Gimnazija u PG, BP izgleda sve skole i BR dvije.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...osnovnoj-skoli
Vidim nema na portale - mora da su opet dojave za bombe cim djeca masovno izlaze iz škole.
Gimnazija u PG, BP izgleda sve skole i BR dvije.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...osnovnoj-skoli
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Opet, ne postoji takva stvar kao što je "zatvaranja vrata EU". To primjeri Bosne ili Srbije jasno dokazuju, iako se radi o zemljama koje nisu oposlile ni 50% obaveza koja je Crna Gora.
Možeš napraviti korak nazad, ali korak nazad nije zatvaranje vrata EU. Ta vrata nisu zatvorena čak ni za Kosovo, koje ne priznaju sve članice EU.
A to što čuješ usput iz EU Delegacije ili ambasada privatno mačku o rep. Bar 20 puta si mogao da čuješ u zadnjih 15 godina da se DPS ne može vjerovati. Pa su sa njima sarađivali posle mjesec-dva kao najsrećniji. Diplomate su pragmatični ljudi, možeš im se ne sviđati lično ali nisu tu da svoju kćerku za tebe udaju već da sarađuju i predstavljaju interese svoje zemlje.
Istina, iako sarkastična. Moguće, ali teško ostvarivo.
Sigurno je velika čast biti u zajednici sa Rumunima, Bugarima... Ono, vidi se da im se popravio kvalitet života za sve ove godine.
Naš narod se zavarava da će ulaskom u EU svi naši problemi magično da se riješe i da će pare padati sa neba.
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Ovo DK napricao?
Podsjeticu da je dao garanciju Azerima na 12+ miliona za koju Banka nije znala. DjDj potpisao i pecatirao, nista arhiva, nista OD... I ispalio Azere za pare.
Toga kuma Sekulica uvalio u probleme, valjda na njegovo ime uzeo neke pare, kum nije ni znao za to...
Rajo Bozovic mu bio veliki prijatelj, vise nije...
Sad kad se iscesljaju Meljine pa se vidi situacija... Bice to kredit na kredit, ko zna kome sve nije uzeo pare zalazuci imovinu Meljina...
Sto bi s onom plavom torbom?
Ovo ukratko samo.
Kad DK nesto prica, preporucujem da prevrnete program, istinu cut necete. Taj nije zajebao samo onog kog nije upoznao.
Ako mislis da nas zavlace, da li isto mislis da bi zivotni standard gradjana CG bio gori nego sto je sada? Zar nije ponuditi neku dugorocnu stabilnost jedne drzave na tlu centralne Evrope dovoljna ponuda? A uz to male drzave, pa i da ih kosta nesto da je podrzava u tom procesu ne moze kostati mnogo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne, nazalost mislim da CG odavno nije bila nestabilnija. Odavno nije bilo manje postovanja prema neistomisljenicima. Ulazak u EU bi sama po sebi pokrenula neke procese koje bi stvarale neke ekonomske stabilnosti, kao sto je to bio slican slucaj sa bezbjednosnim stanjem drzave sa ulaskom u NATO savezu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako Francuzima i Njemcima ne smeta da budu u drustvu s Rumunijom i Bugarskom, zasto bi to nama smetalo? Jesmo toliko izbirljivi?
Rumunija je po nominalnom BDP na 48. mjestu u svijetu. Crna Gora je na 78. a Srbija na 79. mjestu. Nekad su se Crnogorci sprdali Rumunima koji bi da rade za jednu "črvenu". A sad ih gledaju odozdo.
Naravno da ni u EU nije svakom dobro. Ali je u svakoj drzavi bolje nego u ovom raspadu od drzave.
Po anketama, oko 75% gradjana CG podrzava ulazak u EU. Pretpostavljam da bi ostatku bilo draze da budu u drustvu Rusije i Belorusije. Ili da budu dio "srpskog sveta".
Draze im rusko g*vno od njemacke strudle![]()
Спрдајте се ви са Румунијом, копаше канале овуда, а сад бдп пер капита као Хрватска, и само расту.
Не но да се угледамо на Русистан и Белорусистан.
Волио бих и ја да смо као Норвешка, али нам није прошло са гасом у Јадрану.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nema ovđe sreće dok se ne opameti narod botovski i svi izađu na ulice i poćeraju ove izdajnike... prvo da ih dobro izmrškaju i išamaraju pa onda nogom u guzicu put Moskve pošto njih EU ne interesuje.
Splačine folirantske izdajničke
Love, peace and respect.
Ponestaje mi politicara za okriviti. Panika.
Sent from आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
A kome odgovara destabilizacija drzave?
Odgovor znamo svi,neće reci samo oni kojima to ne odgovara.
Za ovim protestima nikakve potrebe nema,ali posto sdRpsovcima krca guza lesnike onda ajde da izvodimo narod na ulice da destabilizujemo situaciju,tu će naravno evropa i amerika “priskocit u pomoć” itd. Jasno kao dan.
Moraju se pomirit sa tim da više nemaju ni većinu,a uskoro ni trećinu glasača i da ova država mora da krene dalje,a da će mnogi odgovarat za to sto su radili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/kolumne/63462...jednog-covjeka
Milo Đ. je uplašen za ličnu sudbinu a ne za evropski put države, čime mašu njegov pristaše. Kada vidi kako su završili Vesna Medenica, brat Blažo (Jovanić), veliki guru V. Vukotić ili ovih dana specijalni tužilac Čađenović - ni njemu, Đukanoviću, ne može biti svejedno. Ali, sam je kriv. Što je doveo sebe u tu poziciju, da država koju nam je obnovio poslije 100 godina, kako kažu fanovi a kako i on sam misli - bude talac njegove lične sudbine.
Đukanović misli da će zaglušujućom bukom svoje propagande mladih i lijepih kurira iz stranke zaista ubijediti Brisel i Vašington kako je on čuvar našeg evropskog puta i vrijednosti a ne glavni miner i saboter?! Sad se tek vidi i da je priča o takozvanoj reformi DPS-a, zdravom tkivu, građanskom profilu, u stvari sanak pusti. I da će se dalje urušavanje nekad moćne ali i ozbiljne partije samo nastaviti. Svjestan, valjda, i sam toga, Milo igra posljednju partiju pokera u pokušaju da sve dobije ili sve izgubi. Nažalost, u igri je ne samo njegova, već i sudbina države. Nema tih izbora, koliko god Bemax odriješio kesu, koje Đukanović može dobiti. Što znači da mu se ulica i fejk patriotizam čine ili pričinjavaju kao jedini put za vraćanje na presto. Dakle, kao 1989, opet puč. No pasaran, tako se bar čini, ovog puta.
Čitajte malo patriote
https://www.cdm.me/politika/bilcik-potvrdio-sastanak/
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ne mislis da je put ka EU put ka dalje? A ko je odgovoran za nezakonite radnje neka odgovara.
A destabilizacija drzave odgovara onima koji bi i dalje da puni svoje dzepove nezakonitima dilovima i radnjama i onima koji se nijesu slagali sa ulaskom u NATO savez niti sa misljenjem velikom vecinom naroda da CG treba teziti ka EU.
Naravno da je put ka EU put ka dalje.
Ali sa sdRpsom nema toga napretka,niti bi ga bilo još dugo,za tvog života ne bismo ušli niti bi bilo boljeg standarda gradjana sa njima na vlasti.
Nemam namjeru dalje da obrazlazem,dovoljno je da pročitaš tekst Ivanovića koji sam postavio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks