Page 550 of 574 FirstFirst ... 50450500540546547548549550551552553554560 ... LastLast
Results 13,726 to 13,750 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    1,718
    Thanks Thanks Received 
    2,364
    Thanked in
    1,094 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    O kakvim glupostima vi pišete... kakvi bre mandatari, to ne smije da se desi!

Građani Crne Gore ovo ne žele. Nećemo sankcije i izolaciju!

Poslanik Bundestaga upozorio vlast da bi trebala ozbiljno shvatiti poruke Brisela
    Juratović: Ako se nastavi ovakva politika, Crna Gora ide ka međunarodnoj izolaciji

https://www.pobjeda.me/clanak/jurato...dnoj-izolaciji

Ima li još koji evropski zec da nije pritrčao da ga zašiilji na domaću polit scenu?

Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Sa jedne vremenske distance kad mi vise ne budemo zivi, a ova drzava mozda bude normalna za 100 godina, zadnjih 30+ godina ce se pamtit kao jedna mrlja u istoriji CG i govorice nasi čukununuci o vremenu kad je neljudskost prevladala u CG.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Imamo jedan život, koji je po svim objektivnim mjerilima beznačajan i u prostoru i u vremenu.

Naša je odluka oćemo li ga potrošiti u služenju ideologiji, ili još gore ljudima.

Na kraju ćemo svi biti zaboravljeni, i komite, i četnici, i CG, i Srbija, i ljudska vrsta.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

3. The Following 7 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    4,675
    Thanked in
    2,083 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Imamo jedan život, koji je po svim objektivnim mjerilima beznačajan i u prostoru i u vremenu.

Naša je odluka oćemo li ga potrošiti u služenju ideologiji, ili još gore ljudima.

Na kraju ćemo svi biti zaboravljeni, i komite, i četnici, i CG, i Srbija, i ljudska vrsta.

Sent using Tapatalk
    Jedi, pij, veseli se i zivot pos** se
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    7,978
    Thanks Thanks Received 
    1,422
    Thanked in
    608 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Sa jedne vremenske distance kad mi vise ne budemo zivi, a ova drzava mozda bude normalna za 100 godina, zadnjih 30+ godina ce se pamtit kao jedna mrlja u istoriji CG i govorice nasi čukununuci o vremenu kad je neljudskost prevladala u CG.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    A inace smo ovih 30 prije svega bili preposteni

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    Last edited by crane_operator; 19-12-22 at 00:18.
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

6. The Following User Says Thank You to crane_operator For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Laković Drašković: Rokovi za formiranje nove vlade ističu sjutra, predsjednik stiče mogućnost raspuštanja Skupštine ukazom

https://www.cdm.me/politika/lakovic-...pstine-ukazom/

Će izludimo k'o Tika Špic...
    Besmislica. Rok od 90 dana teče od dana kad predsjednik predloži mandatara - što on nikad nije uradio, pa ni rok nije počeo da teče.

8. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Jedino što je jasno pod ovim nidje plavljim nebom, jasno kao dan, jeste da gospoda političari koje biraju gradjani, boluju od bolova u polnim organima za gradjane koje predstavljaju kao i za sve ostale gradjane...ja vidim, lijepo, da i ove bivše i ove nove, koji ne skreću sa dobroga puta bivših, nije blam da izazovu građanski rat da bi svoje guzice spasili zatvora....ovaj narod koji ne vidi ovu k****bolju i ne zaslužuje bolje....što se mene tiče, što bi rek'o ZvekZivi, ambisali se svi i suturali, strva im se ne viđelo...zamisli 30 godina vladaš i činiš što činiš, i sad kad ti gori pod nogama, ko vas *ebe, pokomatite se samo da ja do Mauricijusa skoknem...netje da moze...ja mislim...kako se može promijeniti kompletna garnitura političara? Ona fora uzbori i ne izadje bukvalno nijedan gradjanin? Da li bi to bio jasan bunt? Mi smo zreli za ozbiljan protektorat....ja biram Njemačku, molim...
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

10. The Following 2 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Jedino što je jasno pod ovim nidje plavljim nebom, jasno kao dan, jeste da gospoda političari koje biraju gradjani, boluju od bolova u polnim organima za gradjane koje predstavljaju kao i za sve ostale gradjane...
    Ovo je činjenica. Evo primjer od prije neki dan koji me je dosta iznervirao kao gradjanina, nebitno koga podržavam, ovo je primjer ovoga što si napisala koji utiče na sve gradjane:
    Treba da se organizuje novogodišnji/praznični bazar u Pg, koji podgoričani jedva čekali većinom, i Vuković u novembru izjavi ovo:
    https://m.cdm.me/drustvo/vukovic-zas...ovan-ove-zime/
    “Organizacija ‘Pazara’ podrazumijeva zahtjevnu proceduru (imovina Grada se, na osnovu javnog poziva, ustupa trećim licima, što nije moguće bez odluke Skupštine Glavnog grada; ........, što takodje nije moguće imajući u vidu da je gradska uprava u tehničkom mandatu koji uskoro završava…)”

I ajde, mi narod ka narod prihvatimo to, jbg ne može se skupstina GG organizovat, šta da se radi.... a onda dodje ova objava:
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-starom-sazivu
    "Vlast u Glavnom gradu, koja je izgubila na lokalnim izborima 23. oktobra, zakazala je sjednicu starog saziva Skupštine Opštine za 30. decembar.
    Na sajtu Glavnog grada navodi se da je na dnevnom redu Predlog odluke o budžetu Glavnog grada Podgorice za 2023. godinu.
    Biće razmatran i Predlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o zaradama lokalnih službenika i namještenika u Glavnom gradu, dok su izbori i imenovanja treća tačka."

Znači kad treba da se dijele pare, kad treba da se podignu plate u već kreditima preopterećen budžet da bi pokušali na taj način da zadrže glasače koji rade u opštini nakon što napuste fotelje, i kad treba da izaberu u zadnji minut uhljebe u fotelje u pune mandate, e tad magično može da se organizuje skuština GG, a za pg bazar ne može, sve im na svijet jbm smradovima tim partijskim !!!

Vuković smradina neorganizovanjem pg bazara pokazao da je jedino htio da kazni gradjane što su ga obalili sa vlasti, da pokuša da krivicu prebaci na buduću vlast, a prije svega jer ga zapravo kako Zvone reče boli polni organ za gradjane sad kad neće biti vlast !!! PIH !

Last edited by lucke91; 19-12-22 at 06:40.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

12. The Following 2 Users Say Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Ne tangira me previse jer nema toga sto Podgoricu moze uljepsati. Ipak je PG zasluzeno najruzniji glavni grad u Evropi. Ali ne bi me cudilo da je iz inata to uradio. Nisam jednu lijepu rijec cuo o Vukovicu od ljudi koji ga licno znaju.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

14. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ustav predvidja predlaganje mandatara u roku od 30 dana od dana konstituisanja Skupstine i nista vise. Ocigledno je da ovdje postoji pravna praznina jer ne razradjuje ostale situacije. S tim u vezi jedino se moze logickim tumacenjem primjeniti ta ista norma na postojecu situaciju tj da se mandatar predlozi u roku od 30 dana od izglasavanja nepovjerenja prethodnoj Vladi.

Po meni je trebao da da predlog za mandatata u okviru 30 dana ali ga on nije imao kome dati jer mu niko nije dosao na konsultacije iz postavgustvovske vecine dok da je dao mandat nekom iz DPSa digle bi se tenzije i paljba zbog te "igranke".
    To je krajnje proizvoljno tumačenje, a nikako "jedino logično".
    Inače bi u Ustavu pisalo "...30 dana od dana konstituisanja skupštine ili dana izglasavanja nepovjerenja vladi".
    A to ne piše.

Na kraju krajeva, ni Predsjednik nije obrazložio svoje nepredlaganje mandatara probijanjem rokova.

Recimo, u Bugarskoj je poslednjih mjeseci još veća papzjanija oko formiranja vlade.
    Tamo niko nema većinu i niko ni sa kim neće da formira vladu.
    Išli su čak i na nove izbore, pa je situacija i dalje ista.

Ali predsjednik Radev se ponaša konstruktivno koliko može.
    Nakon neuspješnih konsultacija, on ipak daje mandat najjačoj stranci u parlamentu, da pokuša u predvidjenom roku obezbjediti skupštinsku većinu i formirati vladu.
    Pa ako ne uspije, daće mandat drugoj po jačini stranci.
    To je njegov posao i to je pravi način da predsjednik obavlja svoju dužnost u skladu sa ustavnim ovlašćenjima.

A ne da sabotira formiranje vlade i da nakon jednih nemuštih konsultacija, konstatuje da ne postoji jasna većina sposobna voditi državu kako on zamišlja.
    Last edited by Massaro; 19-12-22 at 08:20.

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

https://m.cdm.me/kolumne/slucaj-savn...oj-crnoj-gori/

Nevjerovatna ljudska glupost aman covjece pa nisi udat za Marunovica....
    ....zakon treba da se postuje pa iako je ocigledna manipulacija....

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    24 Posts

bRaVo kOmŠiJe

Thanks Thanks Given 
    6,161
    Thanks Thanks Received 
    13,608
    Thanked in
    5,157 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ovo je činjenica. Evo primjer od prije neki dan koji me je dosta iznervirao kao gradjanina, nebitno koga podržavam, ovo je primjer ovoga što si napisala koji utiče na sve gradjane:
    Treba da se organizuje novogodišnji/praznični bazar u Pg, koji podgoričani jedva čekali većinom, i Vuković u novembru izjavi ovo:
    https://m.cdm.me/drustvo/vukovic-zas...ovan-ove-zime/
    “Organizacija ‘Pazara’ podrazumijeva zahtjevnu proceduru (imovina Grada se, na osnovu javnog poziva, ustupa trećim licima, što nije moguće bez odluke Skupštine Glavnog grada; ........, što takodje nije moguće imajući u vidu da je gradska uprava u tehničkom mandatu koji uskoro završava…)”

I ajde, mi narod ka narod prihvatimo to, jbg ne može se skupstina GG organizovat, šta da se radi.... a onda dodje ova objava:
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-starom-sazivu
    "Vlast u Glavnom gradu, koja je izgubila na lokalnim izborima 23. oktobra, zakazala je sjednicu starog saziva Skupštine Opštine za 30. decembar.
    Na sajtu Glavnog grada navodi se da je na dnevnom redu Predlog odluke o budžetu Glavnog grada Podgorice za 2023. godinu.
    Biće razmatran i Predlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o zaradama lokalnih službenika i namještenika u Glavnom gradu, dok su izbori i imenovanja treća tačka."

Znači kad treba da se dijele pare, kad treba da se podignu plate u već kreditima preopterećen budžet da bi pokušali na taj način da zadrže glasače koji rade u opštini nakon što napuste fotelje, i kad treba da izaberu u zadnji minut uhljebe u fotelje u pune mandate, e tad magično može da se organizuje skuština GG, a za pg bazar ne može, sve im na svijet jbm smradovima tim partijskim !!!

Vuković smradina neorganizovanjem pg bazara pokazao da je jedino htio da kazni gradjane što su ga obalili sa vlasti, da pokuša da krivicu prebaci na buduću vlast, a prije svega jer ga zapravo kako Zvone reče boli polni organ za gradjane sad kad neće biti vlast !!! PIH !

Ajde bazar ali što jednoga ukrasa niđe nema, pa dato je desetine hiljada ( i neka je) na te ukrase, baš su i lijepi bili i sad kad je obaljen s vlasti, prc građani. Pi.

Ovo je stvarno sramota šta radi, predaj dostojanstveno tu vlast i pusti druge da probaju.

Nije mi jasno ovo odugovlačenje, šta pokušavaju, samo kontra efekat prave kočenjem gradske uprave.

Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
    Last edited by BiTrAtE; 19-12-22 at 15:41.

19. The Following 3 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Kako kolega kaza "gradski derbi" na rtcg veceras

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ajde bazar ali što jednoga ukrasa niđe nema, pa dato je desetine hiljada ( i neka je) na te ukrase, baš su i lijepi bili i sad kad je obaljen s vlasti, prc građani. Pi.

Ovo je stvarno sramota šta radi, predaj dostojanstveno tu vlast i pusti druge da probaju.

Nije mi jasno ovo odugovlačenje, šta pokušavaju, samo kontra efekat prave kočenjem gradske uprave.

Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
    Ali..zato Cetinje..prelijepo..a mali grad ima više čarolije.

Eto ideja..nije ni daleko.

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

22. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Jel ovo realno.Znači,svjesno sebi ugroziš život krenuvši u sred decembra ka gorostasu ko što je Durmitor bez opreme.Uzročno-posljedično ugroziš i život momaka koji te spašavaju iz tog s*anja pri tom.
    I sad kad se vrate odakle su došli neće sigurno pričati o tim momcima,no kako su junački savladali sve poteškoće ultimat sRvajvera.

https://www.cdm.me/drustvo/spasilack...o-je-okoncana/

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    4,675
    Thanked in
    2,083 Posts

Potpuno realno. Jos je ova akcija bila prilicno lagana. Ovo treba sve palti macole u glavu dok ih ne spuste u Zabljak
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    974
    Thanked in
    525 Posts

Ne nego naplatiti, faktura 5000e za ove lakse a 10e za teze i 20k ako se angazuje helikopter pa da vidis kako bi ih manje bilo.

Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

26. The Following 6 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    4,675
    Thanked in
    2,083 Posts

U svaku normalnu zemlju ce ti ovo naplatit
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    24 Posts

Kakvi debili, sve bi ja to po džepu, dodju retardirani Česi u japanke da piče po planinama i pećinama.
    U Austriji je kazna za nenošenje zimske opreme od 5k eura, pa na više.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Auto kolona kreće od grafita Krsta Zrnova: Svi zajedno, da se crvene ulice Podgorice

Antifašisti koji kreću od grafita 500 lira

Ne lažu, ima da se zacrveni Podgorica.

30. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,204
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ali..zato Cetinje..prelijepo..a mali grad ima više čarolije.

Eto ideja..nije ni daleko.

Cetinje, jedna bajka...

E da, pohvala za gradske buseve kroz Pg, jer su ukrasili prozore...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

32. The Following User Says Thank You to Ben Dover For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Cetinje, jedna bajka...

E da, pohvala za gradske buseve kroz Pg, jer su ukrasili prozore...
    Da zato i pomenuh, zaista bajkovito mada i Kolašin zna zimi svašta prirediti od manifestacija bolje nego Žabljak recimo.
    Primorje tek, no evo sve je realno blizu..
    Samo treba pogledati programe.

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

https://m.cdm.me/ekonomija/durovic-n...red-podgorice/

Tuzi ga Vanja Djurisic koji pored njega ima mini hotel od 30 apartmana sto izdaje radnicima i Durisic je visocije od Cerova a zali se da mu sva voda od cerova ide na imanje uzvodno izgleda....

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    4,675
    Thanked in
    2,083 Posts

https://www.vijesti.me/tv/emisije/63...sto-patologije

Izjava ljekara opste prakse, priliko pregleda: "Ima mi je to jedan drug, boga pitaj kako se to lijeci"

Ova Radulovicka je sva na oca povukla
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

2016. je advokatu Akoviću je bila dodijeljena 24-časovna policijska pratnja, jer su procjene Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost pokazale da je njegova bezbjednost ozbiljno ugrožena nakon što su ga 4. aprila te godine dvije nepoznate osobe pretukle u podgoričkom naselju Siti kvart.

U avgustu 2017. godine policija je zbog napada na Akovića, uhapsila sada pokojnog Jasminka Šahovića.

Nikada nije objašnjeno kako je Šahović mogao da napadne advokata, ako je, kako je to tvrdio njegov branilac, u periodu od 1. decembra 2015. do 5. maja 2016. bio u zatvoru u Spužu na izdržavanju zatvorske kazne.

Nikada nije objašnjeno kako je Šahović mogao da napadne advokata, ako je, kako je to tvrdio njegov branilac, u periodu od 1. decembra 2015. do 5. maja 2016. bio u zatvoru u Spužu na izdržavanju zatvorske kazne.
    Vjerovatno su Nacelnici i direktori radili posao kako treba sve do ovog mrca na koji je od kako je preuzeo vlast nasao preko 200 telefona,na koga bombe bacaju ....

Page 550 of 574 FirstFirst ... 50450500540546547548549550551552553554560 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)