Jel istina ovo za nezaposlenost, ili se sminka?
Jel istina ovo za nezaposlenost, ili se sminka?
Tu es mon héro!
@mojsije,
Zato sto je bolje biti vlast sa 25 nego se raspadati po svim savovima sa 40%
Seems legit.
Ne odgovaraju im, samo su bolja opcija od toga da ih Lekićeva ili Dritanova vlada hapse jednog po jednog dok im partiji rejting pada.
Nadaju se da će posle izbora "zapadni partneri" natjerati Demokrate i/ili ES da formiraju vladu sa DPS. Što je delirijum tremens samozavaravanja, ali eto, nada zadnja umire.
Jeste, tačno je, ali i nije tačno. Metodologija se nije promenila, iako su došli (formalno) novi. Nezaposleni se mora redovno prijavljivali u ZZZCG, ukoliko to izostane formalno (statistički) nije nezaposlen. Dakle, broj nezaposlenih (statistički) je onaj broj koji se redovno prijavljuje u ZZZCG.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Izgleda da građani CG ne haju mnogo za ovo kršenje Ustava od strane parlamentarne većine.
Prema istraživanjima sprovedenim od 8 do 15 decembra nastavlja se (blagi) pad grupacije oko DPS-a, a i DPS-a kao partije. Blagi pad bilježi i ES. NO sad je razlika između DPS i ES samo 1.1%
Prvi put se u istraživanjima pojavilja i Demohrišćanks stranka (Zdravko i Vukšić). Naravno, ne prelaze cenzus, ali su jači od Marka Milačića... imaju skoro kao SD
Podrška DPS SD SDP BS je na istorijskom minimumu i to treba koristiti.
Hapšenja što više-ovoga recimo Vukovića valjalo bi u Spuž smjestiti,to bi bilo ljekovito.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kako mislis da ih izgradimo kad bukvalno sve politicke opcije na sceni zele da ih zarobe i da profitiraju od njihove nefunkcionalnosti?
Ponavljam, u demokratiji je uvijek na narodu. Svijest o tome sta se desava u drzavi i da politicka elita misli da je iznad Ustava i zakona drzave, kao i volja da se tome stane na put nisu odlike primitivnog drustva.
Last edited by VanjaTheMan; 17-12-22 at 15:52.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo SKOJ pominje vješala i giljotine, ne odgovori zašto takve metafore koristi kada govori o nekoj partiji. (nebitno sad i kojoj)
Ko što godinu dana slušam iz usta političara o zakucavanju posljednjeg eksera u nekakav mrtvački kovčeg.
I onda se pitaju neki što se ne može postići dijalog,ko da žive na Madagaskar.
Bukvalno evo dvije godine DPS i sateliti koriste izraze
Stetocine(pacovi, insekti, crvi....)
Izdajnici
Sluge
Prevaranti
Fasisti
Lazovi
Crvene linije
Poslednje sanse prije
Sud naroda
Tradicionalno razracunavanje...
Twitter je jos gori od strane novinara i drzavnih sluzbenika koji se kao kriju iza anonimnosti iako se svaki zna ciji je avatar.
I sad se na SKOJa ukljucujes.....jer je ovo gore valjda demokratija a i odgovara tvom senzibilitetu vidjenja demokratije, jer vidim da nije smetalo koliko te ovo zaboljelo da pomenes
Reagovala sam konkretno na dvije riječi koje vidjeh danas ostalo mi ne ubacuj u prostor ako nemaš konkretan dokaz pa meni stavljaš na račun nešto što tebi smeta kod nn lica.
Kad vidiš to u mom postu stavi na teren dijaloga, u suprotnom pokupiš svu tu vreću nečega pa pokušaj kod nekog drugoga možda ti prođe.
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Ovo i dalje forum. Twitter fore ovdje nisu moguce, zbog tipa tehnologije koji se koristi. Tako da nije da mozes da blokiras i da uklonis ko ti se ne svidja.
A to sto je on iskoristio kao metaforu, da je rekao izmedju noza i metka isto bi ti zasmetalo.
PDF Politika. Umijemo mi i gora poredjenja od toga
Last edited by Hell Raiser; 17-12-22 at 17:12.
Ja ne znam sto se busate u ustav ???
Ko je glasao da se odloze izbori u vecini opstina.ko je neustavno vodio opstine posle 4 godisnjeg mandata
Ko je glasao da se zeta odvoji u sred izborne godine i proglasi opstinom
Koja amnezija jbt. jel neustavno uzet ovlascenja presjedniku ?JES !!! ali koga briga kad nema ustavnoga suda.ko izbjegava izbore, izglasavanje sudija US predaju opstina novim vlastima biranje sudija, tuzilaca, zakona o porijeklu imovine lustraciji....SVI !!!
nema vece e gluposti no pisat ko je prvi poceo i ko je nastavio.oni su prvi pa kad mogu oni mozemo i mi.znate kako to zove strucno
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Da, ali je sad US na njihovu stetu, plus mala je sansa da se izabere.
Do sada je funkcionisalo
-izglasa se neustavna odluka
-ceka se odluka suda po pola godine
-kad vec nema veze onda se ospori odluka kao neustavna.
Takvi igranku smo gledali 3x godisnje do sada. I na taj nacin se fingirala demokratija. Sad je vec drugacije jer im ide na stetu. Em gube poslednje uporiste em su na izboru dvije opcije koje im ne valjaju prije izbora
Brate sve ja to shvatam samo konstatujem, da nema razlike medju partijama, sve su iste.bi da trguju svim i svacim ,nude i traze sve, a ne daju nista.puno magle masu price ,bajki.puna usta o svijetu i evropi.svi su cuvari postenja i casti. A kad bi se to mjerilo kantarom od 81ga poslanika sa sve precednikom, ne bi izvagali kilo
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ja za veće bogatstvo u životu ne čuh do sad!
Kakva posvećenost , odlučnost, vaspitanje, pamet!
Porodično blago Honsića iz Rožaja – DEVET DOKTORA MEDICINE za ponos i poštovanje
https://kolektiv.me/212094/porodicno...s-i-postovanje
Last edited by MLS; 17-12-22 at 20:07.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/63...nerske-naknade
Ukinut odma finkcionerske naknade, pa neka sa biroa primaju ka obican narod po 3 mjeseca 111 eura, ako im basta.
Paraziti.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks