Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by hidra View Post

Dolar je vec par dana nizi od €…
    Fenomenalno. U pravu sam vec.

Jer sto mozemo zakljuciti iz mog pisanja je da baratam tipa nedeljnim cinjenicama/mjesecnim. Imam posla/provoda/setnje/relaksa...

A kako se ne bavim aktivno trgovinom valutama propustio sam dio gdje je EUR nadjacao dolar.

Jesam li ja najavio u svom pisanju nesto drugo pa da me trebalo ispraviti?
    ...
    No mercy, valjda si dovoljno inteligentan covjek da shvatis da to malo sto "izvrnem" to je vise da me ljudi ne prepoznaju.

Kako je trebalo da pisem, DF mi je dva puta nudio mjesta za koja bi malo ko se neckao, jedno je bilo za drzavnog sekretara u ministarstvu...
    Ma daj. Jos da ispada da sam drukara sto sve sto se sa mnom progovori nedje zavrsi.

Ako se sjecas, nisam htio ni da prenesem rekla-kazala pricu oko toga da je Milojko iskulirao veliku produkcijsku kucu, iako osoba koja mi pricala izvor prva ruka, pa na kraju ispade da se na forumu vec pisalo o tome...

Kada pisem trudim se da izbjegavam rekla-kazala i da svoja licna iskustva bas vjerodostojno ne prenesem da ne bih ofirao nekoga.

Svakako ono sto mislim znaju gotovo svi, svojim imenom i prezimemom sam to toliko puta saopstio.

Kao sto sam i danas podijelio link na mnogim mjestima, na svojim socijalnim mrezama.

Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali ja radim ispravnu stvar i najbolje je trenutno da se ide na izbore. Da se izadje iz ovog galimatijasa sto bi rekao Lalosevic. I Janovic. I Becic. I... U sustini svi oni. Jer realno 90% njih je procitalo tek par knjiga, a jedna je neki prirucnik politickih fraza.

p.s. Ali skroz bih imao interes da ne talasam. Da cutim i trpim i da cekam poziv. Ali jbg. To je razlika izmedju ljudi poput mene i debelokozaca. Zato i takvi napadi. Jednostavno ne kapirate da neko moze da bezinteresno gura svoje stavove.

A eto vam slave tamo na temi nacisto/Reflektor neki skroz suprotnih shvatanja od mene. Oni su prihvatili neke bacene mrvice i sad upiru li upiru. Pa ce promijeniti stranu kad se promijene okolnosti.

Ali to su samo mrvice.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 12-11-22 at 22:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)