Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    1,376
    Thanked in
    927 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Hahahahaha nemoj me zasmijavati opet će me stomak zaboljeti od tvojih postova e moj @Mojsije šta radiš to od sebe...

Ajde ovako...

Ti si protiv EU zato što podržavaš one koji su antiCG, antiEU i antiNATO tj. Vladu na čelu sa DFom koja bi sve radila suprotno od politike EU i koja bi nas gurala u uniju sa Srbijom i Rusijom tj. sa gubitnicima i onima koji propadaju.

Upravo si ti podržavao sve one strane koje su radile sve suprotno od poteza koji bi vodili napretku u EU, ali tebi je bilo bitnije da ljubiš ruke popovima, da destabilizuješ državu, da dijeliš državu i da povampiriš uveženi nacionalizam, da gaziš Ustav, da miješaš babe i žabe, da manipulišeš sve radi tvoje skrivene agende. Ama bukvalno sve što si ti podržavao je bilo protiv EU. Sa mnom se nemoj folirati jer sam te provalio.

A kako bi to dobili završna mjerila da nismo blizu EU? KAKO? Kako su to prethodnici radili protiv toga da uđemo u EU? Vidiš li da SE FOLIRAŠ.

Ovđe je jedini problem što nemamo još mogućnost da pomognemo osobama kao što si ti, srećom u velikoj ste manjini, da progledaš i da razmišljaš svojim mozgom, logično, realno, ispravno, državno, patriotski i tako dalje. Umjesto toga ti se foliraš i kriješ iza nekih gluposti i priča i pokušavaš uvijek da miješaš babe i žabe. To možda možeš da prodaješ tvojoj manjini.

Ovđe smo mi građani Crne Gore preko 80% za ulazak u EU i ućićemo u EU.

Što bi Joko rekao crknite, puknite ućićemo u EU!
    Ne znam u kojem paralelnom svijetu zivis iskreno ali iz tvog pisanja mogu da zakljucim, te sam u to 99.99% siguran, da nisi nikada zivio na neki srednji-duzi period u nekoj zemlji koja nije sa nasih regionalnih prostora. Ti ni ne znas covjece koje su to "EU rijednosti" a propagiras ih.
    Ko god je misljenja da je CG "dobila zavrsna mjerila" jer smo blizu EU moze biti samo ili poptuno neiskren prema sebi, ili toliko zaslijepljen "CG vs SRB" pricom da jednostavno ni ne vidi nista drugo osim toga.

CG i ako udje u EU u nekom blizem roku benefite ce da osjete samo mladji, oni mladji koji su spremni da pobjegnu van CG a to ce moci jer ce im EU vrata biti otvorena. Stariji ne dobijaju prakticno skoro pa nista, jer oni koji su htjeli da odu su otisli i bez EU otvorenih vrata, a oni koji su ostali ce i dalje da ostanu da zive u jednoj zarobljenoj sredini (sa svakog moguceg aspekta).

---

Da je srece mi bi se borili da napravimo bolju drzavu za sve, da sami rijesimo probleme koje imamo a ne da mastamo o tome kako ce nam magicni ulazak u EU to da rijesi... Pa onda kada rijesimo probleme i u EU, sto da ne.

2. The Following 2 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)