Hahahahaha nemoj me zasmijavati opet će me stomak zaboljeti od tvojih postova

e moj @Mojsije šta radiš to od sebe...
Ajde ovako...
Ti si protiv EU zato što podržavaš one koji su antiCG, antiEU i antiNATO tj. Vladu na čelu sa DFom koja bi sve radila suprotno od politike EU i koja bi nas gurala u uniju sa Srbijom i Rusijom tj. sa gubitnicima i onima koji propadaju.
Upravo si ti podržavao sve one strane koje su radile sve suprotno od poteza koji bi vodili napretku u EU, ali tebi je bilo bitnije da ljubiš ruke popovima, da destabilizuješ državu, da dijeliš državu i da povampiriš uveženi nacionalizam, da gaziš Ustav, da miješaš babe i žabe, da manipulišeš sve radi tvoje skrivene agende.
Ama bukvalno sve što si ti podržavao je bilo protiv EU. Sa mnom se nemoj folirati jer sam te provalio.
A kako bi to dobili završna mjerila da nismo blizu EU? KAKO? Kako su to prethodnici radili protiv toga da uđemo u EU? Vidiš li da SE FOLIRAŠ.
Ovđe je jedini problem što nemamo još mogućnost da pomognemo osobama kao što si ti, srećom u velikoj ste manjini, da progledaš i da razmišljaš svojim mozgom, logično, realno, ispravno, državno, patriotski i tako dalje. Umjesto toga ti se foliraš i kriješ iza nekih gluposti i priča i pokušavaš uvijek da miješaš babe i žabe. To možda možeš da prodaješ tvojoj manjini.
Ovđe smo mi građani Crne Gore preko 80% za ulazak u EU i ućićemo u EU.
Što bi Joko rekao crknite, puknite ućićemo u EU!
Bookmarks