Nek crknu dušmani. Ne Bemax no ovi drugi sto su protiv Bemaxa i samim tim protiv CG.
Bemax spremio iznenađenje: Morača u crvenim bojama uoči večerašnjeg meča lavica
https://m.cdm.me/sport/rukomet/bemax...g-meca-lavica/
Sent from आत्मनः
DRI produzena ruka DPSa jos uvijek.
Koliko je DRI za ovih 20 godina dala negativnih i duplih negativnih...
DPS ce sad sve da uradi da srusi Spajica i Milatovica, i da ih posvadja. Oprobani recepti UDBE, nista novo.
U prilog im ide da danas ne mora nista da bude istina.
'Throw it and see what sticks'.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nek crknu dušmani. Ne Bemax no ovi drugi sto su protiv Bemaxa i samim tim protiv CG.
Bemax spremio iznenađenje: Morača u crvenim bojama uoči večerašnjeg meča lavica
https://m.cdm.me/sport/rukomet/bemax...g-meca-lavica/
Sent from आत्मनः
Last edited by Caesar; 07-11-22 at 14:04.
γνῶθι σαὐτόν
Ne može bezgranično opravdanje za sve da bude "šta je radio DPS". Milion stvari je propušten sa te strane da se ispita, ali ovom društvu će svanuti kad odgovorna mjesta zauzmu ljudi koji koji se odgovorno ponašaju i zakonito. Sad da 50 ljudi iz DPSDP završi iza rešetaka ništa nam neće biti bolje, osim osjećaja zadovoljstva. Bolje nam može biti kada svaka nova vlast bude pod lupom.
U DRI ima raznih likova. Zoran Jelic je DPS 100% Ovaj izvjestaj ja pravio Milan Dabovic, za kojeg sam cuo da je strucan. Na kraju, nebitno je li je DPS. Bitno je da li je tacno ovo sto je navedeno. Ako je tacno, pravac Spuz. Pa da mi je iz oka ispao.
Naravno, to se nece desiti. Kod nas je pravda vazda bila selektivna. Vazda su za nase tuzioce postojali nedodirljivi. Ranije sam pisao na ovom forumu, postoji arhiva, da Ivica Stankovic nikad nece preci "crvenu liniju" da optuzi Prvu familiju. Ne vjerujem da je i Novovic, u tom dijelu, od boljeg materijala napravljen. I ne vjerujem da ce me demantovati. I u crnogorskom pravosudju postoje, sto bi kazao pokojni Momir, "pravila ponasanja". Lako predvidiva.
Ako moze Bozo Mihajlovic provesti malo vremena u Spuzu, zasto ne bi Spajic? Zasto Spajic ne bi odgovarao, ako je odgovoran za zloupotrebe drzavnog novca? Zato sto je "naš"? I sto vjerujemo u njegovo postenje? A sto ako je stvarno krsio zakone? I to se dokaze?
Cisto pitam.
Last edited by Ostoja; 07-11-22 at 14:27.
Last edited by VanjaTheMan; 07-11-22 at 14:46.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ko se ogrijesio o zakon, odma u zatvor, nema veze 'ciji' je.
Ono sto je ovdje problematicno, je inzenjering DPSa da usmjerava javno mnjenje da misle kako oni hoce i da posadi klicu sumnje.
Posto zivimo u post truth drustvu, istina je nazalost postala najmanje bitna, zato je bitno optuzivati protivnika javno i sistematicno, i na taj nacin upravljati misljenjem pučanstva.
Ja da sam na mjesto DPSa, osuo bih drvlje i kamenje na ES, isto kao sto smo gledali golgotu kroz koju je Dritan prosao.
Radio bih takodje da posvadjam Spajica i Milatovica, jer ako se oni podijele, ode ES.
Ako meni ovo pada napamet, sigurno je palo i DPSu, a ko zna i kakve gore stvari rade...
Rece li ovo guverner CBCG da je prvi razlog inflacije ES?
Ja bih stvari postavio najprostije. Da li je izvjestaj DRI tacan ili nije? Ako je izvjestaj baziran na tacnim i provjerljivim podacima, Spajicu je mjesto u Spuzu. Ako je izvjestaj zasnovan na netacnim podacima, neka Milan Dabovic snosi odgovornost.
Kod nas se stvari cesto gledaju navijacki. Je li "nas", ili je "njihov". Kao kod svakog navijanja, tu se izgubi svaka objektivnost.
Policija će snimati sjutrašnji protest ispred Skupštine
https://m.cdm.me/drustvo/policija-ce...red-skupstine/
Kad se sjetim nekadasnje histerije kad policija ovo objavi pred proteste tadasnje opozicije. Pa slikaju sluzbenika policije kako ih snima sa vrha Skupstine pa nastane vriska kako ih proganjajuDzaba si ih uvjeravao da je to normalna radnja u sklopu preventivnog djelovanja policije. I sta cemo sad? Jel i sad ovo OK ili su se gledista opet promijenila zavisno od prilike do prilike?
![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...otno-od-zakona
Usli smo u izbore bez US.
Sad nece da se dogovore oko makar jednog sudije.
Drzava komplet u VD stanju, samo On nije.
https://www.cdm.me/politika/dukanovi...ita-crne-gore/
Evo i lomi poziva, nadam se da ce doci na celo da stane... inace busevi se organizuju iz drugih gradova, podijeljene su pare za gorivo, tako da ce skupit mozda koju hiljadu...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa evo vidis da se pozivaju na pravo i pravdu kad je Posjo izgubio izbore. I to isti likovi koji su smatrali da vecina od 41 moze da sazove skupstinu bez Bulajica.
Tad je to nije bilo po zakonu, ali se morala" odblokirati " demokratija.
Elem...Dabovic iz DRI je poznat kao prijatelj Dzigija i Brana Micunovica i ima pik na Spajica otkako im nije produzio licencu za pare za koje su oni mislili da treba.
Dali su 500 preporuka za nezakonito dijeljenje para do sada i nikada nisu ni pokrenuli postupak a ne davali podatke tuzilastvu. Nikad se nije oglasio o izvjestaju da je vlada nezakonito dala 66 miliona za 144 pravna lica....a ne da poteze tuzilastvo. Ali mu drugove zajeba Spajic i odmah problem
Sve je ovo zbog zakona o porijeklu imovine…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Imam neki osjecaj da ce DPS sjutra biti neprijatno iznenadjen odzivom.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Daju li makar za gorivo?
Daće gospodar,brine on.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vele obezbijedjen prevoz.
Tu es mon héro!
Last edited by Rodion Romanovich; 07-11-22 at 19:53.
Tako e...
https://www.vijesti.me/data/images/2...oto-2_ls-s.jpg
Hajde da probas da iskljucis ostrascenost i mrznju i da logicno odgovoris gdje bi on trebao da bude obzirom na poziciju i mogucnost upoznavanja lidera regiona i svijeta o politickoj situaciji u CG.
Dakle, posmatrano potpuno bez ikakvih emocija i sl. Djukanovic je neki predsjednik, neke zemlje na Balkanu i nalazi se u neobicnoj politickoj atmosferi. Sto bi ga mi savjetovali? Da ode na medjunarodni skup gdje su svi lideri svijeta i regiona ili...?
Ljudi, hocete li se ikada izdici iznad svojih ostrascenosti?
Neka ovo do aprila radi šta god oće, pa u penziju polako, a nadmo se i u spuž....
Baj d vej, Ivan nejaki belgijanac će biti predsjednički kandidat dps i satelita.
Last edited by lucke91; 07-11-22 at 20:27.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Forever young, i want to be forever young
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks