Bizbi je, izgleda, sad u komisiju koja utvrđuje nepravilnosti u radu prethodne gradske uprave![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 29-10-22 at 13:12.
Bizbi je, izgleda, sad u komisiju koja utvrđuje nepravilnosti u radu prethodne gradske uprave![]()
Dajte covjeku nagradu za najveceg degenerika odma'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svasta, dje se parkiro. Al nema mjesta... izgleda. No to ne opravdava. Mozda je ljut.
Mozda se čudi ovom crvenom ispred njega..
Možda je unutra, pa razmišlja đe će... Možda je zaspao razmišljajući...
Ovo stvarno nema niđe...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
U jednosmjernu, kontra smjerom ovako da parkira ?
Pa ovo je za zatvor.
Kad uvedu kazne za bezobrazluk i bezobzirno ponasanje od 1000e i vise , onda ce se promijenit ponasanje vozaca
Ja jedva cekam, makar moja bila prva.
Prema tome, šta da ti kažem?
Coroskop ovaj nas samo gleda ko je u obiljezena mjesta a nije platio. Tako da je ovaj miran
f6
Mi koji sad moramo kisnut nema veze.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da mu neko slučajno ne čukne Merdža. Ali makar da će ga usekat tačno između linija..
prosao sam veliki dio evrope kolima... i nikad mi se nije desilo da vidim nekoga da je stao na auto put, izvadio onu stvar i pisa....i ne probaju da se sklone nedje, nego onako sa asfalta....
prije 20 dana nasim auto putem od cak 40km, dvojica.... mislio sam da se sprdaju kad mi kazu da je to cesta pojava...
Sigurno su lokalni, da označe teritoriju
Spustena rampa u Zagoric, voz se ceka...debili kolima prolaze standardno, i medju njima pjesaci s bebom u kolica???(ne stigoh na vrijeme da snimim)
https://streamable.com/l72w6k
Da li ste zapazili pojavu (parkiranje na bulevar kod pošte u centru da se završi nešto) koja je aktuelna evo već neko vrijeme? Pa meni ne može biti jasno da neko onamo stane i izađe da završi nešto u poštu pretpostavljam. Šta je sa mozgom majku mu
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Vidi se i par sa djetetom... stasavaju novi vozaci za 2 minuta...
saobracaj vam je vazda bio slika drustva... kultura, postovanje, strpljenje i uvazavanje jednakosti i te fore...
isti ti te im je OK da zakrce bulevar se uguraju i u postu u red i kod doktora, i na utakmicu - jer misle da vise vrijede no mi ostali i to je to... svijet njima treba da se povinuje
Kako ne bi mogao izaci, samo smota lijevo i...izadje.
Trebala si mu podici brisace kao opomenu.![]()
Mogla si ispred njega da parkiraš i zatvoriš mu izlaz, jednostavnije![]()
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks