Page 422 of 574 FirstFirst ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... LastLast
Results 10,526 to 10,550 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ne-aneksije-cg

Koliki debil moraš biti da ovo uradiš...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

2. The Following 2 Users Say Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Svaka čast prosvjetarima i doktorima koji su 30 godina ćutali, a sad po treći put u dvije godine traže povećanje svojih plata!
    rece dido iskreno

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

4. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Osevapio se Džejkob

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post

Ma to je najveći demokrata za većinu forumaša.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

7. The Following 6 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Sad Krivi ovim potezom ulijece u zdravko tkivo dps da sacuva stranku od izumiranja pred parlamentarne.a sto je liku sa mozgom jbt

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
    Sad Krivi ovim potezom ulijece u zdravko tkivo dps da sacuva stranku od izumiranja pred parlamentarne.a sto je liku sa mozgom jbt

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    S obzirom da DPS, SDP i SD nemaju nista da ponude glasacima za savladavanje inflacije 20%+, onda koriste oprobane tehnike.

Ali u ovim uslovima galopirajuce inflacije, prazni novcanici se ne pune nacionalizmom.

Nakon zavrsetka autoputa, mi nemamo nijedan ozbiljan projekat u drzavi da se desava, a lista neophodnih infrastrukturnih projekata je sve duza.

Treba nam hitno stabilna vlada koja ce nesto pocet da radi, inace cemo ovako tavoriti u klozetu evrope do kraja svijeta.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

10. The Following 9 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,578
    Thanks Thanks Received 
    4,713
    Thanked in
    2,098 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    S obzirom da DPS, SDP i SD nemaju nista da ponude glasacima za savladavanje inflacije 20%+, onda koriste oprobane tehnike.

Ali u ovim uslovima galopirajuce inflacije, prazni novcanici se ne pune nacionalizmom.

Nakon zavrsetka autoputa, mi nemamo nijedan ozbiljan projekat u drzavi da se desava, a lista neophodnih infrastrukturnih projekata je sve duza.

Treba nam hitno stabilna vlada koja ce nesto pocet da radi, inace cemo ovako tavoriti u klozetu evrope do kraja svijeta.

Znamo mi odlicno sto nam treba, ali toga nema ni na vidiku.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

12. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2022]

Pretpostavljam da druga strana ima vrhunske ljekove za inflaciju, no ih krije.
    Top secret. Upotrijebiće ih čim budu imali većinu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,113
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Ono sto primjecujem kao novajlija u drustvu je da ljudi u privatnom sektoru su zeljni da rade i sposobni da rade i znaju da rade. A po vasim pricama, u lokalnim i drzavnim administracijama vlada neefikasnost. Od onih koji su zaposleni i ne umiju ili ne zele da rade ili visak u zaposlenim. E sad, imas stare uhljebe...i sad se redjaju novi uhljebi, koji su gledali stare kako ne rade pa bi i oni malo da im kapa ali da ne rade. Ne bi valjalo da im se sprda narod - toliko ste cekali, ne no najbolkje da sad morate rintat.

Treba hitno da se rijesi problem starih uhljeba, a uz to ne dopustit novo uhljebljenje. Ali politicke volje za tako nesto nema i nece uskoro biti. Tako da mrka kapa.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

gagarin vs mojsije
    nacionalizam vs 1000eura

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    gagarin vs mojsije
    nacionalizam vs 1000eura

Inflacija ove godine, ona stvarna inflacija koja pogadja vecini gradjana, ce bit 25-30%. To je inflacija na osnovne zivotne potrepstine.
    Da ne sminkamo prosjek 15%, jer ta niska inflacija koja spusta prosjek, se tice stvari koje vecini gradjana nisu nuzne za zivot.

I iduce godine se moze ocekivati 10+ % inflacija.

Pa ko oce da se bavi nacionalizmom neka mu ga.

ES nema luksuz nacionalistickih partija tipa DPS i DF, koje sporo gube glasace, nego ce bit brzo kaznjeni ako ne isporuce rezultate.

Tako da vremena za gubljenje nema. Vec smo izgubili 30+2 godine, pa na nama je ocemo li jos toliko da tavorimo...

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Odakle sad inflacija 20%+? Mi koristimo EUR i inflacija nam je u rangu Eurozone +1% što ide na lokalne fimre i njihovu zaradu i ostale troškove.
    Odakle Eurozona + 10% sad?

Ako si zaboravio pisah o ovome prije mjesec pa mi rekoste da nisam dobro pratio na času.

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Znamo mi odlicno sto nam treba, ali toga nema ni na vidiku.
    Čuš nema.
    Dao je kolega Mojsije rješenje nego nisi ispratio. Plan i program za rješenje problema:

1. Suzbijes sverc i sivu ekonomiju, odma imas makar 500 000 000 dodatnih oporezivih prihoda

2. Oduzmes za pocetak 1 000 000 000 eura nelegalno stecene imovine

3. Optimizujes drzavni aparat i privuces stotine miliona eura iz fondova EU nakon sto je suzbijena korupcija. Prva faza.

Evo za pocetak ovoliko.

Ali posto necemo da se bavimo kriminalom i korupcijom, onda bolje po grbaci naroda.

Last edited by hercules; 25-10-22 at 22:13.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Brate, ja sam ubijedjen da je to bila neka satira. Koristio se sarkazmom, ironijom. Nema sanse da je ozbiljan bio.
    Citam sad te ideje i jednostavno ne djeluju kao ozbiljan post.

Treba Jakuzu zvat da izvrsi vjestacenje je li post u ozbiljnom ili saljivom tonu.

Oduzmes za pocetak milijardu nelegalno stecene imovine...

19. The Following User Says Thank You to Mr_Gospodin_Signore For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    gagarin vs mojsije
    nacionalizam vs 1000eura

Zašto samo 1000 EUR. Zašto ne 2000. Ili 5.000.

Ah, da, pečene kokoške su odavno letjele ulicama, međutim DPS nije dao da se jedu.
    Pitao sam jednoga ovdje zašto minimalac 450 EUR, zašto ne 1450 EUR. Ne dade odgovor, nego šalta.

Biće plate 1.000 EUR. Samo što će se primati svaki treći ili četvrti mjesec.
    Kult besplatnog ručka je izgleda puno jači u Crnoj Gori nego izvikani kultovi svetih Save i Petra.

Zbog toga smo i evropska Vrela Ribnička. Makar još par stotina godina.

Inflacija ove godine, ona stvarna inflacija koja pogadja vecini gradjana, ce bit 25-30%. To je inflacija na osnovne zivotne potrepstine.
    Da ne sminkamo prosjek 15%, jer ta niska inflacija koja spusta prosjek, se tice stvari koje vecini gradjana nisu nuzne za zivot.

I iduce godine se moze ocekivati 10+ % inflacija.

Pa ko oce da se bavi nacionalizmom neka mu ga.

ES nema luksuz nacionalistickih partija tipa DPS i DF, koje sporo gube glasace, nego ce bit brzo kaznjeni ako ne isporuce rezultate.

Tako da vremena za gubljenje nema. Vec smo izgubili 30+2 godine, pa na nama je ocemo li jos toliko da tavorimo...

Najljepša stvar od izvikanih momaka iz ES je što su od njihovih genijalnih ideja najbolje prošli državni uhljebi, protiv koji se ovdje pisalo hiljade postova, a dotični momci u nebo dizali.
    Nego, kako bi Staeri reka, IQ nije mjerodavan.

Tavorićeš još makar 32 godine da odma znaš ako se uzdaš u bilo koju partiju i bilo koju politiku. Ako se uzdaš u sebe tavorićeš maksimum par godina.

Za inflaciju si u pravu. Nije našminkana nego imamo nerealno nisku cijenu struje zbog politike. Realna je ona koju je vlasnik može dobiti na tržištu, dakle nekih 10 puta više, kao u Italiji, npr. Nerealno malo je poskupjelo i gorivo jer smo smanjili akcize. Moglo nam je bit, najbogatiji smo na Balkanu i ovom dijelu Evrope, pa smo jedini mogli to priuštiti za razliku od one švajcarske sirotinje npr.

Dakle, uz te parametre izašli bi na nekih 20-30%.

Ja zaista od srca navijam da Mickey bude premijer. Jedno četiri godine dok se budu rezale plate i penzije, dizao PDV, gospođe ostajale bez naknada, djeca bez dodataka. Bila bi to poetska pravda. A to nas svakako sleduje.

Samo me zanima da li bi ljudi tada popušili njegovu priču kako su drugi to zayebali. Mislim da bi. Čovjek je ladno slagao za Air Montenegro bez centa troška i slomilo se nekih 30 i koji milion investicija i 5-6 miliona gubitka za sada.
    I ljudi im i dalje vjeruju. Bio broker, valja narodu koji ima para kripto smeće. Za njega je valjanje bajki sub86-cama lagani trening.

Usput, sad su se sjetili da provjere da li su prekršili neke EU propise oko Air Montenegra i konkurencije, kad im je stiglo iz Brisela da su zasrali.

Al dobro, ljudi koji vjeruju da se od kućnog vjetra "promaje" dobija upala pluća ili makar diskus hernija (ubila me promaja, jel iz pištolja?), koji se nadaju parama kad ih tica posere, koji zakite auto kao hram jer valjda ako imaš krst ne prepoznaje te radar i neš se suturisat kad pljan gaziš 120, takvi ljudi će popušiti još novih laži.

Zato što vole da ih lažu i da im priča neko kako su drugi krivi što nisu završili škole, ili ako jesu završili nisu pokupili nikakvo utrživo znanje. I naravno, ne želu da ga steknu. I da su drugi krivi što oni loše žive. Naravno, nisu odgovorni za svoj život.

Ali će doći dan kada ćemo svi raditi u državi i imati 1000 EUR platu. Samo što će ljeb koštati 500 EUR.

Da zaključim. Rupe smo odavno krpili zaduženjem. E pa momci, došlo je vrijeme da niko neće da nam pozajmi pare. Žurka realnosti počinje.
    Last edited by Gagarin; 25-10-22 at 22:55.
    Tko leti, vrijedi...

21. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,544
    Thanks Thanks Received 
    484
    Thanked in
    267 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Zašto samo 1000 EUR. Zašto ne 2000. Ili 5.000.

Ah, da, pečene kokoške su odavno letjele ulicama, međutim DPS nije dao da se jedu.
    Pitao sam jednoga ovdje zašto minimalac 450 EUR, zašto ne 1450 EUR. Ne dade odgovor, nego šalta.

Biće plate 1.000 EUR. Samo što će se primati svaki treći ili četvrti mjesec.
    Kult besplatnog ručka je izgleda puno jači u Crnoj Gori nego izvikani kultovi svetih Save i Petra.

Zbog toga smo i evropska Vrela Ribnička. Makar još par stotina godina.

Najljepša stvar od izvikanih momaka iz ES je što su od njihovih genijalnih ideja najbolje prošli državni uhljebi, protiv koji se ovdje pisalo hiljade postova, a dotični momci u nebo dizali.
    Nego, kako bi Staeri reka, IQ nije mjerodavan.

Tavorižeš još 32 godine da odma znaš ako se uzdaš u bilo koju partiju i bilo koju politiku. Ako se uzdaš u sebe tavorićeš maksimum par godina.

Za inflaciju si u pravu. Nije našminkana nego imamo nerealno nisku cijenu struje zbog politike. Realna je ona koju je vlasnik može dobiti na tržištu, dakle nekih 10 puta više, kao u Italiji, npr. Nerealno malo je poskupjelo i gorivo jer smo smanjili akcie (najbogatiji smo na Balkanu i ovom dijelu Evrope, pa smo jedini mogli to priuštitiza razliku od one švajcarske sirotinje npr.

Dakle, uz te parametre izašli bi na nekih 20-30%.

Ja zaista od srca navijam da Mickey bude premijer. Jedno četiri godine dok se budu rezale plate i penzije, dizao PDV, gospođe ostajale bez naknada, djeca bez dodataka. Bila bi to poetska pravda. A to nas svakako sleduje.

Samo me zanima da li bi ljudi tada popušili njegovu priču kako su drugi to zayebali. Mislim da bi. Čovjek je ladno slagao za Air Montenegro bez centa troška i slomilo se nekih 30 i koji milion investicija i 5-6 miliona gubitka za sada.
    I ljudi im i dalje vjeruju.

Usput, sad su se sjetili da provjere da li su prekršili neke EU propise oko Air Montenegra i konkurencije, kad im je stiglo iz Brisela da su zasrali.

Al dobro, ljudi koji vjeruju da se od kućnog vjetra "promaje" dobija upala pluća ili makar diskus hernija (ubila me promaja, jel iz pištolja?), koji se nadaju parama kad ih tica posere, koji zakite auto kao hram jer valjda ako imaš krst ne prepoznaje te radar i neš se suturisat, takvi ljudi će popušiti još novih laži.

Zato što vole da ih lažu i da im priča neko kako su drugi krivi što nisu završili škole, ili ako jesu završili nisu pokupili nikakvo utrživo znanje. I naravno, ne želu da ga steknu.

Ali će doći dan kada ćemo svi raditi u državi i imato 1000 EUR platu. Samo što će ljeb koštati 500 EUR.
    Bravo brate, u pravu si i ja bih vratio na 200e...

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by mika123 View Post
    Bravo brate, u pravu si i ja bih vratio na 200e...

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
    Zovu li te doma blistavi um?
    Tko leti, vrijedi...

24. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Vidim počelo objašnjenje da se one 1000 ojra odnosi na "neka daleka pokoljenja", a ne na ove izbore. Ili je ovaj Dragaš možda DPS-ovac.

Baš čudno da je sub86 povjerova.

https://twitter.com/TihomirDragas/status/1584926035149479937?s=20&t=mZQGQEzQ8d3rt1Vs0Yxg0Q
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Vidim počelo objašnjenje da se one 1000 ojra odnosi na "neka daleka pokoljenja", a ne na ove izbore. Ili je ovaj Dragaš možda DPS-ovac.

https://twitter.com/TihomirDragas/status/1584926035149479937?s=20&t=mZQGQEzQ8d3rt1Vs0Yxg0Q
    Bolje je Ivan Vuković od tebe podnio ovaj poraz na izborima, njemu ni suza ne pobježe.

27. The Following 9 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Zovu li te doma blistavi um?
    Što bi reka @hercules , ne bi vjerovali što sve forumaši prijavljuju od postova...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

NA VRHOVIMA BUDŽETA

Te noći dok smo čitali,
    modre revizorske izvještaje,
    vrhovima prstiju smo notirali,
    postojanje prekoračenja budžetske potrošnje.

Želimo da vam pokažemo,
    gdje BDP potrošnju presijeca,
    kako bi vidjeli novce srebrne,
    što lete oko budžeta.

Dosta jutarnje lirike u formi Momčila Bajagića; brzo skočite u vis objenoške i neka vas zemlja snažno odbaci; u oblacima keša pogledajte grafik koji pokazuje prekoračenja budžetske potrošnje u periodu 2013-2021. godine.

Najveće prekoračenje je bilo 2014. godine i iznosilo je LAGANIH 424 miliona eura (jes, jes, skoro POLA MILIJARDE EURA) ili 12,3% BDP-a, dok je čuvene REKORDNE 2019. godine iznosilo 306 miliona eura ili 6,2% BDP-a. Najmanje prekoračenje budžetske potrošnje je bilo 2021. godine - SVEGA 61 milion eura ili 1,2% BDP (10 puta manje nego 2014. godine).

PTICE LETE!

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post

Jedna od jacih gluposti koje je neko uradio u CG,sto god licno mislio o tome sa slike,a mislim sve najgore.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Zbog nelikvidnosti uzela zajam kod dvije domaće banke
    EPCG pozajmila 48 miliona eura da bi isplatila plate

https://www.portalanalitika.me/clana...splatila-plate

Osjećam se sjajnoooo...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Zbog nelikvidnosti uzela zajam kod dvije domaće banke
    EPCG pozajmila 48 miliona eura da bi isplatila plate

https://www.portalanalitika.me/clana...splatila-plate

Osjećam se sjajnoooo...
    neredovne platise uzas... gubici u mrezi...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ko me bude više lagao njega ću da glasam... NOT

Zašto lažemo, kako prepoznati lažova i zašto je laganje bitno...

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-49743855
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,905
    Thanks Thanks Received 
    3,516
    Thanked in
    1,577 Posts

Umjesto sto se radujes da ne bude, navijaj da bude, da zivimo bolje jadan.
    Tu es mon héro!

35. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Page 422 of 574 FirstFirst ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)