Polako, moramo i mi malo da fasujemo, ne ide samo Srbija da bude kažnjena... Dajte malo i Crnu Goru da sankcionišemo da se solidarišemo...
E prevaranti jedni, štetočine ovog društva!
Sve je to povezano.
![]()
Love, peace and respect.
Love, peace and respect.
Usvojiše za Njegošev dan.
Sledeće godine 2 dana neradna.
E čuš dva dana neradna. Niko ne razmišlja kako će to da utiče na ekonomiju. Ovi ljudi su nerealni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
najjača stranka. država se raspada, a Martinović trubi o tome koliko neradnih dana treba da budeto je sve što treba čoek da zna o tome đe živimo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da li je premnogo za ocekivati da narodni poslanici pokazu bar malo postovanja prema instituciji skupstine i ne dolaze na radnom mjestu u raspalim farmericama?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svasta a ja bih u zabludi da su Sudstvo i Tuzilastvo nezavisni organ....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Gledam ovo i ne mogu da vjerujem.
https://fb.watch/hn0yc5qtIW/
Koja je ovo plava sto nije ustala na himnu?! Smece.
Tu es mon héro!
A ko drugi nego Deefovci - Jelena Božović
Koji hoće ovim neustavnim zakonom da daju mandat Lekiću i da nas o jadu zabave... S njima ćemo se nositi lako, metla će da im radi na ulici, nego bruku i sramotu u svijetu ne možemo sakriti.
Bićemo žestoko kažnjeni, bićemo pod sankcijama, blokirani, i nama će vize ulećet, zbogom Evropo, zbogom svijete. Dobrodošao Open Balkanu i srpski svete!
Koga ste vi glasali svaka vam čast!
Love, peace and respect.
Hahahahahahahahaha.
A kakva je ovo priča. Kao papagaj na svakih sat vremena se javi sa istom pričom
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ako Lekic postane premijer morace stavit po jedan kovceg sa strane kad krenu da ga peglaju za vrijeme premijerskog sata
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vala, od ove Hercegovke, da ni pjeva ni kuka,,,ka što neće kolka je bagra. Odavno ovakve fukare ne bi. Pi, na što smo došli, da nam jedna ološ kroji kapu i ispod dna ostavlja. Ne kapiram što se brate ne presele, neće se CG posrbljavati dok nas živih ima!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Građani bacaju kamenice, bakle, flaše, prema Skupštini. Bačen je i suzavac. Obezbjeđenje ne da poslanicima, osoblju Skupštine i novinarima da napuste zgradu zbog usijanje atmosfere.
Dako ne bude mrtvija u regionu dok ne stignes.
https://www.cdm.me/svijet/region/sav...sjetu-regionu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ne branim policiju, al zaista ne znam što očekuješ da se desi kad ih gađaš svim i svačim. da će reć' svaka čast i iskulirat?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dje je onaj hamer![]()
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks