Page 426 of 574 FirstFirst ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... LastLast
Results 10,626 to 10,650 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    6,114
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Jesu li znali Drile, Pipun i Manda unaprijed za ovo?

https://www.cdm.me/ekonomija/potpisa...gore-i-kosova/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Veli Drile da nije on imenovao Milosevica vec prethodna Vlada, odnosno ministar finansija. I to dva puta ponavlja.

Pa da mu covjek za ostalo povjeruje.
    Da, Mickey Spajić je imenovao Rada Miloševića.. Formalno tačno

TT

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ta sam sam apostrofirao ovdje. Ali svi znamo kako je to bilo. Istakao sam taj dio jer ukazuje koliko je Drile bez skrupula i sve je spreman da iskoristi u svoju korist.

Rade Milosevic je postavljen jer je Drile pritisnuo Mikija da promijeni svoju odluku i postavi njegovog covjeka Rada.

Drile je mogao da precuti ali nije jer mu nije strano da izvrce stvari u svoju korist.

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,059
    Thanked in
    551 Posts

Kako ljude opiju funkcije za nevjerovati, jedan tajm aut ministar, drugi buši kao državni sekretar (MUPa), trećem glava služi kao poklon Putinu za rođendan...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Rece Ranko "ko je ona dva agenta pokupio i poveo za Moskvu".

Kolika istina u tome. Mnogo lako dokazivo, ako vec nije da su ucestvovali u drzavnom udaru.

Ta dva agenta nisu izmisljenja, bila su po CG i u CG su imali logistiku ljudi koji nisu ja, Ranko i Rasko.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Pa to i ja kazem, Maras, Medenica, Gvozdenovic, Ivanovic, Boskovic, Lazovici, Ubovici & Co svi su oni radili u nasem interesu, to su sve tajne sluzbe znale, najbolje je da nam rusi sad rovare, kao da im neko nesto duguje, jes sad ce ispasti da su nam oni davali pare za referendum i finansirali DPS, kako da ne, sve je to maligni uticaj ruski i srpski, sve lazu...
    Neka si ti prešaltao priču.. Ne znam koga da su postavili u tu anb vama nekolicini ne bi odgovarao (pa iz kuaće da vam je)..
    Taj Kentera kakav god da je makar je pokušao nešto, makar ga nisu fotkali ispred i po kućama ovih klanova..
    Sad jel boljka što je zapadni igrač, to je već druga stvar..

Bilo je očekivano da će ovi da okrenu priču na ugrožene Srbe jer oni su ipak ultimativni i jedini tj. isključivi predstavnici tog naroda u Cg..

Ali neka si ti pomenuo okg, šteta što se vlast za ove 2 godine nije mijenjala, sigurno bi završili pred sudom da je bilo malo drugačije.. Oh wait..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

7. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ja ove konstantno fatam u laz. Kenteru jos nisam. Velika razlika.

Knezevic je napao Krivokapica, koji mu je odgovorio da nikad nije radio protiv jih, pa posle Mandic kaze da je Krivokapic posteno svjedocio u njihovom slucaju.
    U pola sata dodjemo do toga da Knezevic degradira Krivokapica bez osnova i da Krivokapic govori istinu.

A ja bih dodao da su likovi poput Knezevica i Mandica bili na vlast Krivokapica bi mozda mrak pojeo.
    A Krivokapic je svoju vladavinu koristio da pomogne u sprjecavanju ugnjetavanja bilo koga i docekao da ga zovu bejbi Hitlerom. Zovu ga oni sto su se podgojili i kupovali jahte dok je Krivokapic bio na vlast.

I Radunovic, i Mandic i Knezevic imaju vise od Ranka Krivokapica. Zanimljivo.

Jes' TRanja, taj veliki filantrop i dobri Samarićanin.

would you be my angel
    Forever young, i want to be forever young

9. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,044
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

a @Zedd, normalno da je problem što je čoek Zapada, nikakav drugi. da je Milača na čelo ANBa glava u pijesak i ćutalo bi se, ka za sve. tek su Ameri počeli da se bave CG, ođe će glavom u zid da biju pojedini za godinu il dvije

kakvu vajdu ova država ima što uhapsiš nekoga odleži par mjeseci i nikad više ništa? jel to ta neka pravda? leži malo u Spuž i posle izađi, keš ti niko ne dira i slobodan si

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Last edited by outline; 28-10-22 at 14:23.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Au, kako bi se odje kmečalo i ječalo da ovo uradi npr. Premijer u Crnu Goru prije stupanja na funkciju, ne bi se moglo opstat odji ni na Twitter.

12. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Je li realno da postavljas fotku gdje ljudi se vesele uz muziku, ruke u vis i onda u jednom trenutku ruke bile u polozaju koje se mogu tumaciti negativno da ti je to dokaz da su nacisticki pozdrav radili.

I to sve sa Sukovicem, covjekom par ekselans gradjanske provencijencije i par ekselans obrazovanja...

E sprdnja.

Malo mi fali da reportujem post. Po prvi put od kad sam na forumu za 12 godina.

Nevjerovatno.

Kad se zagleda fotka gotovo sigurno se radi o neuspjelom give me five.

Nevjerovatno sto si ti ostavio druze.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 28-10-22 at 14:35.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Au, kako bi se odje kmečalo i ječalo da ovo uradi npr. Premijer u Crnu Goru prije stupanja na funkciju, ne bi se moglo opstat odji ni na Twitter.

Twitter je sada slobodno mjesto, kao PG
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

15. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Twitter je sada slobodno mjesto, kao PG

Osjećam dozu sarkazma u tvom postu, ali nepotrebnu.
    Jer se od "factcheck-era", radikalnih lijevičara i agende ne može opstat' nit' pročitat ništa drugo što ne odgovara narativu.
    Isto stanje je bilo i sa PG bukvalno sa njihovim gradskim medijima i službama, tako da ti je dobra usporedba

Je li realno da postavljas fotku gdje ljudi se vesele uz muziku, ruke u vis i onda u jednom trenutku ruke bile u polozaju koje se mogu tumaciti negativno da ti je to dokaz da su nacisticki pozdrav radili.

I to sve sa Sukovicem, covjekom par ekselans gradjanske provencijencije i par ekselans obrazovanja...

E sprdnja.

Malo mi fali da reportujem post. Po prvi put od kad sam na forumu za 12 godina.

Nevjerovatno.

Kad se zagleda fotka gotovo sigurno se radi o neuspjelom give mi five.

Nevjerovatno sto si ti ostavio druze.

Axaxxa, ja neVerujem šta pročitah.
    I ovo oko Šukovića i njegove graDŽanštine, naravno gradjanski orjentisan osim kad je u pitanju jedan fin dio stanovnika CG

17. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ljudi vrv krecu da se zagrle druze, neko opali fotku, posle vidi sto je ispalo i zloupotrijebi.

Ako iskreno vjerujes da su Ranko Krivokapic i Sukovic salutirali nacisticki pozdrav, imas veliki problem. Bas veliki.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Je li to neko upoređuje Indiju i njihovu kulturu, i pita šta bi bilo da se kod nas radi slično? Pa znate kako, kada npr indijanac pali vatru ispred vigvama, to ima smisla, jer je to njihova kultura koja je ukorijenjena stotinama godina unazad. Da to radi neko drugi bila bi smijurija. Ili kada jedan Indijac bebi ocrtava oči krejonom zbog uroka, to ima sasvim drugo značenje u odnosu na npr mene da to radim.

Tačno je da se sprdamo ovim našima kada su posvećeni nekim ritualima, jer do juče to nijesu radili. Više je nego jasno da je to samo stvar trenda i dodvoravanja neukom pučanstvu zarad jeftinih simpatija, a ne stvar kulture i vjerovanja.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ja koliko znam, Hrišćanski i manjim dijelom Islamski rituali su u CG ukorijenieni stotinama godina, nisam mislio bukvalno da Premijer odradi Hindu ritual, nego već vjere kojoj pripada, bila bi opet vriska kod nas sa odredjenih adresa.
    A ko je institucija koja odredjuje je li se tovještački radi radi dodvoravanja ili iskreno?
    Ima neki vjerometar?

21. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Osjećam dozu sarkazma u tvom postu, ali nepotrebnu.
    Jer se od "factcheck-era", radikalnih lijevičara i agende ne može opstat' nit' pročitat ništa drugo što ne odgovara narativu.
    Isto stanje je bilo i sa PG bukvalno sa njihovim gradskim medijima i službama, tako da ti je dobra usporedba
    Pa ja kažem, Elon iskeširao 44 milijarde a ovi kod nas sa mnogo jeftinijim kampanjama sad mogu slobodarski da ispijaju dojč
    Jbg, sve je stvar perspektive..

Thanks Thanks Given 
    5,044
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

Ja koliko znam, Hrišćanski i manjim dijelom Islamski rituali su u CG ukorijenieni stotinama godina, nisam mislio bukvalno da Premijer odradi Hindu ritual, nego već vjere kojoj pripada, bila bi opet vriska kod nas sa odredjenih adresa.
    A ko je institucija koja odredjuje je li se tovještački radi radi dodvoravanja ili iskreno?
    Ima neki vjerometar?

ne znam ima li vjerometar al kad vidim kako se ulazi u Hram u PG zamislim se dobro. japanke, trik majica i šorts za kupanje a na priču najveći vjernik. možda je i do mene koji smatram da ne možeš baš sad bilo kako obučen dolaziti u vjerski objekat. mada dobro, meni je nekako čudno i bakljade kad sam pred vjerske objekte gledao

Last edited by outline; 28-10-22 at 14:58.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Pa ja kažem, Elon iskeširao 44 milijarde a ovi kod nas sa mnogo jeftinijim kampanjama sad mogu slobodarski da ispijaju dojč
    Jbg, sve je stvar perspektive..

Vaš ne znam iz koje perspektive je bilo šta moglo bit' više slobodno pod DPS-om nego bez njih, osim iz usko partijsko-interesne persoektive.
    Sad, što perfekcionisti žive u Utopiji i svom svijetu, da im je sve što nije idealno pod njihovim uslovima isto, to je druga priča

Quote Originally Posted by outline View Post
    ne znam ima li vjerometar al kad vidim kako se ulazi u Hram u PG zamislim se dobro. japanke, trik majica i šorts za kupanje a na priču najveći vjernik. možda je i do mene koji smatram da ne možeš baš sad bilo kako obučen dolaziti u vjerski objekat. mada dobro, meni je nekako čudno i bakljade kad sam pred vjerske objekte gledao

I naravno, svaki je takav ko je ušao, ili si vidio jednog od 20 pa generalizuješ?
    A i ne vjerujem da vjerniku njegov odnos sa Bogom ili već čime odredjuje njegova obučenost, to je društveno nametnuta norma.
    Last edited by technus; 28-10-22 at 15:06.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Pa da, vjerovatno u toj utopiji ne padaju na jeftinu demagogiju, floskule i populizam.. I milimetar je za neke metar ali dobro jbga.. Utopija, šta li..

Thanks Thanks Given 
    5,044
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

I naravno, svaki je takav ko je ušao, ili si vidio jednog od 20 pa generalizuješ?
    A i ne vjerujem da vjerniku njegov odnos sa Bogom ili već čime odredjuje njegova obučenost, to je društveno nametnuta norma.
    niđe ja ne napisah da je svaki takav, al ih dostina tako dođu. nije, al njegov način oblačenja govori ponešto o tome kako poštuje vjerski objekat u koji ulazi

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    niđe ja ne napisah da je svaki takav, al ih dostina tako dođu. nije, al njegov način oblačenja govori ponešto o tome kako poštuje vjerski objekat u koji ulazi

Jesi to u slobodno vrijeme aktivan kao posmatrač kako se oblače posjetioci u Hramu?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Thanks Thanks Given 
    5,044
    Thanks Thanks Received 
    12,420
    Thanked in
    6,721 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Jesi to u slobodno vrijeme aktivan kao posmatrač kako se oblače posjetioci u Hramu?
    nisam znao da je problem ako se ode u Hram pa primijetiš nešto što ti nije okej i prokomentarišeš?

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,682
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Nije mi jasno zasto su se samo Srbi upalili na ovu izjavu? Ja koliko vidim nikoga nije direktno oznacio. Zasto su se samo oni pronasli?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Page 426 of 574 FirstFirst ... 326376416422423424425426427428429430436476526 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)