Kakav je ovo spectakl bio...
***** ti Aslanija sebičnog.
Nadam se da ste uživali u usta vas...
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Kako čudne reakcije ovog Onane kod 2.i 3.gola.Ne kažem da ih je moga braniti,ali daj probaj da napraviš paradu pa ako ne dohvatiš dobro jes,a ne mašeš rukama uprazno ka hobotnica
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Dobro je,iskreno posle onog gola za 1-0 nisam očekivao ni iks,sad da se dobije plzenj samo,idemoo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledaj ovoga kretena od Aslanija, ne bi mi ga minuta vise ulazio ove sezone, seljacina sebicna.
Isto ka dembele, sam mu fati on oće sam da završi..
Strašna utakmica…
Vadi se Inter polako iz krize. Još kad Lukaku bude u pogonu, biće još bolje.
Sve je bilo spremno za nebesko gasenje Barselone i definitivno nabijanje kompleksa. 2010. nam ne mogu oprostiti kad je Murinjo opalio sprint po terenu, pa ono gasenje od prije nedelju dana. A kad se big Rom vrati padace i jaci. Samo nevjerovatno fali Perisic lijevo, nema dostojne zamjene za njega
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne uzbuđuj se...
Barsa noćas nezasluženo do boda, Inter sa autobusom u Milanu zasluženo do 3... Mala je razlika a opet velika, ako me razumijes?
Dobro vam je sad sto ćete imati vremena da se posvetite španskoj i ligi evropetu je naravno i kup kralja
Steta sto se ovo tu nije rijesilo...
I, da... Kako bi pleo Lautaro da igra na ovako velikoj dimenziji terena cesce dgje ima prostora... Jos sa vise napadackim stilom igre...
Dominirao si ove mjesec i kusur dana moram priznati,ni navijači milana i juventusa nisu komentarisali Inter koliko ti,evo ti ostaje sad da se nadas da će plzenj dobit intera.Poyy
Hahahahahaha. Sabrana djela.
Uočio sam to da si veliki poznavaoc fudbala,pa sam čekao rasplet da ga pokazem ostalim forumasima
Enormna je satisfakcija što smo Barsu poslali u LE.
Onoliko kuknjave i patetisanja nakon prvog meča ne dolikuje klubu tog renomea...
Kompleksi toliko narasli da su na MECU SPANSKE LIGE skandirali Inter Vaffanculo![]()
Ali posto je ovo Inter ne bih ja bio siguran ni da cemo Plzen u Milanu dobitiSjetimo se Sahtjora kad nam je pobjeda trebala za prolaz
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne treba nam čak ni pobjeda ako barselona ne dobije bajerna
A ne vjerujem da se taj plzenJ neće dobit,Al eto lijepo je znati da iako ne uvalimo taj gol tu je bajern koji ako odigra posteno završava nam posao,cisto da ne strecamo
Bajern je gazda te grupe![]()
Joj kad se sjetim upisa ljetos u vezi Bukarija , rekoh ja polako , Pjunik je to.
Diabate iz komšiluka je koplje iznad njega i kompletne lige.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Last edited by Isak; 14-10-22 at 05:43.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks