Abaza jos stiti imunitet kad ode sa funkcije eto novog Sanadera.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa uhapšen je jednom bio pa je pušten odmah u situaciji đe se ne bi ni Koperfild ni Hudini zajedno mogli izvući.
No da sačekamo Bonapartu da brže bolje reče (opet) kako ruka pravde svakoga stigne a prošli vikend su granali zajedno rukama uz zlatiborske zore.
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
.Bole, AL no1, avet, crane_operator, gamechanger, hercules, Illuminated, kEDOWN, MeDo_JE, MLS, mneonly, nikolaf7, Ostoja
nothing comes from violence and nothing ever could
Pisao sam ovđe da mi je sumnjivo što pale cigare u onom momentu i na onakav način.
Pisao sam i da je efikasnije da se to stavi u legalnu prodaju i sve što se proda u kasu i od tih para uložiti u nešto... ali dobro njima je to tako odgovaralo jer šta će im legalno kad može nelegalno
![]()
Love, peace and respect.
Izgleda da zna nešto ovaj profesionalac sa Mportala...
Mišljenje?
![]()
Love, peace and respect.
Hm...
Novović i tim boravili u Ujedinjenom Kraljevstvu
Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i njegov tim boravili su u službenoj posjeti Ujedinjenom Kraljevstvu.
Posjeta se, kako je saopštio SDT, fokusirala na jačanju saradnje između Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore i službi Vlade Ujedinjenog Kraljevstva koje rade u oblasti borbe protiv korupcije i teškog i organizovanog kriminala na Zapadnom Balkanu i u Evropi.
"Obje strane su potvrdile posvećenost i namjeru da zajedno rade na borbi protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije, kao i na ublažavanju negativnih uticaja istih na privrede Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva", piše u saopštenju tužioca/portparola SDT-a Vukasa Radonjića.
...
Не знам да ли да се смијем или да плачем.Рука правде:
https://twitter.com/monte_ego/status...laTFmG1tQ&s=19
Црногорце је одржало црногорско срце.
Imam osecaj da je rade tempirana bomba i da ce nas deda mraz obradovati velikim poklonima za novu godinu.
Могу у сто марке да се кладим да кад уклонимо изражену сујету типичну за наше поднебље и сву ту вику и млатарања рукама, тамо нема ништа.
Није он толико паметан да развије план за преузимање "бизниса" са цигарима, и за опструкцију рада надлежних служби.
Али многи око њега јесу, и онда га са мало пумпања ега усмјере на своју воденицу, кРадови за цигаре, ДФ за позиције по дубини, СПЦ за повлачење закона о слободи вјероисповјести и за темељни уговор, Вучко за ову балканску царинску унију итд.
Ако ово хапшење не заврши по правилима спортског риболова, онда можемо свједочити почетку краја политичке каријере Дритана Абазовића, мада свеједно га чека позиција фикуса на ЦГ политичкој сцени.
Корисна будала да, мастермајнд никако.
Last edited by BAR; 21-12-22 at 23:28.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovo ne moze biti istina jer su borili protiv prethodne vlasti upravi zbog ovih stvari. Nemoguce da su svoje zaposljavali.
U protivnom, da je ovo nekako ipak istina, sigurno bi svi podrzavaoci odnosno njihovi glasaci digli veliku uzbunu i popljuvali ih a to, kao sto vidis, niko ne radi.
Znaci, mala vjerovatnoca da se ovo desilo / desava.
Evo nam place @pg_mayor sto sile mraka i bezumlja hoce da mu uzmu vlast u gradu gdje je 60% glasalo protiv njega. Zar ne obeca on posle izbora da nece na silu ostajati i blokirati smjenu?
https://twitter.com/pg_mayor/status/...VznlMuKLlfE7Hg
Sprdnja koliko su ljudi ocajni u ovoj zemlji da ostanu na vlasti. Prvo Zdravko, pa Dritan pa i ovaj penal od Vukovica. Prvi put sam ga slusao prije neku noc kad je bio sa Milatovicem. Imao sam osjecaj da je u dubini duse nekakav ulicar i da se na silu sputava da ne pocne da pljuje onog Milatovica od muke. Fuj .
Vidim ga sad place i pravda se da mu je stalo do Ustava hahahahha. Koji su ovo foliranti, fino ih je Lomi naucio
Sate sate sate
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks