Oće čo'ek da uđe kolima unutra, šta ćeš...
A ne bi ovako da vozi kakvi pržulin ili slično...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Naravno nego bi ga pakirao sto dalje da ga ne vide ostali i onda bi bilo “zdravo je hodati zdravo se hranim”.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jeste... Promocija svih mogućih zdravih stilova života.
Ovako, jbg... Mora kolima uć...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da li je manji degenerik ako vozi Lexus i ako je umjesto ,,sva četri" upalio dnevna svjetla? Nije. Standardni ,,na minut".
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Samo dobra auta bi trebalo dozvolit da se parkiraju đe oće. PG je grdna dobrim dijelom zbog VW, Audia, Škoda, Renaulta, Peugeota, Toyota, Nissana..... samo BMW (benzin i M), Ferrari, McLaren, Lotus, Porsche (osim Panamera i onaj ka džip Cayenne ili Macan). U stvari, treba sva kola zabranit u krugu od 1 km od centra grada.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U Budvi đački minibus staje ispred pješačkog, čeka da osnovci izađu iz autobusa, te čeka da isti pređu ulicu. Kada zadnji pređe ulicu tek onda kreće. Odlična fora koja bi trebala da zaštiti djecu na pješačkom, ali... Danas se našla pametna u bijelom Range Roveru NK tablica da obilazi kolonu i taj đački minibus, pa kada (pukom srećom) nije zgazila djecu na pješačkom još im svira da požure... Degenerik (na kub). Žao mi je što niko nije zapisao tablice.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nekad su muškarci baš prednjačili u bahatosti. Sad sve manje, posebno u slučaju 'dama' koje voze bijesna kola.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
zene su pocele da ubijaju koliko koriste telefon tokom voznje... i to vise nije prica na tel, nego kucanje, snimanje, slikanje...
Kad pjesacim primijetim da barem 80% vozaca drnda mobilni u toku voznje, kao da im je najveci merak tada se javiti, kucati poruke ili pogledati sto je ko poslao na viber
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Prekjuče čekam na pješački da pređem ulicu, pažljivo gledam kako idu kola pa nijesam baš u opasnosti. Ali kola koja uopšte ne usporavaju ispred pješačkog, žena naravno bulji u telefon i drži popriličan gas. Nije ni viđela da neko čeka da pređe.
Danas sam se vozio motorom kroz Podgoricu, pa ljudi, još nisam viđeo vozača da ne čačka telefon dok vozi, na semafor upali se zeleno, onaj prvi pojma nema đe se nalazi nego bulji u telefon. Užas.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
1.Ljepotica ide od doma zdravlja (žuta linija)
2.Ja idem od streljačkog (plava linija)
Idem iz svoje trake u prvu lijevo dok ova ljepotica neće ni slučajno da ide u prvu desnu traku (koja je slobodna) nego ide direktno u drugu traku i u mene - srećom što sam predosjetio njenu sposobnost/razmisljanje pa zakočih da me ne mlati.
+ što viče diže ruke svira (psuje sigurno) mada nebitno je sve to nego je bitno dje polažu i ko njima vozačke daje..
Ovakva da te udari o jadu bi te smela.
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 27-10-22 at 08:08.
Preko pune bez kacige. Pa posle kuku majko...
cunjevi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovaj je bas doktor. Jos na ulaz
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks