Само уђете на коментаре на Вијести о повлачењу Јованке Радичевић, вероватно најбољег спортисте којег је Црна Гора имала од 2006. до данас и јасно вам је колико је народ нервно попуштио.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Slažem se da bi nekim strancima trebali dat sve moguće pozicije,da ne znaju ni za ovoga ni za onoga.
Ali opet,posto se to nikad neće desiti ajmo da damo šansu onima koji su makar nešto dali ovom narodu za kratko vrijeme,a to je evropa sad,čim se ukaže prilika za parlamentarne i predsjednicke izbore.
Do tad neka ove svastočinje uzivaju u ovim turbulencijama i pomoći od strane ovih ambasadora i nekih evropskih poslanika i ne znam ko se još ne javlja jer su zabrinuti toboš za našu evropsku budućnost.
Strasna nam je budućnost,evo samo sto ne udjosmo u EU dok ne dođoše “apostoli” pa sad ovi “šverceri cigareta” i populisti. A makse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oćeš da kažeš da su bukvalno isti ka' DPS po svim pitanjima, u neka i gori?
Forever young, i want to be forever young
A jesu, brate, i to ne za malo.
Ovako, u globalu, prvo su za jedan civilizacijski nivo gori, a onda su za jedan čitav nivo pohlepniji i na kraju, još za komad nesposobniji. A o elementu loše namjere i pete kolone koja stanuje u dobrom dijelu vlasti da ne pričam.
Tako je, kako je. Realnost.
Slobodno me demantujte, samo da ne bude domet reforme "temeljni" ugovor.
Last edited by johnny bravo; 04-11-22 at 12:27.
In vino veritas
Problem je sto nema šta više da se glođe,sve su uništili,pokrali i sebi i svojim potomcima obezbijedili bogatstvo oni koji dok nisu pojahali onaj narod i drzavu gaća na guzzicu nisu imali
Dobro ja rekoh, kao na ispit kod profesora.
Znači i jedni i drugi su govhna ali se razlikuju.
Evo ti tekst pa izaberi kojoj vrsti pripada DPS, kojoj SPC, kojoj experti, kojoj URA, kojoj Front, kojoj Banjo Radulović i familija mu itd itd
https://opusteno.rs/humor-zabava-f9/...ana-t9764.html
Usiljeni smrad,Bog im zdravlja dao sto ga privedoše
Klasican revansizam i napad na manjine. #Gjeloshajlivesmatter.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Rijetko antipatican lik, prosle godine ja u krnozm kod Dalia, vidim iz pravca Delte ulijece u kruzni tok skoda superb tz cg001, kad vidi ova glava.. bukvalno milimetri su falili da se zabijem u njega, jos otvorio prozor i psuje me... Bahato magare, kad sam izasao iz kola pobjegao je kao pic**
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Zato je ova agonija iz teksta ovog gospodina sa cdm(jutrosnji tekst) ne mogu više da se bahate kako su naučili i da je sreće da se ne gleda ko je na kojoj poziciji i ima li para ili nema i jel opasan neki tip ili nije,ima li mu striko vezu u policiju i slično.
Sad sam sve cuo u zivotu.
Slaven Radunović kontrolisaće izbore u SAD-u
https://www.antenam.net/politika/265...izbore-u-sad-u
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ma je li moguce? Sto ih ne pita Bilcek koliko dugo misle oni da se zajebavaju sa vama?
Bilčik: Pojedini koji su glasali za izmjene Zakona o predsjedniku rekli su mi da sumnjaju u njegovu ustavnost
https://www.pobjeda.me/clanak/bilcik...-suprotno-tome
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zanimljvosti samo radi:
AM je, u za sada vrhunskoj, 2022. godini, prevezao oko 300.000 putnika. Najavljuju isti trend do kraja godine, iako pojma nema- ostali su na tako malom broju linija, i sa tako malim brojem aviona (jedan), da ne mogu preći 350.000 uz punu popunjenost kapaciteta. Inače, i za prijavljenih 300k već su prozvani da objasne odakle i kuda.
MA je u 2019. prevezao blizu 700.000 putnika.
Finesa:
U Ministarstvu turizma, u sasvim zvaničnim i zbiljnim analitikama, sletanje jednog aviona iz Moskve, ili Kijeva, ili Franfurta, ili Ciriha, ili tako nešto slično, uz prosječnu popunjenost, računaju kao dolet 100.000€ u Crnu Goru, ne računajući karte prevozniku.
Sletanje jednog iz Beograda se računa do desetak hiljada, bez karata prevoznika, vrlo slično i sa BiH.
Probajte da sračunate razliku, uzimajući koliko više, i sa kojih destinacija, je letio MA.
Probajte i da nađete po netu, nezvanični ali više puta na ozbiljnim adresama ponovljeni podatak, koliko je direktnog prihoda povukla Air Serbia od linija preuzetih od MA. U svakoj od analiza, cifra je bila u desetinama miliona. Govorim o izvorima iz Beograda.
I, probajte da nađete logiku u zvaničnom objašnjenju: da je MA, koji je u Crnu Goru donosio direktno (indirektne efekte ne pominjemo) dvadesetak puta više para od AM, ugašen jer nije ništa valjao, i zamijenjen firmom koja zemlji donosi dvaes puta manje para, i veći (komparativni) nivo godišnjeg gubitka.
Ko uspije, direktno na listu za Nobela.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks