Prvo treba da se identifikisu rakete cije su. Ako se ispostavi da su ruske, e onda je nato na potezu. Sve se plasim da nisu zalutale…
Moze biti novi manevar Putina, ok gubim rat ali i dalje imam vise nuklearki nego svi ostalo zajedno, pa kako cemo? Da slucajno malo manevrisem na neke ne naseljene lokacije pa ne bude li Zelenski nastavio da gazi po teritoriji koji su rulje okupirale ocekujte svasta.
Nato clan 5 cujemo li se?
Salu na stranu, dje je i sta radi nas ministar odbrane u tehnickom mandatu i u slobodno vrijeme diplomirani turizmolog.![]()
Navodno S-300.
https://twitter.com/AZgeopolitics/st...2Pc9HCilw&s=19
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Last edited by VanjaTheMan; 15-11-22 at 19:52.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Taj AZGeopolitics je Z ekipa. Mislim njegova je agenda proruska od početka. A i kako je toliko S300 odletio fragmet, pa još. Nego hajde nek bude.
Šta hoću reći.
Putin bi se lično trebao oglasiti povodom ovoga i izjaviti jel bilo namjerno ili nenamjerno, odnosno generalštab ili ko već. Mada time se i daje legimitet da je OK gađati Ukrajinu koliko hoćeš, ali ne Poljsku. Rekoh, biti ili ne biti.
Ako ostane Putin u tišini, NATO će zapasti u svojevrsnu skepsu među članicama i odbrani, i to je svima jasno. A priča Ukrajine i rata se nastavlja, u nekom novom obimu.
Kao što rekoh, Mađarska od večeras ne dobija više gorivo iz Rusije. Što je malo čudno u isto vrijeme sa ovim oko Poljske...
Ovaj lik je genije.Vele Njemačka opet napala Poljsku. (ne bi me iznenadilo da je izjavio a može bit ironija)
Da nije tragično...
Ionako NATO je po njima sve izazvao.
A i u Ukrajini se bore protiv nacista šta već..
https://twitter.com/Sputnik_Not/stat...eswcc_lmA&s=19
Last edited by Bluemoon; 15-11-22 at 19:58.
Najvjerovatnije se ovo nece protumaciti kao namjerni napad. Ali ce itekako da posluzi kao razlog za dodatnu vojnu pomoc Ukrajini. Sto je u krajnjem ono sto im treba jer je Rusija svakim danom sve slabija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja se nadam da ce se ovo diplomatijom rijesit i da nece bit daljih eskalacija.
Ne bi da se probudim ujutru i da mi prva vijest bude da je poceo 3. svjetski rat.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nemoguće je onoliki krater da je napravio S300 fragmet, pa još pobio dvoje.
I još toliko na granici, pa đe su te S300 baterije, u Poljsku... Što rade tamo.
Rusija naravno negira da se radi o njenom oruzju. Znaćemo kasnije što su Poljaci odlučili.
Vjerovatno ništa, al stize još više i masovnije oruzja i rat se nastavlja. Štogod, samo da im i sljedeći put ne bude slučajno. Ništa u ovom ratu nije slučajno.
Rusija nikad slabija - ukrajina/zapad/usa/nato itd nikad složniji i jači.
Ovo što vi pišete nema u filmovima naučne fantastike.
Za vašu info 2 rakete što su pale na poljsku su ukrajinskozelenske rakete nisu ruske.
Slabe su vam info na taj tviter.
A možda konačno zatvore nebo nad Ukrajinom u zamjenu da granatiraju Moskvu.
E svašta, ovdje je najudarnije kad krenu špekulacije.
Code:The KH-101 is a stealthy long-range cruise missile, with advanced guidance systems capable of hitting targets with incredible accuracy. It is an air-to-surface missile primarily launched from a strategic bomber, but can also be affixed to the Su-34 fighter jet.
Dešava se, i tomahavk pade na Vrela, oglođaše ga konadžije prije uviđaja![]()
Da kad bi se pitao ti i predsjednik Điđi, Đani šta već nečega..fife nešto.
https://twitter.com/Channel4News/sta...JjVesPQMg&s=19
Ok.Bar si redovna na časovima i pratiš predavanja.Pored tolikih analiza koje radiš,praćenja aktuelnih dešavanja iz minuta u minut,milione karaktera koje si kucnula,još imaš vremena i za moje postove.Skidam kapu.
Inače,ovo je slučajno omašilo metu taman kolko i tomahavk u kinesku ambasadu što je.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Svi znamo da nije slučajno. Al svi ćemo se pravit da je slučajno. Da se ne bi događale mnogo gore namjerne stvari.
Eto toliko o ovom napadu KH 101 ili S300 fragmentu, čemu već.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks