Ima u narod para ocigledno.
Komšinica u Pejton prodala stan koji nikad nije renoviran za 65k, 47m2 + 6m2 terasa. Prodala ga je u 10 dana bez po muke
Ima u narod para ocigledno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Salji i meni broj zainteresovan...
Gledajte kvadrature
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Đe je ovo? Zabjelo?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tamo ona livada iza roki pistolata, tamo je po planu škola (plac u nastavku roki pistolata) e sad kako ce da rijese ulice onuda vidjet cemo jer trenutno izgleda da ce sve biti bez ikakvog reda i logike.
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Koliko zgrada na zabjelo, ja ne znam ko ce tu zivjet, ili ce za 2-3 godine kad se ovaj bum zavrsi, bit pola praznih stanova, i kirije pasti na 150e.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Dvosoban 48m2, kako?
You'll Never Smoke Alone..
Hotel Igalo u HN ide na prodaju, 7000m2, cijena sitnica 4 mil, eto dobre investicije![]()
Umoran sam od svega sto znam
Ono je bio baš lijep hotel, dosta je veliki, zelenilo, veliki parking, tamo su naši roditelji izlazili u tavernu. Nažalost, auspuh majstor ga je iznutra svega stukao i polomio
Svakako, mislim da je cijena baš baš dobra.
Mora li kupac opet dići ugostiteljski objekat?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Naravno da je dobra cijena, sami parking je 7000m2, ne mora ugostiteljski moze i stambeni valjda. Dobro bi bilo neko nas to da uzme, da ne ode u bosanske ruke![]()
Umoran sam od svega sto znam
Green Level 2 izasao sa cijenom, kvadrat 2050 'na livadi'!
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Green Level 2 izasao sa cijenom, kvadrat 2050 'na livadi'!
A bas vazi
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ima da plane, kao i prva faza...
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks