Meni je to toliko dokurčilo da samo polako smanjujem rabotu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ispada mi mjenjac iz seste brzine kad vozim preko 120km/h na golfa 5. Malo guglah, kazu da je do neke viljuske. Mora li se mjenjati komplet mjenjac ili se ta viljuska moze nekako nastelovati?
Sto se desava ako drzis ruku na mjenjac?
Nemojte nam injekciju, fino je objasnio sta je stradalo i zasto.
E sta je ovo Pasha brate, ispadoh da se *****m s peticominace, rucica ne trese, normalno se salta u svaku, ne drzim ruku na mjenjac dok vozim jer znam odavno da to ne valja, jednostavno mi se desi da ponekad ispadne samo iz seste kad vozim na otvoreno, preko 120 otprilike
Da li ispada ako kad maknes nogu s gasa ili dok stiskas?
Ugasi auto, ubaci auto u 6. brzinu, izadji iz njega i poguraj ga naprijed-nazad...
Gledaj klacka li ti rucica menjaca...Meni je mazda ispadala iz pete brzine, donja stopa menjaca je bila propala...
Kako je u petu i sesty veliko opterecenje, menjac-motor se malo pomjeri i ispane iz brzine...
Takumi, ne mogu sto posto da tvrdim ali mislim da mi je ispadao iz brzine jedino dok ga stiskam, ne vjerujem da bi ispao kad noga nije na gas, takav neki osjecaj sam stekao
Mislim da je problem sa sinhronom seste brzine.
Hvala brate. Vidjecu onda nedje ako moze neko to da mi sredi, nece valjda trebati novi mjenjac.
Ne bi trebalo ali mogu i zupcanici da se ostete. Probaj da zamijenis ulje za pocetak.
Magicno mi ne radi klima
Jutros da razmaglim stakla, nista...Svijetli AC, ventilator u kabini radi, kompresor se ne ukljucuje.
Cim pritisnem AC dugme, ventilator na hladnjak se ukljuci...
Kad je na hladno izduvava vazduh iste temperature kao sto je napolje...kad je na grijanje duva toplo, ali ne isusuje vazduh.
Jesu li mi mogli sta raskacit kad su skidali menjac da rade kvacilo?
Vrlo moguce da si ostao bez freona..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne pali se ako nema freona. Moizda su skinuli cijevi za bolji pristup (ne znam kuda ti idu cijevi), mozda su raskacili senzor pritiska freona.
Jedared je meštar šarafom fiksirao plastiku od blatobrana u cijev od klime...držala se plastika, klima nije...
Presostat klime je do desnog fara na renofe i dacie,pogledaj dole u visini fara jel konektor zakacio
Na search ne mogu naci kontakt pa moram ovako...
Dje poves auto da se provjeri dje ulazi voda? Mislim da je neko pisao ranije za nekog momka u Masline ili Zlaticu ali sad ne mogu naci taj post-_-
But if you never try, you'll never know..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks