zašto stranci ne odradiše ovo sa UP ili SDT? no baš sa ANB? mora bit da Britanci znaju bolje no mi ođe kako stoje stvari
ovako ide - svi djelovi državnog sistema koje URA tako jako drži pucaju kao balon. nije bolje ni u ostalim al ovi nam glavu otvoriše kako rade najbolji posao na svijetu. i kako bi radili i bolji al jbg ne daju ti odvratni nacionalisti. danas na vladi premijer ove države krivi EU što se zakon nije donio a njegov ministar mu veli kako je ta ista EU poslala odgovor o tom zakonu
a URA u ANB ubači lika sa onakvim dosijeom i predstavlja ga ka eksperta. jel se Abazović slikao sa likom koga optužuju da ima veze sa švercom? imamo li niz slika koje govore u kakvom društvu je bio? imamo li Miljanića koji je za rokovnik i TV sređiva ljudima neke stvari? imamo li situaciju đe je Adžić ministar MUPa nakon CT đe je policija 1/1 kriva a on nikad ni pomislio nije na ostavku?
kao šlag na tortu - Rade. državni sekretar pa direktor UPC. koji nije smio da dođe uživo u emisiju no snimano. i onda krivi strance i ANB za sve praktično? što ga pustiše niz vodu odma' drugovi iz njegove partije onu noć? vozač stvara kriminalnu organizacijujes vozač je sam odlučio da kamion sa cigarama ne povede da se zapale
i onda nakon svega ljudi traže sektor bezbjednosti i spoljne politike za sebe do kraja svega
ako im je ko drža stranu na ovom forumu, to sam ja. ali ljudi su najgora stvar koja se desila ovoj državi u ovom periodu. mogu se kladit u što oćeš da su recimo Demokrate pokrivale ove sektore pa im se desila ovakva situacija što bi bilo. pa Vijesti bi iljadu tekstova dnevno izbačale a Dritan drža pres kako Demokrate uništavaju državu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Reply With Quote

jes vozač je sam odlučio da kamion sa cigarama ne povede da se zapale

Bookmarks