Page 443 of 574 FirstFirst ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... LastLast
Results 11,051 to 11,075 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

EVROPSKO PRVENSTVO
    Lavice pregazile Španiju u Morači

https://www.cdm.me/sport/rukomet/lav...niju-u-moraci/
    Fenomenalna partija “lavica” na otvaranju Evropskog prvenstva – nošene podrškom sa tribina “Morače”, crnogorske rukometašice savladale su Španiju 30:23.

Zvanično četvrta reprezentacija svijeta, potpuno je večeras nadigrana u Podgorici.

Love, peace and respect.

2. The Following 7 Users Say Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Eno na in4s na naslovnici reportaza iz Morace. Nakon sto je pao DPS svako navija za reprezentaciju

4. The Following 2 Users Say Thank You to Mr_Gospodin_Signore For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Јесу ли Вести разочаране?
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Eno na in4s na naslovnici reportaza iz Morace. Nakon sto je pao DPS svako navija za reprezentaciju
    Ne baš svako...

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Nijesam shvatio sarkazam pa otvorih sajt. Rekoh sve je moguče. Kad ono nijedno jedino slovo. Kao da ove đevojke nijesu sa ovog podneblja, niti nikle iz ovog krša i drače.

Koju rijec koristit a da ne bude pregruba?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

8. The Following 3 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Писали би они о репрезентацији Црне Горе, они јако воле ову државу, али ово је ДПС репрезентација, замисли подржаваш ДПС репрезентацију???
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Evo Medeni za sve krivi Drila ali nijedan medij to ne prenosi. Kad bi Medo rekao Bajcu da ne glasa pa da se spusti lopta.
    Inace, cudno mi da su Banjo i Medo, jedan najpametniji Crnograc, drugi se u sve razumije, poprilicno nepismeni.
    Medojević: Odbaciti Abazovićeve ucjene, duboku državnu krizu rješavati dijalogom u interesu građana i države

"Shvatam Abazovićevu zabrinutost zbog istrage o švercu cigareta koja vodi do njega lično, ali sa politikom ucjena se mora prestati. Takva politika ujiena je i dovela Crnu Goru u stanje duboke političke i institucionalne krize i nastavak ovakve prakse neće riješiti problem. Naprotiv, kriza može eskalirati u destabilizaciju zemlje i haos", upozorava Medojević.

Kako navodi, imajući u vidu očiglednu namjeru Abazovića da drži "čitavu Crnu Goru kao taoca svojih političkih, ali i poslovnih i privatnih interesa, što radi od 2020. u kontinuitetu, inicirao sam početak parlamentarnog dijaloga u cilju pronalaženja mirnog, demokratskog i održivog rešenja duboke državne krize".

Politički život, kako dodaje Medojević, kao i demokratski procesi, funkcionisanje ustavnog poretka više ne smije zavisiti od privatnih motiva i interesa jednog čovjeka.

"Pozivam Predsjednicu Parlamenta da, u što kraćem roku, pozove lidere Parlamentarnih stranaka na dijalog o pronalaženju mehanizama za deblokadu političkog sistema i ustavnog poretka", kazao je u saopštenju.

S obzirom na to da se ovakve krize legitimiteta najvažnijih institucija političkog sistema mogu demokratski i mirno riješiti isključivo na fer i poštenim izborima, dijalog bi se trebao voditi o preduslovima, vremenu održavanja, spajanja sa predsjedničkim izborima, i pripremi tih izbora i deblokadi rada Ustavnog suda, tužilaštva i pravsuđa, izborom VDT, sudija Ustavnog suda i kompletiranjem Sudskog savjeta, ističe Medojević.

"Ovde se radi o sistemskim fundamentalnim pitanjima funkcionisanja države i prihvatanje bilo čijeg ultimatuma, ucjena i politike “ja tebi, ti meni” je neprihvatljivo, državnički neodgovorno i mora biti odbačeno kao štetno i opasno po interese građana i države", zaključio je Medojević.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 05-11-22 at 20:17.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Cus ne prenose mediji...pa Medojevic ne patise, eno ga svaki dan na Tv, i bas mi jadno djeluju njegovi glasaci.. greota, ne vjerujem da su glasali za njega da bi on izigravao svakodnevnu medijsku " starletu", umjesto da sredjuje svoje alave nepotiste iz partije, ili da se izrazi tamo gdje su ga poslali a to je u Skupstini. Ima covjek kao Trump "Rino" u partiji oko sebe, a on prst uvo peva po citav dan od tv do fb.. Tek, izdao je glasace.
    Abazovic ima " pogled", i zadatke...
    Kao sto ce Predsjednika DPS da mrze njegovi iz partije, tako ce biti i... kad dodje vrijeme.
    Sto se stvorilo na losim prevrtljivim osnovama, ne zavrsava dobro...Ne kazu Trumpovi bzvze " kule od karata"..
    Zamislite vi da napravite nesto od "plagijata", svim i svacim, uz nezaobilazni zacin - cilj opravdava sredstvo... i dobijete veliki broj sistemskih igraca, ulizica, mediokriteta, oportunista, a svi pate od biblijskog grijeha naslijedjenih " genski" jos od palih andjela, korupcije, pohlepe, amorala... i taman pomisle da su se izlaktali dovoljno pa ih ocekuje plijen, kad tamo - ono medjutim, tj. macak posle njega potop..
    Zato se ja nadam u onih 44000+1200 svjesnih ljudi koji nisu poklekli ucestvovanju u pokvarenom sistemu ucjena, spijanja(kako to Medojevic filuje sa - obavjestenje), pohlepe, zla i svastocinjenja..
    Bez takvih ljudi i bez postovanja Ustava- svaki glas jednako vrijedi u evidenciji glasanja... Od CG ne bi ostalo nista.

p.s. Danima vas citam o qqnjavi oko Ustava, a kad je Maja ukazivala da i djeca u osnovnoj moraju citati Ustav CG, bilo vam je bzvze, kao i kad sam insistirala da se postuju nasi glasovi protiv kao antipod korupciji, losoj ponudi, itd...Bzvze jel? Sad svi masu u Skupstini Ustavom... ispasce da sam im ja stampala da bi gaprvi put vidjeli A nisam..
    Sad jos da poslusaju Maju da procitaju Deklaraciju UN i da je podizu po citav dan u Skupstini CG, dok Trump ne sredi to sto je davno najavio..
    Maja je strpljiva.. USTAV sam uspjela da izguram da citate, pa cete polako Deklaraciju... i ima jos sto sta dalje...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 05-11-22 at 21:34.

Thanks Thanks Given 
    935
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    78 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Bilo im je neprijatno...

Sastav Jezera:

Bio sam na vise utakmica u Petrovac. Nevjerovatna je mrznja Petrovcana prema svemu sto nije srpsko. Psovali su po nacionalnoj osnovi hrvatskog trenera prije neku godinu pa kasnije i bosanskog trenera (ne mogu se sjetit koji je klub covjek vodio). I to stariji ljudi sa tribina. Djeca nose svakakve majice. Slave Ruse u nebesa.

14. The Following User Says Thank You to pegasus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Hmm... interesantno...

Evo kako na to gledaju neke druge oči

]
    Evo ti onda skup nepoznate grupe gradjana pa piči.... neće dps da stane otvoreno jer znaju kakav će odziv biti i da zovnu, a i da ne zovnu...
    Baš bih volio da fino dps zakaže protest, stane na čelo naroda pa da vidimo, pa da vide svi koliko je komplet sve to prslo.... ali jbg treba sad nac pare za gorivo, buseve itd, a oni dobro znaju da bez toga 1000 ljudi nemaju...

Last edited by lucke91; 05-11-22 at 22:44.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ides li vise da brojis ljude okolo? Prenosis li sad ovim novim blavorima svoju staru skolu.

Thanks Thanks Given 
    6,611
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Nijesam shvatio sarkazam pa otvorih sajt. Rekoh sve je moguče. Kad ono nijedno jedino slovo. Kao da ove đevojke nijesu sa ovog podneblja, niti nikle iz ovog krša i drače.

Koju rijec koristit a da ne bude pregruba?
    Lagano na sajtu imaju sekciju... "Nasa Srbija"
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

HuuuC.. Trump je i jutros bio u top formi... Rally je bio fantastican. Trebalo mi je malo vremena da presaberem poruke koje nam je i ovaj put poslao u svom govoru... Od 2015. god pisem da se nas tice svaka rijec koju je poslao u etar... Ali rekose mi od tada x puta da spamujem... Kad covjek ne razumije sta znaci USA za svijet i svaku lokalnu politiku u svijetu do MZ- onda mu je sve za spam...Kad rekoh i pokazah sahovsku partiju na osnovu pol. poruka i akcija, tad dobih dozivotni ban.. Pa vidite... tako je u svemu pa i u CG... Dok oni ne otkriju komp, do tad ne postoji. Dok ne dozive otkrovljenje da Ustav svi moraju znati i postovati, do tad je spamovanje teme.. i tako..
    Sad opet tvrdim da su Trumpove vecerasnje poruke citav set cinjenica koje ce uokviriti dalje desavanje i u CG, i opet ce reci Maja spamuje, jer ne ide kockastim tokom diskusije za evidenciju...
    I...i... opet hint na lokalnom nivou i ocekivanja.. Sinoc odgledah cudnu reportazu RTCG na tv dnevniku... Opjevase " prepoznatljivost" kvaliteta RTCG jer, kako rekose, pozvani su kao " partneri" i to posebno odabrani, da putuju na UN sastanak bla bla... A info sta CG predstavnici glasaju u ime naroda CG, to i ne spomenu... informativno dakako.. (napisah hint i tekst na temi o izborima)

Posmatrah tu pesmu, povezah sta ceka CG publiku u narednom periodu, i to konekcijom sa jednom daaaavnom reportazom koju odgledah stojeci pred tv ekranom.. Elem, tada je rtcg je imala reportazu iz Kine nakon potpisivanja Ugovora za autoput.. Govorila je neka asistentkinja sa Gradjevinskog faxa i na pitanja o Ugovoru, x puta ponavljala kako su delegaciju fantasticno docekali, hotel bio divan itd... a sta su potpisivali to matjki o repitj itd...Tako je rtcg nastavila preko deceniju da peva tu pesmu...
    E tako slusajuci samohvalospjeve o rtcg munji gorskoj, i kako su ih "prepoznali".. sve se mislim kako ce lepo pevati cg narodu gratis za gratis gostovanje... Pa ima cg gledaoci da procvetaju ekoloski bukvalno.. I tako Trump, (slusajuci prenos satima nocas- jutros), opet obasja i narod tamo, i nas ovamo, svojim obecanjima... a poseban osvrt na podatke izlozene od njegovog 86.godisnjeg gosta.. Otkrovenje ali na poz. nacin..
    Nije tica sto ima krila, no je tica sto twittuje...

Dobro jutro

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 06-11-22 at 05:50.

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Lagano na sajtu imaju sekciju... "Nasa Srbija"
    Tako im politički lideri, primarno mislim da DF jer to glasilo njih podržava, zbore da će kad se dospiju vlasti poštovati sve međunarodne dogovore koje država Crna Gora ima.

Ali ne mogu ispoštovati njene najveće reprezentativce? Koga su one zgrijesile?

Ja ću i dalje navijat sa repke Srbije, iako im je bratija u CG mizerni skup mizernih ljudi.
    Last edited by avet; 06-11-22 at 06:56.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

A svasta i ja pokusavam racionalizovat.
    Jednostavno se ne moze navijat za ljude koji predstavljaju laznu drzavu laznog naroda. To se bice tako gleda. Neka im ga.

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Vrhunski odrađeno, Nikšićani jeste li odgledali ovo?

22. The Following 12 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Vrhunski odrađeno, Nikšićani jeste li odgledali ovo?

Odlično... Eto TO poklon niotkud...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

UŽIVO: Prekinuto glasanje na jednom biračkom mjestu u Šavniku; Predstavnik “Za budućnost Šavnika” nije dozvolio biraču da glasa

https://www.cdm.me/politika/treci-pu...nje-u-savniku/

08.50 – Prekinuto glasanje na biračkom mjestu u Opštini Šavnik

Član biračkog odbora iz koalicije “Za budućnost Šavnika” Jadranko Ašanin nije dozvolio biraču za koga tvrdi da je iz Nikšića da glasa. Nakon toga je uništio dio glasačkih listića, objavile su Vijesti.

Ašanin je uništio 34 glasačka listića.

Do sada je glasalo osam birača i devetom nije dozvoljeno.

----

DF ? Kakvo zlo...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

vs

Ovome ne treba komentar.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Savnik podvucen tockicama..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 06-11-22 at 09:00.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Hitne mjere ili će Bolje sestre presušiti

https://m.cdm.me/drustvo/hitne-mjere...tre-presusiti/

Evo do cega su doveli branioci drzave.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

28. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

svasta li kod ovog naroda prodje...
    nevjerovatno...
    Dobri Boze... sacuvaj...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Evo ti onda skup nepoznate grupe gradjana pa piči.... neće dps da stane otvoreno jer znaju kakav će odziv biti i da zovnu, a i da ne zovnu...
    Baš bih volio da fino dps zakaže protest, stane na čelo naroda pa da vidimo, pa da vide svi koliko je komplet sve to prslo.... ali jbg treba sad nac pare za gorivo, buseve itd, a oni dobro znaju da bez toga 1000 ljudi nemaju...

Па послије ДФ и политичко крило ОКГ исти.

А ови други образа без .

Нити смију да пријаве протест у своје име нити да прокламују своје циљеве.

Јер протест је, као , грађански, а не партијски.Брани се ЦГ ,а не зицагу. А Прцједик је прцједник свих грађана , је ли.

То може да прође али само код 85-ица...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zar niko ne konta zasto bas 8. i to u 18 sati?
    Mislila sam da je to bar lagano za shvatiti.. datum, sat, razlog...
    Svijet zvecka po medijima o sudnjem danu, histerija cak.. i nista?
    Vi mislite da je sve slucajno?
    Treba tih dana imati zvaku za distrakciju..
    No ajd... ja cu da " listam" fajle, a vi o pijesku iz Morace i izvoru, samo jos onaj pop fali da ukaze da ce CG poplaviti od tuNJela... Pa nije ni cudo sto je CG bila za sprdnju posle filmova Zivka Nikolica, a covjek opisivao realnu sliku...
    Toliko i o " protestu", rezija ispiranja mozgova aktuelna kao i tada..
    Sve mu je oprosteno.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 06-11-22 at 09:32.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Zar niko ne konta zasto bas 8. i to u 18 sati?
    Mislila sam da je to bar lagano za shvatiti.. datum, sat, razlog...
    Svijet zvecka po medijima o sudnjem danu, histerija cak.. i nista?
    Vi mislite da je sve slucajno?
    Treba tih dana imati zvaku za distrakciju..
    No ajd... ja cu da " listam" fajle, a vi o pijesku iz Morace i izvoru, samo jos onaj pop fali da ukaze da ce CG poplaviti od tuNJela... Pa nije ni cudo sto je CG bila za sprdnju posle filmova Zivka Nikolica, a covjek opisivao realnu sliku...
    Toliko i o " protestu", rezija ispiranja mozgova aktuelna kao i tada..
    Sve mu je oprosteno.

Hvala Lepo
    Pa 18h jer ljudi trebaju da se vrate kući poslije posla, malo da odmore i da ručaju kako bi imali energije za zvižduke.
    Doći će vjerovatno i iz drugih gradova pa da mogu da stignu. Slučajno ?
    A 8. je simbolično jer mora da se pronosa malo...

Nego, kakav sad sudnji dan ? Opet ?
    Love, peace and respect.

Page 443 of 574 FirstFirst ... 343393433439440441442443444445446447453493543 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)