Nije da nisam saglasan sa dobrim dijelom toga što si ispisa', ali na kraju krajeva, da ima obraza, ka' što nema, ili bi bio tamo, ili ne bi sa zvaničnih naloga davao podršku.
Meni nit iz dzepa, niti u dzep, niti cu biti tamo ali realno njemu je mjesto tamo dje je sada a protivnici bi ga radije vidjeli ispred Skupstine zato sto su svjesni sta znaci njegova pojacana medjunarodna aktivnostl. Bukvalno su mu dali vjestacko disanje svim glupostima poslije gubitka vlasti i od covjeka koji je ocigledno izgubio podrsku medjunarodne zajednice opet napravile pozeljnog partnera EU i USA sto i govori broj posjeta koje je ostario unazad 6 mjeseci.
Realno, svako ko je protiv DPS bi ga rado vidjeli na tom skupu zarad pripremljenih poentiranja i mimova a ne sto im logika govori da tako treba.
Nije da nisam saglasan sa dobrim dijelom toga što si ispisa', ali na kraju krajeva, da ima obraza, ka' što nema, ili bi bio tamo, ili ne bi sa zvaničnih naloga davao podršku.
Forever young, i want to be forever young
Ja mislim da će biti "suprise"... Biće dosta naroda, a koliko bi još bilo da sjutra nije slava... ja bih išao, ali moram na slavu kod prijatelja (od toliko dana izabraše današnji)
E vala na sljedeći "nemam izgovor"![]()
Love, peace and respect.
Sjutra je najvaznije. Ako sjutra fula nece biti sledeceg. Bice da nas Jole pozdravlja opet...
Što nisu na trg, može više naroda stat?
Na trg staje jedno 50 iljada.
Minimum.
Evo iz svih gradova placen prevoz, ako bulevar ne napune mrka kapa....
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ja se nadam da će ih biti dosta i baš mi je milo što su naša braća iz DPS osvježila do te tačke da protestuju protiv kršenja Ustava. Ustav se zaista krši i treba se protiv toga buniti.
Nadam se (mada sam možda preveliki optimista) i da će iz ovog primjera naučiti i zapamtiti kako je to kad bič puca po tvojim leđima, a ne samo po tuđim, pa neće biti tako hitri da Ustav sami krše bez pardona kad ih zapadne.
Nema Crnogoraca, a ni Crne Gore, bez Mila velite li?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Milan Pipke i Jole Ravaneli kao da su u dogovoru sa dps-om da ih navodnim bockanjem podstaknu da izadju a hahaa shto je ovoooooo
Kao u pjesmi-teshko meni sa tobom a josh teze bez tebe!
...
Bolje da ste izasli jer danas Skupstina CG izglasava zakon o Upravnom postupku.
Na predlog SNP se danas razmatra izmjena zakona, kojom placate troskove upravnog spora, nezavisno od toga da li dobijete ili ne drzavne sluzbenike na sudu.
Naravno da u zakonu nema nikakve odgovornosti za nanesenu stetu....
Kao sto rekoh, posebna kasta koja ne zivi kao i ostali u CG koji nisu nakaceni na drzavnu sisu.
Ko god rascera ove idiote ima da ga slavimo 100 godina
Toliko palamudjenja po forumu i na kraju covjek ode na slavu.
Хајде да направимо листу ко иде на протест, ко на славу.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
https://www.cdm.me/ekonomija/stanisi...-drzavnu-kasu/
Nevjerovatna je činjenica da je bivšem izvršnom direktoru AirMontenegra Predragu Todoroviću isplaćeno 60.000 eura na ime bonusa za 2021. godinu, kada je ova kompanija ostvarila gubitak od 5,4 miliona eura i to sve uprkos 30 miliona koje im je dala Vlada Crne Gore,Sto bi rekli braca Srbi, "ima se, može se"“On je kao ”ekspert” došao na preporuku bivšeg ministra finansija Milojka Spajića, pod parolom ”vraćamo crnogorsku pamet iz svijeta”. Takva crnogorska pamet je uspjela da sebi obezbijedi basnoslovni ugovor sa mjesečnom zaradom od 4.400 eura i dodatnom mjesečnom naknadom za stan u iznosu od 1.000 eura. I ovako nerealna mjesečna primanja za crnogorske prilike nisu bila dovoljna gdinu Todoroviću, pa je u svom ugovoru dodao i bonus od 30.000 eura pod uslovom da u roku od godinu dana od osnivanja započne sa obavljanjem komercijalne aktivnosti i dodatnih 30.000 eura ukoliko AirMontenegro u toku kalendarske godine preveze između 100.000 do 150.000 putnika”
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks