Exclusive mobile ti vrsi reparaciju.
A za zamjenu kod https://instagram.com/mobilni_telefo...d=YmMyMTA2M2Y=
Vrhunski majstor i momak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može li ki neko objasniti razliku između sajma knjiga koji se održava u Maju (garaža Deltr) i ovog sajma koji pocinje danas u Bemax areni (svake godine u ovo doba godine)?
Saobraćajnu dozvolu sam ranijih godina preuzimao preko firmi koje vrše registraciju a sad treba ja da je podignem.
Je li se to završava u Limenci? Kakvo je radno vrijeme?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Zavrsavas u limenku, ja sam bas juce bio, trebalo mi je 3 minuta. Ako vidis red veliki na ulazna vrata samo kazes da ides da preuzmes saobracajnu, i ona ti se podize lijevo na saltere 3 i 4. Za radno vrijeme nsiam siguran ali mislim da ti rade do 17h
Dje mogu nac zastite za stolove i ostali namjestaj kako bi se zastitila mala djeca.
Jumbo
nothing comes from violence and nothing ever could
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Generalno, najlakse je ukucati na Google-u: Zubar "danas" ili Zubar "Koji je dan" - tako izlaze rezultati za dežurne zubare.
Ima li dje u pg da se kupi bilo kakav vatromet, moze i onaj mali iz ruke? Hvala
E tu su naši političari zbilja eksperti, nema partije koja nije ispalila rafal posle konvencije u Podgorici ovih dana...![]()
Dobijam povremeno sms poruke od MERIDIANA, postoji li nacin da blokiram da mi to vise ne stize?
-Nema broj telefona,
-ne moze da se odgovori na poruku,
-ne moze da se blokira sa telefona
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Da se ulogujes na nalog, ako ti stoji broj da ga maknes.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Koji nalog kad ja to nikad ni koristio nisam? Niti se kladim.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Pa neki fini ljudi koji su imali pristup tim bazama brojeva prodali su ih lagano...
Probajte prvo ovo
https://nezovime.ekip.me/#/
Ali ovo se odnosi na sve. Ako ovdje uneses svoj broj ne bi smjeli nikako da ti salju, ako salju o ovdje si unesen onda se zalis aganciji.
Sa druge strane mozda brze resenje je da zovnes meridian i kazes da te izbace iz baze.
Muška košulja - izbor?
Trenutno kupujem u Monu ili Cortefiel. Gdje još ima dobar izbor košulja - klasične bijele, plave ili neke na linije.
pogledaj u azaro,zara,fashion and friends ,us polo
Ima li posebna tema za auto škole? Nad joj neku od prije 11 godina (pa ne bih tamo pisao)?
Treba mi info da li ima neka auto škola koja ima u posjedu automatik vozilo? Znam da svaka škola mora obucavati na manuelnom menjacu ali je u pitanju osoba koja ima vozačku dozvolu već 15 godina ali ne vozi.
U planu je da se kupi automatik vozilo ali prije toga bi bilo poželjno da se malo “obuci”.
@Auris , koliko me sjećanje služi Točak je ranije imao automatika , ne znam kakva je sad situacija.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kakav je ovo brod Logos Hope u Bar, kakva mu je knjizara jeli bio ko?
Bili danas. Prosetali do Bara i rekli kako dobra stvar bas lijepo. Kad ono prevara samo takva. Pretvorili jedan sprat u nazovi knjizaru / prodavnicu. Prije smo izasli no sto smo usli. Pola naslova knjiga ima u njima - bible, religion, spiritual, etc. Vidjeh jednu zaposlenu kako poce neku pricu ala mormonsku s nekim. U jednom momentu se svi pogledasmo i rekli sto je ovo bjezmo odole.Neki kult sto znam. jos ne mogu prezalit ta 4 eura za ulaznice. Zaobidjite slobodno.
![]()
Last edited by avet; 23-10-22 at 20:21.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks