Je li regulator elektronski ili mehanicki?
zamijenih regulator pritiska nafte(istim oem brojem)
da bi se on skinuo, mora da se skine jedna ona metalna cijev sto je pod velikim pritiskom i ide do dizne...
nikakva nauka, vratih sve to, nadrukah gorivo na pumpicu onu rucnu, verlga beskonacno, nema ni naznake da ce da upali???
help
1.5dci
Je li regulator elektronski ili mehanicki?
Prema tome, šta da ti kažem?
Elektronski, dvije zice...(valja elektro magnet sto otvara-zatvara)
Vratih stari, nece ni sa njim, verlgla do beskonacnosti...
A radilo je auto prije sa njim
meni se desilo jednom to na lagunu...stavis ga na dijagnostiku i vidis mjeri li pritisak kad verglas .. ako ne pokazuje nista nema sanse da ces ga upalit...
meni je napravio nekako bio vazdusni cep, i nije bilo sanse da upali dok ga nisam skinu i verglao da izbaci naftu tu i onda ga vratio.... posle toga je palio odma...
Po ovome imam 2.5bara, a treba mi 250 bari za start...
Prsti mi opadose od drukanja pumpice, a akumulator nece jos dugo
![]()
I meni se desilo kad sam mijenjao senzor egr....ostavi ga na kontakt da pumpa nadruka, pa onda probaj palit. Trebalo oko minut iz četiri pet verglanja da upali.
Nije dava znak dok nije sklopio.
Nemam ja lift pumpu u rezervoar
senzor pritiska...
samo jednom u 20g sam naprwvio gresku da odem na ispod -20 a da nisam zamijenio filter nafte...
mada moze biti i da je do nafte bio problem... uglsvnom auto mi je posle 15km voznje stalo...stigao mi je filter nafte koji sam na parking skijslista mijenjao u 9 uvece ..a nalazi se iza blstobrana tocka... uglavnom nesto se desilo da nafta nije dolazila do senzora pritiska...
na zabljak niko nije znao nista o tome, a ja nisam imao uslova da bilo sto probam....
auto doveo na slepu, i tada sam jos mislio da je nesto i dalje zamrzlo... ali posle 5dana u pg i toliko verglanja, ispostavilo se da je nekako uspio da napravi vazdusni cep, tek posto smo skinuki senzor, i verglali da izbaci naftu na mjesto gdje ide... pa ga onds vratili, odma je upalio...
skinuo regulator, zaverlgam dva puta, podjem na pumpicu da drukam gorivo, cuje se zvizdanje i vise gorivo ne izlazi???
https://streamable.com/f54p1d
ima li ko autodatu?da mi nadje jedan podatak lagani
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Čišćenje DPF filtera - kod koga?
Koja je cijena otprilike?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba da pritiskas pumpicu dok vrglas.
@Laz
Spoji sve na cijevima i vrati regulator na pumpi, zatim pumpicu lagano bez velike zurbe da prodje nafta kroz dovoda i kroz prlelive bice ti osetno tvrda pumpica...
Kad je regulator na pumpi zatvoren imas max pritisak i daje gresku na dijag fuel press at max flow, tada bi pritisak isao preko 800bar...
Imas DIY soluciju da providno kablo 3mm stavis na svski injektor na preliv i zatim verglaj da vidis koji je u problem...
Laze navuci gorivo,preko preliva na zadnju diznu nekim vakuumom.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Nemoj ni slucajno da si ga stezao 5Nm vise ili manje.
mislio sam pneu pistolj da zaletim pa sto mu Bog da
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Last edited by Laz; 06-11-22 at 19:36.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks