Ni Bizbi se ne fali. Trojka cuknuta
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li u 100 komada ili samo ćošak?
Prema tome, šta da ti kažem?
Od pozadi. Čekala se policija koliko viđeh.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zestok udes na Zlaticu, na ukljucenje na magistralu kad se od Keta ide...
Golf 5 i Alfa 147...
Koliko shvatih ovaj s prticom je naglo ukocio, ovaj momak s alfom probao da ga izbjegne, okinuo njemu tocak, sebi tocak i zavrsio 500m dalje u zid u dvoriste...
Veca brzina u pitanju...
Bjehu bas dobro ugruvani, krvavi...Djevojku od ovoga s alfom u hitnu odvedose...Pukom srecom joj se otvorila vazdusna zavjesa, njen dio auta je masakriran
ali bi trebalo da je sve ok
Jutros kod zabjelske vektre oboren motociklista.
Sad mu je prilika da sam prekontroliše krajeve spona
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nije mi jasno kako je ovo uspio
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Nije n'o od "visine" ga nije vidio/vidjela.
Ovo je stvarno umjetnost.
Možda je samo parkiran, ne bi čudilo ni to.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Položaj za volan + pričanje na telefon + instagram + cigar + milion stvari.
Moze da je zamagljeno staklo bilo - ko će ga znati.
Vjerovatno je htio da ugrabi nekome a nije znao da je tu tonbe.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nerealno. Idem prema sjevera i ova vožnja danas, to jurišanje i preticanje. Majka mu stara, pa ne može se voziti jednako kao po suvome. Sve se pitam na čemu su ljudi, koji doping uzimaju, kuda se žuri. Kad vidim kakvi me raspadi od auta pretiču, a ne bi smjeli takvi ni 40km na sat ići, mankamenat svijesti definitivno. Pošli smo u k....
Interesanstno kako svi računaju da je ovdje vozač bila žena a nije, džaba vam![]()
Mozda mu je zena bila u autu, to dodje na isto![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
avet, citizen pg..., crane_operator, joni, MeDo_JE, MLS, montenegrina, NSX, Orgullo, TAKUMI, technus, Zuma
Vala jurcanje po kisi ka po suvom ulijecanje makazanja...pih taman nek se prorijede vozaci ...
idem lijevom.trakom bulevar ka UDG zamaglila stakla vozim 60km ne smijem preci na desnu traku jer ne vidim , a zavro junac golf NK tablice svira u branik?! zaobidje mi jos se nervira.... pretece pun gas 100 na sat aj dabogda krovom kocio pozeljeh mu put
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To što ima nesposobnih da voze po kiši normalnom brzinom ne znači da je svaki koji pretiče nenormalan. Možda ima nešto i do ovih koji kad vide kišu voze 40 kao da je sve led po putu.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Aha znaci postoje forumasi koji su sposobni da voze na kisu vecom brzinom od 60km na sat u gradu wow respect
I to ne samo forumaši.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
neka neka postojali si i asovi auto moto trka pa svi od brzine u saobracaj su se preselili...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks