Igra u slabijem takmičenju , ali je igrao protiv Nice i Kelna legitimnih Liga Evrope timova.
Ne znam , ja sam pod dojmom da bolji igrač nije dolazio u Srbiju.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
obojica su sjajni za lokalne uslove. bukari je mladji, ima vise prostora za napredak, a diabate je vec oformljen igrac u najboljim godinama, sa 'zavidnim iskustvom u jakim evropskim ligama'.
doduse, igra i u slabijem evropskom takmicenju, pa mu je malo lakse da zablista, a i nema neku konkurenciju u klubu, pa moze da igra rasterecenije i poveze nekoliko utakmica.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Igra u slabijem takmičenju , ali je igrao protiv Nice i Kelna legitimnih Liga Evrope timova.
Ne znam , ja sam pod dojmom da bolji igrač nije dolazio u Srbiju.
Sve receno stoji. No i Bukari ima 25. Oformljenojw to itekako sa eventualno opcijom za 2 manja tweaka![]()
23 zvanicno bukari, ako se ne varam. prvo, treba povezat dobru sezonu-dvije u klubu u kome je obrt stranaca u prosjeku 1 godina. pitanje je ima li ko s njim da poradi malo, a i svako malo promjene trenera ne pomazu.
i on i diabate i ricardo su za srpsku ligu rakete, i igraci za bolje lige.
a moguce da su ove ekipe koje su sa partizanom u grupi zamisljene za ligu evrope, ali su trenutno na 9, 11 i 13 mjestu u svojim prvenstvima. nije bas neki krem evropskog nogometa.
Ovaj Keln , a pogotovo Nica su po rosteru mnogo jači i od Trabzona i od Fradija , zašto ne igraju u skladu sa time , e jbg više faktora , taj Keln dobije Dortmund da im tri gola i dođe protiv Partizana ne može gol dati i izgleda kao prosječna ekipa iz Srbije , ima nešto i do protivnika i koliko ti dozvoli da igraš. .
Last edited by Isak; 14-10-22 at 18:21.
I do trenera mnogo jaci strucnjaci rade u srbiji
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Odavno nisam vidio da Partizan ovako odigra dva meca kao protiv Kelna, bukvalno bez greske odigrano.. a ovo da se osporavaju timove lige petice.. a velicaju Ferencvarosi xD.. i Juve je 8, Liverpool 11, Bayern 4 u tu istu ligu..
vrni se unazad i javi nam ko je igdje pomenuo ferencvaros. znam, znam, gori je od 11. ekipe iz ceske lige.
a mogu se opkladit u masne pare da do prije mjesec dana niko sa foruma ne bi mogao da iz glave nabroji 3 igraca kelna, ne racunajuci besmrtnog hectora.
nica je dovela ljetos masu igraca, ali to sto nije zeleno ili matoro je godinama van forme. pepe, barkley i ramsey. nesprdajse. samo cekam da vrate wilsherea iz penzije.
ne brini se, bice sve u redu![]()
Juve je baš tužna ekipa. ođe trener mora da ide odma. al kako stoje stvari to se desiti neće
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali meni je nerealno kakav ih maler bije sa povredama ove sezone.
Trenutno out: Bremer, Parades, Pogba, Kiesa, Di Maria, De Siljo.
Cijelu sezonu su bukvalno bez 4/5 standardnih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milan sa X u zadnjem kolu rješava prolaz
Kako znaju i umiju moraju blindirati Tea i Leaa.
Mislim da nema jačeg lijevog boka na svijetu.
Nadam se da ce Barsa nocas biti od koristi i pljastit Bajern, da bi Inter dobio Bajern u Minhenu (sto je vrlo vjerovatno jer nisu nikakav bauk) i tako izbjegli PSZ i City
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Inzagi makar umije grupu proć, za razliku od prethodnika..
Srećan nam prolaz braćo![]()
Ne vjerujem da će bajern izgubit nocas,niti mislim da ih možemo tamo dobit u slucaju da nocas kiksaju,mada sad kad je tu LukakuU
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema to nikakve veze. Forma se digla, raste samopouzdanje. Znaci samo je potrebna pobjeda Barselone i ne bi bilo prvi put Bajernu da ih Inter deklasira u Minhenu. Goran Pandev zna kako
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Odlično je potrefio ovu taktičku zamisao Simeone sa Savićem na klupi da počne, još ovako bitan meč, bravo.
Da nije povrijeđen opet ?
igra je protiv Betisa, u nedelju. Simeone na klupi drže samo jer im je legenda, drugog razloga nemaju. sa ovakvim igračima igra mu je sramotna
ono je ofsajd Kanea samo i isključivo jer sam ih čeka 1 za velike pare
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
fina kampanja La Lige u ovogodišnjem izdanju LŠ
Pa La Liga se raspala odavno, sad je ono samo dosla na naplatu.
Portugalci dominiraju, tipujem da ce neko od njih osvojiti LS.
uzbudljiv rasplet u grupi smrti (D). marseille i sporting od raja do pakla u 45 minuta. na kraju, veterani arsenala u neverici, ni utjesna nagrada za njih.
zao mi je sto club brugge nije prosao kao prvi, ali mi ne bi bilo zao da nam dodju u osmini finala... you weren't really shit, but you weren't all that great either... like tottenham.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks