Ne znam bas cg politicare, ali zanimjiva igra saha i tajming..
Sud- zalba- dnevni red skupstine...
Jel ostao jos koji potez do izbora? To je ove nedelje?
Imamo petak i subotu za finale?
hmmm pitam se... od izlozenih hoce li uopste biti i jedan kandidat na izbornoj listi?....
postavila bih ja na koju sahovsku igru mi ovo lici ali banovase me prosli put..." trolovanje" i sta vec oko teme, a bilo konkretno..
Hvala Lepo
nece ne... propao je taj projekat
Hvala Lepo
https://www.vijesti.me/tv/emisije/62...preko-telefona
Za neke brojeve pouzdano znam da ih nema u menik, ali ljudi se zale da ih zovu...Kako?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
rekoh li vec sve imaju?
ah da Maja na ignore...
Hvala Lepo
ih... kad sam ja otvorila hint temu prije x godina JMBG iscoolirali ste.. ostalo je Smijurija od 40tih proslog vijeka- "savremena," ali i puno dalje u " proslost"...
Dok je Maja istrazivala i ukazivala, vi ste spavali..
A tek kad se iz te " savremene" izloze... zalud su kolo igrali misleci da su unistili...
da ne gnjavim..bolje da vas citam..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 19-10-22 at 19:55.
https://libertaspress.me/milos-vesna-i-15-saucesnika/
CIJELA OPTUŽNICA PROTIV BIVŠE PREDSJEDNICE VRHOVNOG SUDA, NJENOG SINA I DRUGIH ČLANOVA KRIMINALNE GRUPE
nothing comes from violence and nothing ever could
itd...
20-05-14, 12:02#1
Maja
Forum Addict
Join DateThanks Thanks
Jmbg
Dugo vremena se mislim da li da pokrenem ovu temu (cesto mi racionalno kazu "koji ce tebi ta prica - njihov problem ..."), jer sam ocekivala da ce ljudi placeni i odgovorni za zastitu identiteta gradjana CG, kao i oni oni za zastitu drzavne bezbjednosti i interesa Drzave CG, sve sa svojim brojnim NVO u CG, napokon obratiti paznju na totalno suludu situaciju u zemlji.
Nista od toga se ne desava. Ne znam uopste da li je ikoga briga, ali evo "da me ne grize savjest", da upozorim na posledice nedostatka zakona koji bi u svim odgovornim drzavama zabranjivao neke naizgled "naivne" radnje koje su uobicajene u CG.
Prvo, mnogi ne znaju sta znaci JMBG pa ga daju svima i svakome a zakon u CG to ocigledno dozvoljava..
maj 2014...
Hvala Lepo
Moj stari jeste primio tu 253e min i ovu razliku...
Tu es mon héro!
Bilo ih je do ovih izmjena sa penzijama od 140 EUR. Ljudi su radili po 40 god. sa uplacivanim doprinosima za isti period, da bi im 'misteriozno' isparilo po 15-20-25 god staza., i sva dokumentacija nestala iz fonda PIO/arhiva i sl. - vjerovatno da bi preusmjerili ovima sto primaju po 2K EUR penzije sad (ipak se moraju 'patriJote' nagraditi da im ne prifali dzeparca). Mogu mislit sto bi se tek tu naslo da iko gleda.
ma fora kako zavaditi penzionere.. prvo su zene zavadili, pa na djecu dijelili penzije a ne za uplate i radni staz, sad ce da zavade sve... Pokvarena igra onih koji odlucuju, zavadi i vladaj.Koliko to moze beskrvno da ide, eto.
Bezocno uvijek.
Hvala Lepo
sad cu pogledat'... Ja mislila da Medojevic tepa ono Diznilend - miki maus... Sad cu..
Hvala Lepo
mickey = Wicked
Ne mogu naci te biografske podatke..
Hvala Lepo
Evo stigla danas penzija
Hvala Vladi CG na povećanju od 4,35%
Toliko o tome da je minimalna 250€
O cemu se radi, zna li se zasto nije 250e?
Tu es mon héro!
ma zezaju vas, da se zavadite kao penzioneri medju sobom. Briga njih za tu sicu... Bace mrvice, i posmatraju tenzije..da bi skrenuli paznju - distrakcija u pravom trenutku a za njih bezvredne svote...
Hvala Lepo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks