Zasto se ovoliko na CDM i Pobjedi pise o bacanju suzavca i cudima, pogledah neke snimke.....bacili su jednu sok bombu i moooozda su naprskali dva ili tri covjeka biber sprejem.
Cemu prica o suzavcima...cak i Vijesti su to napisale, ali bas nidje ne vidjeh to
Potpuno si pogrešno razumio-nisam ja ni pominjao nekoga ko je npravio nešto,ne znam kako dodje do toga???
Cetinjane sam pomenuo kao nekoga ko je napaljen i vjeruje u tu priču izdaje okupacije itd bez nekih interesa materijalnih.
Majka mi je rodjena na Cetinje i djed i baba,zasto bi ih ja mrzio i uopšte zašto da bilo koga mrzim,to je bolest.
Cetinjani koliko ja mogu da primijetim na ovim skupovima ne dolaze ni mercedesima ni dzipovima.
Ovi zadnji što su ostali golim okom se vidi da nisu neki buržuji ali eto vjeruju u to što pričaju.
Mrzim Cetinjane,e sprdnja što čuh.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Svako normalan vidi da jedino rjesenje krize u Crnoj Gori izglasavanje jednog sudije US da bi se koliko, toliko institucionalno pokrenuli i raspisivanje parlamentarnih izbora. Zasto do toga ne dolazi nije pitanje za DPS vec prije svega za one koji sada drze poluge vlasti koji su ovo sve i izazvali prvo napustajuci jednu Vladu, pa praveci drugu i onda svjesno odugovlacenje pregovora i fingiranje istih da ne bi doslo do formiranje trece Vlade od 30 avgusta.
Dakle, nista ovdje DPS nije kriv vec vecina od 30 avgusta koja tumara nekim nejasnim putevima jer njihovo odbijanje novih izbora tako i nemogucnost ikakvog dogovora medju njima oko formiranja vlasti nas samo jos vise vuce u anarhiju koja izgleda njima ne smeta. Jel strah od Evrope sad, sopstvene politicke egzistencije ili neki ciljevi za ostvarenje nekih projekata nije bas do kraja najjasnije ali je vise nego licemjerno uopste spominjati DPS na tu temu jer im je isti predao vlast 30 avgusta a oni su samo tu vlast trebali da vrse.
Treba da se razumije da je DPS opozicija i da treba da se s njima dogovore i pristanu na kompromis ako hoće išta da dogovore.
Da se razumije da je DPS nudio da glasaju za jednog člana i da se odblokira Ustavni sud.
Ova DF većina to odbila jer njih to ne zanima, to su foliranti. Njih zanima da Lekić bude mandatar i da DF bude u Vladu.
Šta će biti viđećemo.
A jok to bi tek spektakl bio...vidiš li šta radi technus namazanko stari
zna veoma dobro da su nakitili autlajna sa infrakcijama pa ga čeka na crveni
Iskusno nema šta![]()
Last edited by mneonly; 12-12-22 at 20:50.
Love, peace and respect.
Potpuno je jasno da to nikad nije bila opcija za Abazovica. Svjesno je odugovlacio pregovore i nadao se onom potezu Djukanovica koji je u toj situaciji bio i jedini moguc. Sve i da je nekako dat mandat Lekicu on bi ga na kraju vratio jer se oni nikad ne bi dogovorili. Abazovicevi potezi su bili ocigledni svima i sad on ide sa ustupcima prema DF praveci ove nakaradne zakone koji na koncu nemaju svrhu zbog kojih se prave jer trika nema da oni mogu sastaviti Vladu. Ne znam jel mu ko moze objasniti da on ne moze biti premijer u tehnickom mandatu jos dvije godine ali ocigledno je to nesto cemu se on nada.
Forever young, i want to be forever young
Zato što se u ustavnom sudu odluke donose glasovima postojecih sudija koji su svi bez izuzetka DPS SDP BS kadar plus taj jedan novi nista ne bi promijenio.
Dritan ga je ugasio, ugasio je i sebe i stranku. On je svoje završio.
Nego, sve relevantne adrese traže da sjednu i dogovore kandidate za Ustavni sud i da maknu ovo smeće od zakona, ali izdajnike to ne interesuje jer je svima jasno šta je namjera DF-a i šta je uopšte i suština postojanja DFa.
![]()
Love, peace and respect.
Nemamo mi problem sa time od jucer nego od kada je sadasnja vlast bila opozicija pa sto je njima smetalo da posjeti parlament i glasa da se odblokira pravosudje koje je vec tada pocelo da se paralise jer nisu mogli da se izglasaju predlozeni kandidati za razne funkcije.
Izglasavanje jednog sudije je da bi se sproveli izbori. Nakon izbora i formiranja nove vlade mogu se nastaviti pregovori oko procesa izglasavanja ostalih kandidata na svim nivoima sudske vlasti. Sto je problem da se raspisu novi izbori jer valjda je svima jasno da nema vecine koja bi mogla da vrsi vlast, niti ce je biti.
Last edited by Rodion Romanovich; 12-12-22 at 21:03.
Pa da, o tome i pričamo, oni stvarno misle da te UDBA-ške fore i dalje prolaze.
Svakako da su izbori jedno od rešenja za izlazak iz krize, ali to što predlažeš da se izglasa 1 sudija je čisto DPS sprdanje sa mozgom.
Do skora su im te finte prolazile, pa misle da jašu na starim forama.
Evo hipotetičke situacije, izgube izbore, žale se US, neko od starih DPS kadrova ne glasa i opet ništa nisi dobio sa tima jednim sudijom.
Pa ne predlaže VK da se hitno izaberu svo 4 sudija, nego ovi kriminalci misle da su popili svu pamet svijeta...
Hvala na predlogu, zaista, ali da sjedim sa likovima koji non-stop lažu i podmeću u nedostatku argumenata, bolje da me nema.
Last edited by technus; 12-12-22 at 21:10.
Trebaće malo vremena da prihvate realnost,evo i crni Vukovic možda ce se zatvoriti u kabinet i opasati bombama da ga niko ne smije pomjeriti odatle kukavca.
A nisam znao kad su izlazili iz skupstine suljo mustafic i genci da su ih gadjali svim i svačim.
Odje je postala praksa ako se izjasnjavas ka srbin da si za mandica vucica milacica, da mrzis crnogorce cetinjane najvise.kad ti bace dva suzavca da placinjas ka pi....
kad je bacena najveca kolicina suzavaca pod onom ljigom od konjevica,nisam glasa pustio. osim sto sam kuci dosa razocaran koliko je tadasnja vlast bila spremna da nas sve pobije samo da ne izgube fotelje...sad se to isto desava "ovim drugima" osim sto je razlika,
mi tada nismo branili nicije stanove i fotelje a ovi koriste narod u odbrani lopovluka pod jadnim izgovorom da se brani ustav na koji su se usput posrali svi odreda koji sjede u istoj toj skupstini.
e sad predjite na druge teme jer mi nismo plakali kad su nas cerali dzipovima pa "smo" pretekli .valjda cete i "vi"
Moja poenta je ovo (MI -VI) sto je natuznije od svega
sto odje nema "mi i vi" ima samo ONI vs MI.
i sto smo MI makar dobili malo satisfakcije da i ONI mogu da budu uhapseni i procesuirani.
makar sve bilo farsa ja sam zadovoljan, jer za zivota nisam moga da vjerujem osim da sanjam da ce jedna vesna medenica blazo jovanic,cadjenovic ...i ostala boranija bit dje su.
jos kad bi mi se ispunio san da tu vidim i pedju bulatovica i mandica i radunovica i knezevica... ali ne zbog laznog drzavnog udara nego zbog organizovane kriminalne hobotnice udruzene sa dps koja nam se igrala poigrala sa zivotima buducnoscu posrala u mladost buducnost i pokoljenja poslednjih 30 i narednih 30
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Raković: Konačni rezultat biće ujedinjenje Crne Gore i Srbije u jednu državu
https://gradski.me/rakovic-konacni-r...-jednu-drzavu/
Evo javio vam se jedan od šefova i mozak operacije. Što bi rekli ovo je dio folklora Dritana Abazovića.
Obnova srpskog pitanja u Crnoj Gori rezultiraće ujedinjenjem Crne Gore i Srbije u jednu državu, poručio je srpski istoričar Aleksandar Raković. On je u intervjuu Dejanu Lučiću istakao da je srpskom pitanju u Crnoj Gori posvećen od 1997. godine, a da je na tome nastavio da radi i kao državni službenik Srbije.
Svjedočimo procesu obnove srpstva u Crnoj Gori, a „srpski svet“ je ono što želim da vidim, kaže Raković.
“To je dobra politika i ono što je vrlo važno je da slijedi popis. Prema istraživanjima koja su rađena od strane agencija, već ima 40 odsto Srba u CG, srpski jezik je na 60 odsto. Srbi postaju relativna većina prema narodnosti i apsolutna prema jeziku. Idemo korak po korak ka tome da bude 95 odsto Srba kao 1909”, kaže Raković.
Revitalizaciji srpskog pitanja u Crnoj Gori posvetio se, kaže, od kada je Milo Đukanović 1997. na predsjedničkim izborima pobijedio Momira Bulatovića.
“Od tada sam se posvetio srpskom pitanju u CG, a onda sam se u to upleo kao državni službenik Srbije i SRJ i profesionalni istoričar”, istakao je Raković.
Ističe da se Abazović pokazao kao pouzdaniji partner vlastima u Srbiji nego njegov prethodnik.
“Taj Abazović je pouzdaniji nego što je bio Zdravko Krivokapić”, kazao je Raković.
Osvrnuo se i na kontrolu medija u Crnoj Gori od strane ljudi bliskih Vučiću.
“Dobro je što su biznismeni iz Srbije, bliski Vučiću, počeli da kupuju televizije. Kupili su Adria TV, Prvu, TV u HN, radio stanice, i što DPS nakon gubitka Podgorice ostaje bez Gradske TV, neće više imati nijedan jedini medij”, ocijenio je Raković.
Zaključuje da je konačno rješenje je obnova srpskog pitanja koje bi donijelo ujedinjenje Srbije i Crne Gore u jednu državu.
Last edited by mneonly; 12-12-22 at 21:19.
Love, peace and respect.
Pa oni su vec izgubili izbore i te "instrumente" nisu koristili zarad ocuvanja vlasti a kamoli da koriste zarad ostajanja na vlasti ovih istih koji je vrse. Da ne govorim da je to nemoguca situacija.
Inace dvije godine i kusur sadasnja vecina je imala fore da ista uradi na reformi izbornog zakonodavstva gdje im opet nije bio toliko nuzan DPS i opet nisu uradili nista, niti ikakvu inicijativu uputili za makar otvaranje bilo kakvog dogovora. Koliko je suvisla prica oko izglasavanja sudija US najbolje govori da je tokom glasanja na odboru URA bila 18 puta uzdrzana.
Last edited by Rodion Romanovich; 12-12-22 at 21:20.
Novi konkurs za kandidate za Ustavni sud i adekvatan i inkluzivan proces selekcije sudija.
![]()
Love, peace and respect.
Ja mislim da bi DF i ostatak trebalo da se odreknu promjena koje im idu u prilog i da reču - Eto vam država, ebala vas ona. Bili bi face.
Za ovo prvo, zaebavaš li me to srećeti?
PG ring any bells?
Za nastavak, ajmo malo logike, izgube izbore ubjedljivo, jer po svim anketama, biračk otijelo im je u konstanton osipanju, blokiraju proces žalbom US koji je bez kvoruma na mog kednom od sudija, oni su i dalje na 40 poslanika sve dok se to vrzino kolo ne rapsetlja.
Znam ja da su URA i ostali imali 2 godine da riješe izborne zakone kako dolikuje, nisu smjeli/htjeli šta li već i za.mene ga je URA ugasila, a i većina ostalih.
Da, Suadino 18x uzdržano je sramota.
Prva posljedica izglasavanja Zakona: Otkazan POSP, Bilčik o tome večeras obavijestio Danijelu Đurović
https://www.portalanalitika.me/clana...nijelu-durovic
Nakon izglasavanja izmjena Zakona o predsjedniku, otkazana je sjednica Parlamentarnog odbora Evropske unije i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje (POSP), saznaje Portal Analitika.
Sjednica je trebalo da bude održana 14. i 15. decembra.
No, kako saznajemo, maločas je predsjedavajući Evropskog parlamenta za saradnju sa Crnom Gorom Vladimir Bilčik javio predsjednici Skupštine Danijeli Đurović kako je sjednica POSP-a otkazana.
Delegacija Crne Gore sjutra je trebalo da krene ka Francuskoj.
Podsjetimo, u crnogorskom parlamentu danas su usvojene izmjene Zakona o predsjedniku uprkos preporukama Venecijanske komisije, koja je konstatovala kako su one neustavne. Sa druge strane, propao je drugi pokušaj da budu izglasani kandidati za sudije Ustavnog suda.
P.S.
Jeeeee bravo sok
Last edited by mneonly; 12-12-22 at 21:52.
Love, peace and respect.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...tskih-protesta
Napali svoje satelite...
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne bi me čudilo da ih nisu ni prepoznali nego onako refleksno ih napali misleci da su iz parlamentarne vecine.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks