ja mislio da je taj bendix snj brend
Moze, nemaju snagu npr. Bendixa ili Bremba ali su OK.
Prema tome, šta da ti kažem?
ja mislio da je taj bendix snj brend
Ne, dobar je.
ja sam na lagunu stavio brembo plocice naprijed, skinuo ih posle 3 mjeseca od sramote.... defenderi su bili tisi.... a tada uzeo brembo jer textara nije bilo u tom momentu...
A zasto cvile nove plocice, sto mislis?
limovi i bakarna mast i nema da skripi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veli mi drug juče odradio veliki (natezači, kaiševi, vodena pumpa, antifriz) i mali servis (sva 4 filtera, ulje + pločice). 200€ djelovi.
Dacija Stepway 1,5 DCI.
Nije to mnogo para
Brembo ovaj odje je mala privreda...
pogledajte na brembo brake catalog kako izgleda kutija i plocice koje mijenjaju oem pa pogledajte kako to izgleda kod nas.
koje su neke normalne vrijednosti za parametre dizni?
ATE samo![]()
nego jeste snimili cijene ulja, ispod 10e po litru više nema ni za lijek...
jel ok mijenjat brendove pridržavajući se specifikacija, mislim ne baš Gruda i Dinara oil, al ovo vidim sad neko Petronas, Pantherol, Carlube, ok Mannol Swag ima odavno, al ovi top brendovi su se baš izbezobrazili sa cijenama
Gruda i Dinara….mojne radja brt.
Castrol GTX 10W40 UltraClean mi se dobro pokazao. Ima i dosta bolji viskozitet pri 100°C, bolji nego konkurencija. Mislim da je samo Motul 6100 nijansu bolji.
Što se ful sintetike tiče i dalje samo Ravenol.
Last edited by mur3633; 11-11-22 at 15:09.
Ja sam prije 2 godine stavio naprijed Brembo diskove i plocice i nikakvih problema nisam imao...
Sto se ulja tice ranije sam sipao samo Liqui Moly ali zadnjih 3 godine sipam Total i nikakve razlike nema, bas sam zadovoljan sa njim.
Sto preporucujete i dje uzet za kedere? Malo da se osvjeze, naduse ili kako vec to ide![]()
But if you never try, you'll never know..
Ima li ko od vas da je iz PG i da ima VCDS? Za novije VW.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mozda @mur3633 ??
But if you never try, you'll never know..
Dje kupujete cerade za auta ? Mimo ovo u Gintaš
Dje su najjače
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks