Koju je glupost rekao, da ne vraćam sad opet klip?
Napominjem da je i on ljekar.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Da, apsolutno! To je jedina razumna odluka, svaka dalja diskusija je – izlišna
Da, pod uslovom da je ta vakcina odobrena za primjenu u EU tj. nije varijanta za zemlje 3. svijeta
Ne, nemam povjerenja u efikasnost prebrzo razvijene vakcine/ nepoznati dugoročni efekti po zdravlje
Ne, nisam pristalica vakcinisanja generalno, kao vida zaštite od bolesti
Ne znam. Lomim se oko odluke
Fali dilerima očito barem ovome kojeg lika iz ovog video-a što Rada postavi snabdjeva jer napriča čovjek u prvi minut toliko gluposti da nije realno.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Koju je glupost rekao, da ne vraćam sad opet klip?
Napominjem da je i on ljekar.
Trudim se da zaboravim tako da neVR majNd.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Reci, hajde.
Ne možeš tako da baciš špicu i onda never majnd.
Da je testirano samo na miševima, je li to?
Pustih evo sad opet.
Za to bih se složila da je baš glupost, ali je nažalost istina.
Last edited by Rada; 11-01-23 at 16:52.
Ma on je nebitan čak mi izgleda kao neki naivni entuzijasta iako je doktor zaveden nekim drugim kolegama koji ozbiljno zarađuju na svojim platformama šireći svjesno laži.
Valjda bi trebalo nekako da se reaguje već jednom recimo u slučaju Malone-a, jer on definitivno nije nimalo naivan.
veli, pij hidrogen 3% da ocistis vakcinu iz organizma
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima svega no meni nije jasan mozak prijemnik koji na to nasjeda.Šta je to, kakav je to oblik svijesti uopšte..
A kako se zove ovo što radiš?
Ko je pozvan da kaže ko je bitan a ko nebitan?
Čovjek je iznio neke argumente. Prvo kažeš da su gluposti, onda da ne znaš šta je rekao, a onda da je nebitan.
Meni to liči na ponašanje petogodišnjeg djeteta. Kod odrasle osobe ne znam kako prokomentarisati. Pogotovo kod nekoga ko misli da je popio svu pamet ovog svijeta.
Jos se prica o vakcinama
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Tako naziv teme kaže.
A može manje bitan u odnosu na Melone-a?U oktobru 2021.objavio post na svom blogu upoređujući američki odgovor na pandemiju COVID-19 s počecima Trećeg Reicha Adolfa Hitlera,a to je cijela jedna grupa gdje su bitniji likovi koji su započeli sve to poput Melone-a.Nije teško nekome ko je javna ličnost "otvoriti" fajl, pa kad neko izjavi ovu rečenicu koju je on izjavio meni je to sasvim dovoljno da vidim iz kakvih krugova zaluđenika dolazi.
Kod mene "filtracija" ipak ide malo drugačije da bih nekoga do kraja odslušala tako da mu ova rečenica koju spomenuh je sasvim dovoljna da dobro prodrma temelje kredibiliteta znajući iz kakvih krugova dolazi.
Samo sam pustila par rečenica da vidim jel rekao evo griješio sam, pričao sam svašta izlazim iz svega toga..ali ne, on nastavlja.
"upoređujući američki odgovor na pandemiju COVID-19 s počecima Trećeg Reicha Adolfa Hitlera"
zatvaranje ljudi u kuće ako nemaju "specijalnu dozvolu" i gušenje istih maskama zbog izmišljenog tj. prenaduvanog problema se i ne razlikuje puno od onoga što je hitler radio ako uzmemo u obzir istorijski kontekst
She is only here to annoy herself!
Ti to porediš sa holokaustom, ni manje ni više? Odnosno za nijansu drugačije? Ne razlikuje se puno zapravo?
Okey, ne znam šta bih na to rekla.
"ako uzmemo u obzir istorijski kontekst"
takođe holokaust se nije desio na početku trećeg rajha, poenta autora je očigledno u represivnim mjerama
ti ga ono baš prećera! Sramno je genocid nad jevrejima uporediti sa bilo cim sto zivimo u danasnjem vremenu, na ovom nasem cg prostoru! Gusenje maskama poistovijetiti sa gasnim komorama?! Zabrana kretanja...jaoj NSX! Poceo si, nazdravlje tebi, kao popovi što uporedjivahu stradanja nekih nacija po cg grdjim stanjem no što im je bilo pod NDH...nemoj molim te to, bas mi se ne dopade
Last edited by zvoncica; 12-01-23 at 01:00.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
vidji nana, nemo se gicat' niko te nije iglom bocnuo, lijepo sam odgovorila na glupost oko učešća vakcinisanih i nvakcinisanih u prometnim nesretjama...premda i da sam na vecinu sto se odje postuje ne bih pogrijesila...i opet pitam, drogirate li se vi koji provodite stotine sati gledajući klipove tipova koji se izivljavaju nad vašim mozgovima svojim teorijama, čujes procenat saobracajnih nesreca veći ili manji zbog fajzerove vakcine koju su vozaci primili ili nijesu?! Bjealetamo...nije bitno je li afirmativno za vakcinu ili protiv nje ovo je glupost!
Ljudi piju opijate i uzimaju opijate i voze kola pod istima, pa voze pospani, pa gluvi pa ćoravi a oni ka istrazuju kad prime vakcinu koliko manje su nesreca izazvali zbog toga no kad nijesu jer su coce odgovorniji?! Bjealetamo, čuješ li, to je zaludno i blesavo!
p.s. nijesam luda da slušam te gluposti no procitaj ono što je Starky kvotovao
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Znaš ko treba da priča o vakcinama za male boginje?
Oni koji su donijeli odluku da cijelu ljudsku populaciju vakcinišu eksperimentalnom "vakcinom" (koja nije ni vakcina) bez adekvatnih ispitivanja i koji su iz nekog razloga pretpostavili da niko od skoro 8 milijardi ljudi na svijetu neće misliti da je to čudno i stvoriti otpor prema nečemu takvom.
Samo onaj ko je imao takvu pretpostavku, mogao je da misli da neće biti nikakvog uticaja na to kako ljudi doživljavaju ostale, redovne vakcine.
Kada se donosi tako velika odluka, moraju se sagledati sve moguće posljedice, a ova je bila prilično očigledna i nama kao laicima.
To što nije uzeta u obzir svakako bi moralo da bude predmet nečije odgovornosti.
Ali opet niko nije kriv, krivo je more...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks