Ovaj otvara na 89, sto je inace predvidjeno za njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj, ako mozes,na koje su temperature deklarisani tj na koje otvaraju. Pa potrazi na koliko ide fabricki.
Ovaj otvara na 89, sto je inace predvidjeno za njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na kom sajtu provjeriti opremu, godište i drugo za Mercedesova vozila po broju šasije?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Remont letvi upravljaca? Najbolje bi bilo ako ima ko provjeren u PG, a ne bi ni smetalo da se ode dje dalje za dobar posao...
But if you never try, you'll never know..
Takumi da se u USI kupe kablovi koji idu na svećice (150$) koštaju u tu tjuning kuću.
Koliko bi bilo da neko naš od tamo pošalje za CG?![]()
30-40 dolara USPSom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kolegi na golf 4 ne rade kratka svetla, zna li ko koji je kvar, sto da pogleda
Osigurac, sijalice crkle itd..
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Sve je provjereno , osiguraci su novi stavljeni kao i sijalice ali i dalje ne rade samo kratka svjetla
Ima li jos nesto da provjerimo
Na zastavu je bio prekidac od sva cetiri zmigavca uzrok tog ponasanja
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Provjerite releje,i prekidač za svijetla,i naravno ulozak brave
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Last edited by zrnojed2; 19-10-22 at 18:18.
James Tiberius Kirk
ablender...pozdrav
Da kod francuza ablender.....
Osim kod golfa4 gdje zadnjih 10g i vise zakonom rade kratka svetla dan/noc i tako se prekidac svetala grijao i stopio sa plastikom na izlaznim pinovima i nemaa struje ili 12+...ne rijetko sretem golf il pasat i polo rade cak i maglenke jer stopi u prekidac pa i sve da ugasis on je zalijepio...
Takoe. Imao sam par takih problema. Ako ne pali kontrolnu lampicu onda su ti pinovi 100%.
aa da, zaboravio sam da golf4 ima Rade Koncar sklopku za svijetlamoze li tu da se ubaci relej neki, da ne gori prekidac?
![]()
E bas ta grebenaska sklopka Generale, moze i reley za DRL opciju koja ima u Scandinavian zemlje...
Ali to vecina nezna da procita u semi od vozila....
Vec ubudzi zica da se stopi instalacija sva...
Last edited by injection; 20-10-22 at 06:34.
Što znači (vozaču) koji pali rotaciU/blinkere itd samo da on prodje lagano (da mu se ti pomjeris) a nidje ne zuri.
Ovome jednom sam se pomjerio bio prije mjesec dana a posle sam saznao da nisam morao kad nije pratnja.
Danas mi je dosao kao kec na desetku suprotnim smjerom sam pretekao njega i jos 50 auta i krenuo je odma za;mnom i pali rotaciU - nisam mu se pomjerio nego ga zadimio crnilom iz auspuha pocrnjela mu je bila soferka - da vidi kako je biti degenerik u saobracaju..
Samo za razliku sto je on ugrozavao druge ja nikoga.
Last edited by Biznismen Podgorica; 20-10-22 at 13:31.
Pretekao 50 auta?
Bila je kolona u centar a suprotna traka je bila slobodna pa sam ih pretekao suprotnim smjerom a on odma krenuo za mnom i pali rotaciU blinkere itd - nisam mu se pomjerio a i ostao je iza posle dosta jer nije mogao da se ubaci posle u svoju traku.
- matirao mu je auto od crnila iz auspuha.
No time to die.
Pretekao si 50 auta suprotnom trakom?
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks