Udjoh iz radoznalosti na IN4S. Pisu o "carobnom Novaku" koji je osvojio Toronto. Ima vijest i o otvaranju mundijala. O bronzanoj medalji rukometasica - muk.
Nije ga lako onima koji mrze reprezentaciju svoje drzave.
Dodje mi na jezik, ali nijesam siguran da li se rijec "izrodi" moze koristiti na ovom forumu?
A ne zovem ga čojek, čoče...to je arhaizam, meni simpatičan, naravno...smijesno mi je da rečem suprug, zvanično je onako, a muž mi je ružno, bas...i onda je ovo "čojak ili čojek" solomonsko rješenje ako ga pominjem...obično ga zovem čojek kad se šalim..i nijesam ga vala odavno pominjala![]()
A kako možemo prevest ovo "dodje mi mala snaga" ?Snemoć, prenemogneš se ?
Ne znam, stvarno pitam
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Posebno sinoc nijesam imao zelje da gledam takve portale...
Uzivam u ovom osjecaju i pitam se kako li je njima...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
https://www.cdm.me/sport/rukomet/kap...-je-ep-proslo/
Jel ovo Kapisoda mene citiraNemam Tviter, tako da ako je doprinos to što neko tvituje, ne znam kako to da nazovem, to je licemjerno.![]()
Najbolja u istoriji: Jovanka Radičević srušila rekord Lige šampiona
https://cgsport.me/2022/12/04/najbol...lige-sampiona/
Mozda i najbolja igračica svih vremena sa Balkana a i među deset u svijetu sigurno. Bravo Jovanka![]()
Najbolja je svih vremena na svojoj poziciji u svijetu.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
.....
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Idemo!!!
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dje se moze gledat uzivo svjetsko prvenstvo? EHF ima svoj TV kanal dje se daju mecevi uzivo. Imal li IHF nesto tako?
Na arenusport 3 ja mislim da ce bit, a mozda i na rtcg2 ako prenose.
RTCG 2 prenosi
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
i Arena sport 3 prenosi....
raspucaše se ovi Španci...
uh crkoh...volim ove momke i sve me boli kad gledam rukomet!
Uđe nam golman u glavu na početku, posebno u onoj situaciji Milošu za +2, od tada jurimo rezultat. Btw, u igri smo svakako, vraćali su se ovi momci i iz mnogo gorih situacija no što je -3 na poluvremenu![]()
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Igra bez krila. Branko Vujovic odlican.
10 napada Španaca zaredom preko Ševaljevića.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Moglo su taman i ovu dobit da je u nekim momentima bilo malo vise koncentracije.
Nismo loshi kako pokazuje rezultat,a neuigrani jesmo,fali nam takmicharskih utakmica.
Sledeca 2 rivala na papiru laksha,nadam se da ce doci u zadovojavajucu formu.
...
Huh, drzali smo se do samog kraja. Ono iskljucenje Lazovica na -1 je dosta uticalo na konacan ishod ali sto da se radi sad... Prilicno dobro smo se i rezultatski drzali, imajuci u vidu da nije bas igra bila na najboljem nivou... Dobar uvod za preostala dva meca u koja se mora odraditi all-in...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks