Zar ne rece kovac da je sve ok sa
Eu agendom?!
ŠEF JEDINICE ZA CRNU GORU I SRBIJU KAZAO DA EKSPERTSKA ANALIZA UKAZUJE NA OZBILJNE RIZIKE UKOLIKO SE ZAKON USVOJI U SADAŠNJEM OBLIKU
Vlada ignoriše negativno mišljenje Evropske komisije o Zakonu o oduzimanju imovine
https://m.cdm.me/politika/evropska-k...manju-imovine/
sdRps nas uništi
Love, peace and respect.
Zar ne rece kovac da je sve ok sa
Eu agendom?!
Imaš i slučaj đe se povezalo to dvoje: ona gomila amandmana koje su na prošlogodišnji izvještaj EP o Crnoj Gori, a kojom se onako direktno glorifikovao D. Abazović imenom i prezimenom (da je čak i @SKOJ tom prilikom iskomentarisao da je bilo neprijatno za čitat), potekla je od grupacije austrijskih zelenih, koji se u toj državi smatraju ultra desnim, tik neđe do neo nacista. A finansijske korijene imaju u jednoj medijskoj grupi koje bi se nastariji čitaoci Vijesti mogli shjetit.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Jedno pričaju, drugo misle, treće rade...
Sve što rade rade na način da krše procedure, zakone i Ustav. Njih to ne interesuje.
Sve što rade rade suprotno od EU i VK.
Kome više nije jasno da je zadatak ovih ubačenih elemenata da nam upropaste evropske integracije nikad mu neće biti jasno jer ovo je više toliko providno. A ima i onih kojima to odgovara i sve im je super i javno to podržavaju, a ima i onih koji se foliraju i kriju iza sdRps priče i sličnih nebuloza kad ih ufatiš u laž.
Last edited by mneonly; 15-12-22 at 21:03.
Love, peace and respect.
Pazi, i daleko bolje organizovana društva padnu na tako nešto, evo Njemačka prva, a kamoli Crna Gora.
Da se razumijemo ako iko se zalaže za taj aspekt tu sam, no ima jedna opsježna fenomenologija oko rijeke Drine gdje sam dugi niz godina gledala kompletno licemjerje eko-pokreta gdje ono..relativizacija se tu najžešće i najpodmuklije ušunja da sad ne idem u detalje.
Jezivo je to sve.
Ali, Njemačka ima mehanizam ova država nema i tu leži vrag u cijeloj priči.
Mislim da ćeš ti u potpunosti razumjeti što gotovo u naznaka htjedoh reći.
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
I dok su nama poturili kosku da se glođemo jesu li Ukrajinci ili Rusi nacisti,Danci sa strane završavaju posao.Dr Mengele bi im skinuo kapu
https://www.vijesti.me/v/635103?utm_..._share_counter
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Samo se lešinari glođu oko kosti i samo budalama neko nešto potura.A vukovi se ne daju nikakvim idiotlucima potčinit.Kod vuka ne postoji "mi" no je samostalan ko u romanu Hesea.
Da, Rusi su u ovom slučaju fašisti i to je prosto činjenica, a ova priča iz Danske s tim niđe veze.
Last edited by Bluemoon; 15-12-22 at 22:35.
Pa dobro,ako ti kažeš.Ja ti sve vjerujem.Ponekad se zaboravim i izletim,ali tu si ti,fala bogu.
Ovima nisu poturali kosku no spirale(valjda su zbog toga one budale Inuitske) i to krijući,da im ne prljaju rasu.Demokratski.
PS.Čuš, kod vuka ne postoji mi?!
Pa da kod vuka ne postoji mi(čopora),davno bi izumrli
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 15-12-22 at 22:44.
Kako god meni je svejedno samo to nema veze sa uvodom.
Da Rusi su se pokazali ko fašisti evo baš danas postavih kako su dječje logore pravili prije mrva mjesec dana i što su djeci tamo činjenili ali znaš kako? Kad vidiš medvjeda pravi se mrtav stara poslovica.
Jel to odbrambeni mehanizam da ispliva neka vijest iz Danske oko spirale?
Jednostavno si mogao bez ovog uvoda ništa specijalno ko specijalna vojna operacija.Samo vijest si mogao postaviti..ali,nisi i onda dolaze u pitanje i namjere sa takvim uvodom.
A kod mene ti je tako što na um to na drum.
Last edited by Bluemoon; 15-12-22 at 22:45.
Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, govoreći o Zakonu o porijeklu imovine na današnjoj sjednici Vlade, rekao je da građani treba da znaju “kako neko ko je državni službenik može da garantuje sa šest miliona eura svoju kauciju”.
I onda mi neko kaze drzavni sektor nije placen....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Inlfacija, nekom majka nekom maćeha.Najveća legenda u vladi
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...onomije-u-2022
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Prvo izbor ustavnih sudija i opoziv Zakona o predsjedniku
https://m.cdm.me/politika/prvo-izbor...-predsjedniku/
Meni se čini da su usvajači zakona u blagoj taktičkoj prednosti. Sad mogu da kazu evo povlacimo zakon ali ovi moraju sve sudije da glasau. Ako ne glasau sve sudije, vaskolika medjunarodna zajednica ce da bulji u DPS. Ili ni se cini sve ovo.
Sent from आत्मनः
Last edited by Caesar; 16-12-22 at 09:52.
γνῶθι σαὐτόν
Ja bih rekao da su usvajači zakona u velikoj taktičkoj prednosti.
Iz prostog razloga što znaju šta im je naredni korak, šta god druga strana odluči da uradi.
A ovi drugi, čini mi se zapadaju u ćorsokak. Sem vaninstitucionalne borbe, protesta i blokada, nemaju drugih opcija na raspolaganju.
Mogu se uzdati u strani faktor, ali kako stvari stoje i sami će biti pod pritiskom istog u vezi izglasavanja sudija US.
Mislim da će predsjednik na kraju ipak pristati na izglasavanje predloženih sudija, jer je to potez koji mu najmanje moguće štete može naneti. I otvara kakav-takav manevarski prostor.
https://www.cdm.me/politika/mans-umj...aos-u-sistemu/
Zasto se poslanici inate sa EU? Uskladjenost s EU propisima je jedan od temeljnih uslova za pristup EU.
Ups...
UIKS se nedavno ogradio od njegovih izjava
Spasojević više nije načelnik Istražnog zatvora, pokrenut disciplinski postupak
https://www.pobjeda.me/clanak/spasoj...inski-postupak
![]()
Love, peace and respect.
Znam, znam… Sinoc pricah sa jednim pravnikom koga ovdje svi volite i cijenite i on mi rece da je izglasavanje zakona bila glupost ali tek jutros malo osvjestih kod sebe da je prije bilo odradite “izaberite sve sudije i nemote zakon usvojiti” sad ova gopodja Prizonero ili kako vec kaze “izaberite sve sudije i opozivite zakon”. Rizicno al negdje citam i Eskobarovu izjavu koju je dao tipa ok to je to al otici dalje od ovog bi bila velika greska. Ogranicio ih je u smislu pravljenja gluposti, a usvajanje zakona to jeste ali samo u slucaju kad se nastavi dalje u pogresnom pravcu. Ovako sve moze biti ono napravicu korak unazad da bih napravio dva naprijed. Ne znam ni da li su usvajaci zakona svjesni da su u taktickoj prednosti jer mi je ovo previse napredno razmisljanje za njih.
Sent from आत्मनः
Last edited by Caesar; 16-12-22 at 11:17.
γνῶθι σαὐτόν
Glasaće se za sudije US, ali ne na ovakav način...
Mora da se dogovori, ne može to tako kako su ovi iz jednoumlja zamislili
"OD STARTA POSTOJAO SAMO JEDAN SCENARIO"
Bogdanović: Imenovanjem Vukčevića potvrdili da su htjeli sudiju po volji vlasti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...o-volji-vlasti
Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović kazao je da se imenovanjem doskorašnjeg kandidata za sudiju Ustavnog suda Ilije Vukčevića, za državnog sekretara u Ministarstvu finansija, potvrdilo da je vlast željela izabrati sudije koji su njima po volji.
"Pošto je propala namjera vlasti da bude izabran za sudiju Ustavnog suda, jedan kandidat je samo četiri dana kasnije dobio novu funkciju u - Vladi. Kandidat je prije toga bio saradnik ex direktora UPC Rada Miloševića. Đe se izdaju ta uvjerenja o nepristrasnosti", napisao je Bogdanović na Tviteru.
Last edited by mneonly; 16-12-22 at 11:21.
Love, peace and respect.
Milo je toliko uspio da uništi partiju da su za dvije godine od partnera EU i USA, došli u rang sa DF-om. Ako ovako nastavi postaće i DF poželjniji od njih.
I pored svega, nimalo malo stado i dalje bleji za pastirom.
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks