E ovoga zastidja, maloumlja i primitivizma, tesko da ima pod kapom nebeskom danas
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E sigurno nam je ovo najveći problem u državi. Nema većeg. Što se uopšte opterećujete kako neko slavi?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja ispalih dva vatrometa sa terase, jedan kad su mi djeca bila budna a drugi u 12 kad su pospala, sebi u merak iako ću sjutra morati da ga stvorim kako znam i umijem (iako ništa ne radi) jer znaju da smo imali u štek još jedan.Ne zezajte, najveći nam problem to bio...
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Sigurno da nije najveci, svakako se slazem sa tim. Ovo je vjerski praznik, nije drzavni i ne bi trebalo da ima veze sa drzavnim problemima. Cini mi se....sto znam. Sad da mi je neko opterecenje, bas i nije, moram ti jedino priznat da mi ovoliko pucnjave smeta, kako nocas, tako i na vece nove godine.... samo na glas razmisljam. Ali, ovo je sve u skladu sa vjerskim shvatanjima i obicajima. Nisam neki vjernika, pa mozda i ne znam bas najbolje. Znam da se u nasu kucu nalaze badnjak od kad j emuske glave, pa sam tako i ja u svoju kucu, na ognjiste, bez artiljerije to obavio sa svojim sinom, svratili neki rodjaci, popili po koje vino uz oganj, popricali...i tako. Ali mi nijesmo pravi vjernici pa mi to skromno obiljezimo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dobro jutro, braćo Varvari!
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Poslije 8 dana iskljucenja i istrazivanja Azurne obale, ne bih nazad u stvarni svijet...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
A nije ka u vrecu, ali je mnogo bolje nego sto slika moze pokazati. Tesko je to opisati.....zatrcis se, dobijes uzgon, poletis....i onda lagano uzivas, malo lijevo, desno, malo te podigne termika.... Uzivanje. Ovo inace nije moje krilo, moje je trenutno na cekiranje i trimovanje. Inace moje krilo je 29 kvadrata povrsine, a ovo je 17. Ovo ide kao metak u odnosu na moje. Sustina je da je ovo mini wing, a moje je klasican paraglider. I razlika je. Sa ovim malim mozes na pola metra od zemlje da letis (proksimiti, kako ga zovu) i to je bas dobra stvar. klasicno krilo za parglajding je opet za duze letove, za termicke stubove...Ali...treba da probas pa da vidis o cemu pricam... Ako ti basta
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
(pjesma sa pocetka rata u HR..)
Last edited by Platinum; 08-01-23 at 06:36.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Jedan detalj iz Ka' Doma..
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Što je ovo, kukala...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ovo se mora bar jednom pred smrt
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemam pojma, neka neobična slika u kafani, ako se može nazvati kafanom jer je kao kućna atmosfera.
Mačke, peć i starinski namještaj..a slika ima raznih najjači su mi oni njihovi mali duhovi.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Mojsije, divne su ti fotografije, odmah sam prepoznala... Moraću da potražim moje... Davno sam bila...
Znas kakav pogled puca odozgo kad skijaš, sa najvećeg vrha, na Azurnu obalu... To se opisati ne može.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da naljutio mi se jedan kad sam prvo rekla da su to vanzemaljci, sad moram da pazim.
Zezam se, super je ekipa.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks