.

Ni da su Hjuston a ne Klipsi...

Thanks Thanks Given 
    19,230
    Thanks Thanks Received 
    8,970
    Thanked in
    4,374 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    Dalas je ove godine uspio da preokrene 18.
    U ovom mecu su 23 zaostajali.
    U regularnom dijelu igrac ne bi trebalo da igra duze od 38 minuta.
    U mecu u kom su gubili 23 i CINI mi se 18 u 4/4 Luka Doncic odigra 23:04 min ZAREDOM.
    Cini mi se da je tako bilo.
    Cijelu 3/4 i do pred kraj sami...
    Protiv Klipsa na strani dje falio samo Pol Dzordz.

Ni da su Hjuston a ne Klipsi...
    Tvrdiš da Jokić i Dončić igraju samo za brojke a pročitaj još jednom ovaj tvoj post.Pa ti samo brojiš,mjeriš,računaš...i na osnovu toga cijeniš

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 11-01-23 at 16:07.

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Jokic treci najbolji igrac u Denver hahahahahahahahha, kome je toliko dosadno pa uzima da troluje na CDM od svih foruma

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Tvrdiš da Jokić i Dončić igraju samo za brojke a pročitaj još jednom ovaj tvoj post.Pa ti samo brojiš,mjeriš,računaš...i na osnovu toga cijeniš

Moji podaci oslikavaju sustinu.

Ne drzis igraca u igri 23:04 zaredom, prosto ne drzis.

I znate vi da sam u pravu i da sam vam oduzeo mogucnost da jos jednom uletite sa wow, Doncic 43p i zilion skokova, ali nije mogao sve sam... E ovo drugo je statistika koja nema veze sa sustinom.

Nego da pitam nesto... Sto je to Jokic osvojio do sad? Znaci brojacu mu i dok je za pionire igrao ako je njegov tim bio prvak, samo da pronadjemo nedje tu titulu.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    Moji podaci oslikavaju sustinu.

Ne drzis igraca u igri 23:04 zaredom, prosto ne drzis.

I znate vi da sam u pravu i da sam vam oduzeo mogucnost da jos jednom uletite sa wow, Doncic 43p i zilion skokova, ali nije mogao sve sam... E ovo drugo je statistika koja nema veze sa sustinom.

Nego da pitam nesto... Sto je to Jokic osvojio do sad? Znaci brojacu mu i dok je za pionire igrao ako je njegov tim bio prvak, samo da pronadjemo nedje tu titulu.
    Šta su osvojili Barkli, Stokton i Meloun?

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Niko od njih nije bio MVP tri puta zaredom (Jokic se spominje kao da zasluzuje da bude 3 peat)
    Nije bio ni b2b MVP

Malone dva puta MVP a Barkli jednom.

Barkli najbolji igrac USA 1992 na OI i zlato.
    Sva trojica po dva zlata na OI.

Meloun i Stpkton bili u ALL defensive timovima.

Meloun i Stokton dva puta osvajali zapad (da, i za to se dobija trofej i stoji u vitrinama), Barkli jednom osvojio zapad.

Tako da jesu osvajali u odnosu na Jokica. No aj da vidimo sto ce 3-peat MVP da uradi u svojoj karijeri.
    Last edited by Debilko; 11-01-23 at 22:16.

Thanks Thanks Given 
    3,711
    Thanks Thanks Received 
    3,975
    Thanked in
    2,496 Posts

Mlad je momak, može da radi što god oće. Može i u penziju slobodno…
    Svaki dan je dobar za upiranje.

10. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Evo se i Karl slaze sa debilkom.

Sent from my M2101K6P using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Nikola je u svom prajmu mozda od svog prvog MVP i bice jos bar tri godine, tako da ovo je njegova godina, sledeca...
    Tako da nista receno nije zapisano u kamenu, on moze da promijeni neke stvari u vezi svoje igre.

A da je zaustavljen u vrijeme otkad vise nije mlad igrac, zaustavljen je.
    Feniks Denver 4-0
    Nikola reigning MVP
    Pocisceni da ni u jednom trenu nisu bili konkurentni.
    Sastav Denvera: Nikola, Gordon, Porter, Barton, Moris, Milsap, Green... Znaci bilo je materijala da se pruzi ozbiljan fajt.
    Nikolin empty stats je 25 13 6
    Sut iz igre 47% a za tri 27%

Onda poslednji PO, prvi mec kuci protiv GSW +- mu najveci od svog tima -19, ispod 50%, ako se ne varam tad mu Grin krade onu loptu. lagan poraz, a imali su igrace da pruze otpor.
    Drugi mec protiv GSW, opet lagan poraz, +- mu opet najveci -26, lagan poraz, sutira 45% iz igre.

Znaci dva najbitnija meca u seriji, prakticno ga paze igraci nizi za glavu, on ustopovan, kuci 0-2, od serije nista.

E sad, da li je moguce da ljudi imaju pamcenje zlatne ribice pa im se izbrisa koliko on ustvari nije opravdao zvanje MVP u PO? o.O

Thanks Thanks Given 
    3,711
    Thanks Thanks Received 
    3,975
    Thanked in
    2,496 Posts

Ti si pogrebnik. Definitivno.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    30 Posts

LOL sta si ti sad rekao, pa ne dobija se MVP samo za utakmice PO, imas svake nedelje po 3-4 utakmice da igras i tako cijelu sezonu prije PO....

15. The Following User Says Thank You to fikkre For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ekipa odigra 82 meča za sezonu bez PO na osnovu čega se logično daje MVP, i brat priča kako nije bio dobar u 4 meča PO
    OOKK meni kako me nasmija
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

17. The Following 2 Users Say Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by fikkre View Post
    LOL sta si ti sad rekao, pa ne dobija se MVP samo za utakmice PO, imas svake nedelje po 3-4 utakmice da igras i tako cijelu sezonu prije PO....
    Rekao sam bas sto sam rekao. Oba puta nije opravdao u PO zvanje MVP.

MVP se uvijek dodjeljivao igracima koji na neki nacin izdominiraju u svojim timovima u regularnoj sezoni i taj tim zabiljezi sjajne rezultate.
    Onda u PO gotovo nikad se ne dogode ovakve bruke nego takvi igraci guraju ili do polufinala konkurencije, dje onda ispadnu u nekom fajtu i seriji od 6-7 meceva, ili do samog kraja.

Stiv Nes, najosporvaniji MVP ikad je gurao svoju ekipu do finala i polufinala zapada. Oba puta su ispali u fajtu, na loptu-dvije.
    Jednom ih suspenzija 3-4 bitna igraca zbog ulazenja s klupe da razdvajaju koskanje kostala najveceg rezultata.

Znaci najosporavaniji MVP je isporucio u PO u godinama svog MVP.

Jokic niti je isporucio niti mu tim pruzio fajt.

A sad ako Denver bude prvi na zapadu, a on zadrzi ovaj stat, sad ce stvarno da bude najbolji kandidat za MVP.
    Ako Boston bude na istoku a Tatum zadrzi stat Tatum ce biti MVP. Voters fatique.

E ako i ovaj PO on ne isporuci, onda stvarno... Mada znam da se nista nece promijeniti. Opet cete dolaziti da velicate njegove TD u regularnoj sezoni i govorite kako je najbolji igrac na svijetu.

p.s. Dzejms Harden je imao znatno bolji performans u svojoj MVP godini, a imao je protiv sebe znacajno jace timove.
    Za Dzejmsa Hardena ovuda ide narativ da je statisticar i sl.
    Dzejms Harden igrao finale zapada protiv GSW i game 7.

Uip.
    Last edited by Debilko; 12-01-23 at 09:59.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Pa kad neko silom na sramotu što se veli oće da ispadne pametan i originalan obično izazove potpuno suprotan utisak kod ljudi.

Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Rekao bih da je pao sah mat.

Dzejms Harden "statisticar" u svojoj MVP godini igra finale zapada i ispada u game 7, Joka najbolji igrac univerzuma, bolji od Cemberlejna, dva mucka isporucio.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    30 Posts

Gledaj da svi kazu da je nebo plavo ti bi rekao da je zeleno, klasican lik koji kontrira svemu i ne moze da podnese da nije u pravu, nije prozivka niti ista slicno samo moje licno misljenje.Iskreno da ne kazem sta me boli oce li Jokic biti MVP ili nece, ja koliko sam ispratio i to ne komentatore ili novinare iz Srbije, vec iz Amerike je to da je Nikola za sad glavni kandidat za MVP.I cini mi se da ti zaboravljas da je Jokic centar, pa ga uporedjujes sa 10 centimetara nizim i 30 kila laksim Hardenom koji igra na drugoj poziciji, kad vec uporedjujes uporedi ga sa centrom...

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Ne shvatas da i ja smatram da ove godine Jokic treba da bude MVP. Ako bude Tatum bice podjednako zasluzeno.

Sve su prilike da ce Denver i Boston biti prvi u svojim konferencijama.

Ako Boston bude prvi tim lige neka Tatum bude, i obratno.

E sad, ako i ove godine ne isporuci u PO po mom skromnom misljenju 3 peat je dobio najgori MVP ikad.

Jer MVP MORA da razbije u PO. MORA.

A ovaj ako to ne uspije tri puta za redom...

Svakako mislim da je njegov prvi MVP bio relativno zasluzen. Mada trebalo se ici sa tipa Bukerom i ne bi se pogrijesilo. Ali relativno zasluzen.
    Zasto to kazem. Imao je statisticki najbolju sezonu od protivkandidata, dje su se tad glavni protivkandidati ispovredjivali, a Jokic odigrao 82 meca.

ALI onda se pravi presedan da tamo neka ekipa sa 10. pozicije cijele lige (tako nesto su bili pozicionirani) da MVP.

Takav presedan se pravio sa Vestbrukom, ali Vestbruk je imao TD sezonu i to je bila prva TD sezona od OB. Znaci MORALO SE.

Ali u slucaju Jokica i ne bas.
    Ali ok, dobio je taj MVP. Faul dje se pravi je b2b MVP nagrada. O jos se na kraju napravi neki narativ da je prvi u istoriji postigao neki broj poena, neki broj skokova...
    Hajde jedan od vas da ne gugla da mi kaze koje brojke su u pitanju kad je taj "rekord" u pitanju? Ne zna niko od vas.

A Rasel Vestbruk je ponovio TD sezonu da nije usao ni u top 10 kandidata te godine za MVP.
    Jer kako dvije godine zaredom da das MVP liku koji je tamo nedje 7. sa svojim timom u konferenciji.

A Rasel je imao brutalnije brojke od Nikole.

23. The Following User Says Thank You to Debilko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,230
    Thanks Thanks Received 
    8,970
    Thanked in
    4,374 Posts

Ako mogu kolege da batale kontriranje @Debilko-u,bar dok i vi ne počnete da zarađujete leba od praćenja NBA kao on.
    Za ove amere koji isto veličaju NJ,imam osjećaj da su gladni

Last edited by joni; 12-01-23 at 14:21.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    30 Posts

Druze opusti se prvo ne mozes nikom zabranit da kaze sta misli, drugo ja posto ne "zivim" od NBA nemam pravo da komentarisem, a neko ko zivi od NBA i to prepostavljam iskusavanjem srece u kladionici ima pravo? Trece Nikolu velicaju NBA zvijezde kako ove u penziji tako i ovi koji aktivno igraju tako da se ne bih slozio sa tobom da su gladni, sve u svemu nepotreban komentar bez ikakvog smisla. Pozdrav.

26. The Following User Says Thank You to fikkre For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,230
    Thanks Thanks Received 
    8,970
    Thanked in
    4,374 Posts

Quote Originally Posted by fikkre View Post
    Druze opusti se prvo ne mozes nikom zabranit da kaze sta misli, drugo ja posto ne "zivim" od NBA nemam pravo da komentarisem, a neko ko zivi od NBA i to prepostavljam iskusavanjem srece u kladionici ima pravo? Trece Nikolu velicaju NBA zvijezde kako ove u penziji tako i ovi koji aktivno igraju tako da se ne bih slozio sa tobom da su gladni, sve u svemu nepotreban komentar bez ikakvog smisla. Pozdrav.
    Izvini,ali nemam snage ni volje za više,osim za to da ti dam like za ovaj kom.

28. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,185
    Thanked in
    860 Posts

OKC je u drugoj russovoj TD sezoni bio 4. na zapadu, sa mrvicu boljim ucinkom nego prethodne sezone, a russ je bio peti u MVP glasanju, nije bas ni u top 10 da nije bio. ali te sezone je imao i georgea i mela kao podrsku, za razliku od MVP sezone gdje je imao bas komicno neizbalansiran sastav u kome je drugi igrac bio oladipo. i uzeli su 47-48 pobjeda, tako nesto.

za jokaru prosle sezone zaboravljas da je cijelu (MPJ odigrao prvih 7-8 utakmica), ukljucujuci i PO, odigrao bez 2 startera.

a ni lebron prva 2 MVP-ja nije 'opravdao' u play offu. ne znam napamet, ali relativno rijetko se desava da MVP uzme i titulu. giannis je uzeo titulu u sezoni nakon drugog MVPja, dakle ni on nije tih sezona opravdao MVP, ako vec tako gledas. nowitzki je one jedine sezone kao 1. sa dallasom ispao u prvoj rundi od GS-a, itd... nagrada je za regularni dio sezone, a kako ce ko da glasa, koje parametre uzima, i dokle ce ekipa iz koje je MVP da gura u PO... jebiga, svako ima svoju pricu. prosle sezone je zach harper iz the athletica predzadnjeg dana regularnog dijela napisao tekst o njegovom top 3 redosledu i da ce da glasa za giannisa, da bi se dok je predao glasacki listic predomislio i na kraju glasao za jokica. to ne znaci nista drugo nego da je odluka kome dati glas teska i za glasace i ko zna sta na kraju presudi.
    cak i ona, po meni besmislena precica, 'najbolji igrac iz najbolje ekipe' nije uvijek skroz cista. svi smatraju tatuma najboljim igracem bostona, ali ono sto sam ih gledao ove sezone, brown je bukvalno svaku utakmicu ili bolje ili jednako dobro odigrao. booker ili paul u phoenixu prosle? booker trpa 25 ppg, ali paul dobija utakmice na ritam.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

30. The Following User Says Thank You to moon safari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Tatum ima odlican pas i cini mi se da igra pametniju i ucinkovitiju odbranu od Brauna.

Poenterski Braun je uvijek tu nedje.

I bude dosta meceva dje on prevagne, ali nekako uvijek kad se svaki element igre sagleda Tatum da veci doprinos.

A ovo sto zivim od NBA... Odje uz mene tek par likova gleda NBA.

Moon je i prije 10 godina imao ovaj elan koji ima i danas. A nismo mladji, nego sve teze nam pada da gledamo meceve uvece.
    Cak pocinjem da vjerujem da me nocno blejanje dosta kostalo fizickog izgleda.
    Djelujem kao da mi je 34 iako imam 37. A trebalo je na onaj svijet da idem mladolik...

Ne kapirate vi box score likovi tu pasiju.

Ja sam veliki postovalac Lebrona i Karija. Ne zbog toga sto sam od onih koji se zalijepe za najpopularnije i najbolje timove, igrace. Kao klinci za Ronalda i Mesija.
    Radi se o tome sto su sve ti momci istrpljeli i koliko su dali igri.

Lebron je recimo jedini top 10 igrac koji nije imao oba roditelja. WOW.
    A tek koliko pljuvaca, pa pola karijere u losem Klivlendu, pa pravio timove da se ide do titule... Znate li sto je u ovako talentom razudjenom NBA doci do cetiri titule???
    Dzordan je uzeo 6 titula, SVAKA CAST, ali u ovoj eri su samo Stef i Lebron bili visestruki osvajaci.
    Dankan je zakacio i devedesete.

Stef ne dobija MVP kod prve titule, kao Igi zasluzio vise, a decko ih brojkama doveo do finala, i kao u finalu lose odigrao.
    Kari ne moze lose da odigra!!! Njegov odnos prema ekipi, ono sto radi na parketu, kako izgara u odbrani, navlaci protivnicku odbranu... Ne moze da odigra lose.
    Gradio je tim oko sebe, atmosferu, davao drugima prostora da cvjetaju...

Bron i Kari.

Svi ovi ostali su tu dje su i u raznim levelima ispod.

Jer nije dovoljno imati statistiku za prsten. Titula se juri razgovorom u svlacionici, glasom na terenu, vizijom igre, ODBRANOM...

E da, Janis je naslednik Brona i Stefa. Zbog navedenih stvari.
    Last edited by Debilko; 12-01-23 at 15:56.

Thanks Thanks Given 
    3,711
    Thanks Thanks Received 
    3,975
    Thanked in
    2,496 Posts

Ne može da odigra loše. Treba ga igrat non-stop u kladionicu. Kao i Jokića i Dončića.

Page 22 of 113 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)