Kyrie suspendovan do daljnjeg.
Ma sto ce tebi NBA momak, samo lagano.
Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
Kyrie suspendovan do daljnjeg.
Ma sto ce tebi NBA momak, samo lagano.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jos nesto, u globalu, jos uvijek ne postoji brzi cancel culture no kad imas ili postoji sumnja da imas antisemitske stavove. Jednostavno je tako. Do njega je naravno da odluci da li ima zelju da i dalje igra u ligi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo vec i izvinjenje....
https://www.instagram.com/p/Ckhj8iIu...MDE2OWE1N2Q%3D
vala se digla frka ka da je ubio nekoga.. ne moze momak neko mišljenje imati sto ga neće nba,nets i mediji linčovati.. a amazon drzi isti taj film na platformi..
Harden out mjesec dana - embiid to win mvp
Odlicna utakmica. Jutu bas htjelo i dosta drugih sansi, kod Lejkersa i dalje Lebron i AD ispod nivoa. Lebron kao da ga vrijeme stiglo a on to nije skapirao jos.
Ali to bi bila preuranjena procjena. Imao je on i prethodnih godina periode dje je bio samo dobar igrac pa onda krene u neku seriju od 15-20 utakmica gdje je nezaustavljiva zivotinja.
U ovoj sezoni je Ras Vestbruk bolji od obojice. Veceras kosarka zivota. Perfektan plej, koji iznenadjujuce, zna da stane na loptu.
A sto se Jute tice, tu tako ima prostora za nesto veliko. Kad se bustuje samopouzdanje makar da su u top 6.
Ako cemo pravo ona ekipa prosla je nekako odradjivala taj regularni dio na full pristup od pocetka do kraja, ali neki potencijal ekipe i nije bio neki.
Nabedjeni mini Kobe i centar koji doprinosi i osvaja nagrade ali to danas malo znaci kad se radi o najmanje bitnoj poziciji.
Pogledati pod Nikola Jokic. Navodno najbolji igrac a igra najnebitniju poziciju. Bez odbrane.
Ova ekipa bas ima potencijala. Sve su to mladi i opasni igraci a Konli napokon ima loptu u rukama.
Podsjeticu da Fontekio tek treba da se integrise u ekipu. Evropski igrac koji sigurno vrijedi 15 pametnih poena... Bas odlicna ekipa.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 05-11-22 at 05:11.
@moon
Moras biti zadovoljan onim pokušajem goberta za 3 😄
prezadovoljan sam svime u vezi sa trejdom, pokusaj za 3 je najmanji problem.
ja i dalje ne mogu da skapiram da neko moze da bude placen 8-9-10 miliona za ovo sto je uradio connelly.
inace, naz reid ima ofanzivni rejting 128, defanzivni rejting 106. da ima dovoljno minuta da se kvalifikuje, u oba bi bio u top 20 u ligi. poredjenja radi, jokic je prosle sezone imao 126 i 105. #freenaz
Last edited by moon safari; 05-11-22 at 11:59.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
a mislim tesko bi zadrzao te brojke uz vecu minutažu
kakav game winner u orlandu
Pomalo divlja košarka, ali nakon 20+ za Orlando ispade na kraju drama i fenomenalan meč u kojem je bilo svega, tako da je ovakav koš Foxa za pobjedu bio baš fin šlag na tortu iako su bili gori tim. Viđećemo što će biti od Sacramenta, bili su popularan pick za upadanje u play-in na početku sezone, a nisu se proslavili do sad.
Orlando je izgubio dobijenu utakmicu, klasika za mlad tim, ali roster ima baš dosta talenta i za par godina mogli bi da budu opasni. Banchero je pravi, to mi se učinjelo u ono malo što sam gledao do sad, a večeras sam spreman da garantujem da će dominirati ligom za koju godinu. Wagner standardno odličan, Bol Bol imao skoro savršenu partiju iz igre, ali od Suggsa moraju da dobiju više.
Djeluje da će Banchero izrasti u zvijezdu
Strašna koordinacija pokreta.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Koji koraci Hilanda u gotovo svakom napadu
Postala je NBA komedija.
To je kod njih dozvoljeno. A NBA je vazda bila divljana.
Kako kome.
A ono poskakivanje ka jarac i lopta preko ramena.
Zgadi mi se košarka.
Jedno je gledat. Drugo je igrat. Pređi na NBA 2K23![]()
NBA je odavno cirkus. I dalje se gleda jer najbolji igraci tamo igraju.
Skoro pa svaki posjed je nosena, faul u napadu i / ili koraci. Ovaj video je dosta toga objasnio.
Padoše i Klipersi.
Op
Cirkus.
krenula jedna od onih bizarnih partija protivnika... knicksi ubacuju 11 trojki po utakmici ove sezone, evo ih na 10 u 1/4.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
kanonada jazza, oce li padati u salt lake city.. prvi na zapadu
doncic 36.5 PER
Dobiće ih Atlanta narednu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks