@Bugi .. a samo zato što si iz Nikšića..
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Laganoca zivota na Maltu
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Burger, veli, King.
Rak planete.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Idem kod zubara da mi vadi zivac.ako ima neka grupica momaka da se pošibamo 4ro 5ro,nebitno.samo da odlozim ovo
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Neka ti da anesteziju ako ne možeš bez nje,koja je muka junače
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boji se čika zube a bi sa 5-oricom da uđe u ring.Mora da je neka šifra..
Pa ne može anestezija u tome je i fora kod umrtvljivanja živca ali to prođe brzinom svjetlosti..
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-12-22 at 17:51.
Ima ona jaca anestezija za koju se doplacuje, bez nje jedino ciscenje kamenca.![]()
Samo kod privatnog zubara, nista preko fonda i te zajebancije. Privatno doplatis za anesteziju i zaspes na stolicu
Ova je još dobra kakvi su naši doktori:
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ljudski prirodni potencijal je takav da coek meze da radi prelijepe stvari i da radi totalne gluposti..
Ali takvi smo kakvi moramo biti...
Lijepo se takmicit, ali se nije lijepo takmicit u gluposti. To bas nije lijepo. I jos ti koji se u tome takmice, za te gluposti dobijat multimilione.
Fudbal je sinonim ljudske gluposti.
A ni drugi sportovi nisu puno bolji. Profesionalni sport i ne postoji kao sport, to je spoj biznisa i politike.
Sport je fizicki posao koji ne trazi (puno) mozga, neuporedivo vise cijenim dobrog keramicara, ili zidara koji rucno obradjuje kamen, kosaca (kosca) ciji je otkos umjetnost vjestine, mjere, zamaha, to su fizicki poslovi od kojih je covjecanstvo oduvijek imalo velike koristi, no od goveda koja trce za predmetom i udaraju ga nogama kolko idje mogu..
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Da ali svaki keramičar sanja da postane fudbaler,a za obratno...nije ni bitno.
Eto ne znam kolko mozga ima i koliko ga upotrebljava,ali preksinoć profesor Mitrić reče da bi sve titule i svo obrazovanje mijenjao da je mogao biti fudbaler
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Da si se nekad ozbiljnije bavio sportom, zacudio bi sekoliko pojedinih disciplina trazi ineligenciju. A ocigledno nisi ni za ove zanatske poslove kao sto je kosenje i slicno. Dovoljno da naucis da ne zabodea vrh kose u zemlju, ostalo...mozes slobodno bez mozga kosit.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pretekoh
bez zajebancije ,strah od zubara mi je nocna mora
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Bar se ne šupamo ljudskim glavama ka oni indijanci
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Gledah neki podkast na TVCG, repriza, gost Bato Barac...presmijah se sto nijesam odavno...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Gledah i ja. Bato stari gradski...sve.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kupi diskoteku da igra sam u nju....
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks