Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ja razumijem da neko ko je apolitičan ili neko ko ne izlazi na izbore može da kritikuje jednu ili drugu stranu zbog korupcije, ali da glasač DF-a ili DPS-a kritikuje drugu stranu, ne ide mi u glavu. Ustvari, u ovom momentu mi je realnije da glasač DPS-a kritikuje DF nego obratno, jer je DPS skupina lažova ogrezlih u korupciji, i to se zna, to i oni znaju, ali neko ko decenijama upire prstom u taj DPS i ko dobije vlast na krilima obećane borbe protiv korupcije, a nakon toga smijeni 200 direktora škola i zaposli 700 ljudi u CEDIS i SOLAR, većinom kriminalce sa osnovnom školom, taj je licemjer i lažov i spreman je na sve. Nadjite mi nekog, ko za vrijeme DPS-a, iako je imao vezu, nije čekao od jedne do par godina za mjesto u EPCG ili CEDIS. Da, zapošljavali su se ljudi sa vezom, ali to se sve radilo kroz neke namještene konkurse itd..Oni su se makar trudili da sakriju to što rade. Umjesto da dobijemo vlast koja će to da sankcioniše i iskorijeni, dobili smo vlast koja siluje Crnu Goru svojim kadrovima sa ulice, bez ikakvog reda i zakona. Tačnije iskoristili su nepočinstva DPS-a da bi mogli da kažu ''Radio je to DPS, možemo i mi sad''. Sve što se desilo je da je njima DPS pripremio teren da se oni još više useru u Crnu Goru. Ali neka, nema veze, neka se sve ovo dešava. Bolje nijesmo ni zaslužili. Ovi što likuju nad propašću Crne Gore, brzo će ih proći to. Svima je to iskijalo na nos, pa će i ovima što nas stavljaju u isti koš sa Srbijom. Milo je isprdio, ne brani njega niko, svjesni su crnogorci toga. Ostala je šaka jada što im je interes da ga brane, ali vam garantujem da je to maksimum 5% sa onoga skupa. Onih 95% mu je okrenulo ledja ili ce ih okrenut, ne makne li se i ne shvati li da je kamen oko vrata Crne Gore. Neka se miče i on i ona kompanija oko njega. Moraćemo izgleda sami.
    Last edited by Sandor Kolar; 07-12-22 at 10:49.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Sandor Kolar For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)