Oce li ovo kolima sad jer je kisa najavljena ili zato sto im je opala “posjecenost” pa ne mogu da “preplave” podgoricu bez automobila
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oce li ovo kolima sad jer je kisa najavljena ili zato sto im je opala “posjecenost” pa ne mogu da “preplave” podgoricu bez automobila
popadale nam luce, ali rastu klupske droge. logicno, u sta smo ulagali, to i imamo
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...godina-5150542
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo nam je slika i prillika drzave,vjecna vi hvala crnogorske patriote,nije ni čudo sto nam omladina propada
Kolumbija,Kolumbija…
ja znam da ođe pišu mnogi da je DF bolji i da nisu lopovi no im se namješta. isto kao što znam da ovi DF nikad za neke iz DPSa nisu pisali kao što su za Zdravka Krivokapića. Marina Jocić je premijera tadašnjeg vrijeđala na najseljačkije moguće načine al zato uredno ćutala na mnoge iz DPSa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 10-12-22 at 18:44.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovo sam čekao. Zaostali DPS kadar. Kad otprilike prolazi krivica bivših DPS zaposlenih po javnim institucijama. Nakon 10 godina ili duže?
Inače su većinom novi direktori direktorata. Kako su ti isti zaposleni prethodnih godina pogađali deficit ostaje misterija.
Teško da će bit da su promašili rebalans, nego će se to prenijet kao neplaćene obaveze iz prethodne godine za narednu uz odustajanje od kapitalnog budžeta.
Izdaci niži ili kako se drugačije piše nije plaćeno. Ovo zadnje je ono nemanje grijanja u školama po sjeveru, Montefarm, ljekovi i slično. Pola ambasadora nije ni poslato vani, pa su i ti troškovi značajno manji.Izdaci budžeta u oktobru 2022. godine iznosili su 188,4 mil € i i niži su u odnosu na plan za 100,7 mil € odnosno 35%.
Uzimajući u obzir ostvarene prihode i izvršene rashode, u oktobru mjesecu je ostvaren budžetski deficit od 20,0 mil € odnosno 0,35% BDP-a, što je za 128,5 mil € manje od planiranog.
Posmatrajući ukupno ostvareni rezultat u periodu januar-oktobar 2022. godine, kumulativni budžetski deficit iznosi 56,0 mil €, odnosno 1,0% BDP-a, što je 129,1 mil. € ili 69,7% manje od planiranog dominatno usljed usporene realizacije javnih nabavki.
E sad imalo se para za Željezaru a bolje da su u Plantaže to usuli one i imaju neku perspektivu za razliku od proizvodnje čelika starom tehnologijom.
A ovaj genijalni način kupovine akcija Luke Bar najskupljom metodom je vjerovatno slučajno odabran.
Jednostavno kapitalni budžet je sveden na ništa i ide se u zaokruživanje godine jer je interesovanje za kreditiranje države malo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Franca na Pobrezje. Sinoc kupih. Ima svakakvih ukusa.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Valja li šta?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ako pricate o cipsu, ko je uopste vlasnik fabrike, to mi je promaklo?
Tu es mon héro!
Obicni i ljuta paprika su bas dobri. Ko voli ljuto ovaj sa paprikom ce mu bit odlican.
Slatka paprika je dosta blazi i nije moj favorit
Kecap je meni onako. Mada sam i ja ocekivao da ce biti kak oni atapici od cipsa sto se prodaju.
Obicni je dosta tanko izrezan i fino przen. Veoma ukusan nije preslan i nije previse uljav/masan.
Rebratsti cu danas da probam.
Vece kese od 140 grama su 1.55 u Francu preakupu. Manje kese ld 40 grama sau 55 centi.
Nema konzervanasa ali ima glutaminat.
@no-mercy jedna firma sa Kosova i 3 fizicka lica.
Last edited by hercules; 11-12-22 at 08:24.
Je li onda ovo crnoorski cips ili nije?
ispraticu se sam... :D
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ako ce se napraviti od naseg krompira...![]()
Tu es mon héro!
Krajnje je vrijeme da zaustavimo da nam albanci vode drzavu! I cips!
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
preko cipsa do velike albanije!
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks