Forografija snimljena prije 26 godina,u Igalo.
Mrva je imao 17 godina,a Matovic 20 godina.
Pregadni demagog i nesposobnjaković. Na konto ove priče je uživao privilegije predsjednika skupštine dok mu je fetiš bio da parkira S8 ispred Buda Bara... To samo kod nas ima da ovakvi likovi imaju neku bitnost. Taman, onaj ko ga je vratio, tako mu se i vratilo, što i vidimo. Nešto se Konatar ućutao, a i Božena se ne glaska
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rocitati-promo
To su tih 20%. Nece dostici broj pregleda sto je imao Srdja Peric. I jos sumnjam da su pozvali botove da klikcu jer im za sat vremena naraslo za 10k.
Pa neka mi neko objasni kako 20% a nece ljudi ni da kliknu ni program da procitaju?!
Kolega, da niste u Min Finansija ili sto slicno?
Nesto ne mogu da se presaberu otkad se neki sluzbenik razigravao preko interneta na radnom mjestu?...
Al ok.. dzabe je kad je steta na racun Narodne Kase
Opet su zaTajili po nekim gluvim sobama sa tim info.. Nit da zucnu nit da muknu sta o tome, da ne bi osetljivi narod nervirali oko stete i stetocine/a ... Sta zna narod sta je sljiva..
Sve ce to narod platiti..Nije Laza Lazarevic ali za bolovanje jeste..
Ah da... mozda cute kao za Hantera - jer su predizborne igre u pitanju, pa da istina ne Dojmi narod sto bi rekli u Savnik'.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-10-22 at 15:38.
Jakov Milatović uzaludno traži novac za postdiplomske studije na Oksfordu (vijesti.me)
Kad smo komentarisali u to vrijeme mladog studenta, da ne spominjem nickove, to je plac bio na slucaj, pa kako, pa zasto...
Ko li mu dade stipendiju za drugu godinu? Atlas je vec bio iskoristio na faxu?Jakov Milatović uzaludno traži novac za postdiplomske studije na Oksfordu
Britanskom stipendijom pokriće “samo” 12 mjeseci, a finansijsku pomoć za drugu godinu još ne može da nađe
On je objasnio da je pomoć tražio od Vlade, crnogorskog Univerziteta i brojnih državnih institucija, ali da je svuda nailazio na zatvorena vrata.
E to je sposobnost, sve na tudju Kasicu Narodnu Prasicu.. Narodne Kase...
Kako tad, tako i sad.. A jes se nameracio bas..
Pametni ste vi glasaci..Ali kad Morate (sto kazu neki), muka je to
Ipak vi malo cukra, kafe, prilozite iz kuce za te za koje Morate glasat'..Manite se Narodne Kase i dzekiranja na opsti racun.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-10-22 at 16:03.
On je bio generacija posle moje. Tu su pljustale 9 i 10. Prva prava bolonjska godina, nekako se bio zauzeo stav da prosjek bude visok i prolaznost visoka.
A i valjda prisutnost se isto bodovala. Nije lako biti prvi u generaciji ali opet... Moj prosjek, a nisam ulozio truda, nisam isao na predavanja, igrao sam basketa okolo po lijepom vremenu, igrice sa drustvom kad je lose... I taj neki prosjek sto sam nakupio bio je mozda top 20 u mojoj generaciji (550 upisano)
E u Jakovovoj ne bih bio ni u top 100 cini mi se...
A ovo moljenje okolo za sredstva... Poceo sam da radim i pola zarada mi je poslo na postdiplomske studije. Nisam htio u firmi u kojij radim da spomenem, a bili su otvoreni za stipendiranje.
Niti sam covjek koji moli niti koji moze da duguje.
Tako da ovo trazenje para na sve strane, a najjace ovo trazenje od poreskih obveznika, da bi se zakucila neka titula i ostvarili neki bolesno zacrtani ciljevi u zivotu preko diploma...
Ili ce me neko ubijedit da je on to zbog sticanja veceg znanja i da se vrati da pomogne Crnoj Gori?
Tako je i meni jedna pricu slozila na intervjuu za posao, da se vraca da pomogne Crnoj Gori. Zavrsila bankarsku akademiju u BG
Mangup si kad za svoje prohtjeve zaradis sam, kad sam dobijes posao, kad sam napravis posao, kad sam isamaras dvojicu, kad sam nadjes resjenje kad je tesko...
A ovi zapomagaci. Tja. Pa sto imaju na desetine savjetnika i ide 100K dnevno na konsalting.
Sta jos nije otislo pod stecaj u CG i nije privatizovano?
Zdravstvo?
Bolnice gradili nasi stari, uplacivali za sve i svasta? Ili zapadnjacki receno Zdravstvo sve sa assets-ima je Fondacija Naroda CG?
Cilj?
Sredstvo?
Koji bjese prvi korak?
a vrijeme je cudo, posebno za strpljive stipendiste na racun Narodnog novca?
Sta se desilo sa Narodnim Fondacijama fabrikama, institucijama, odmaralistima, infrastrukturom, telefonskom, energetskom..
Ko je krcmio i ko to misli da krcmi i dalje to sto je preostalo?
Nece Maja kao obican gradjanin sve sa istomisljenicima i ne glasanjem sprijeciti nastavak tog rada.. Necemo da glasamo (26 do sad iz PG) jer necemo CG narodu zlo. Ali znacemo koji su to procenti interesenata za Kasu Naroda ucesnici u ispomoc za te ciljeve.
Posle prica, nismo znali, prevareni smo, izmanipulisani.. E pa to bas ne znam kome moze biti opravdanje.
Svjesno birate zlo ili manje zlo, a nikad ne rekoste ko je Dobro u svemu tome...
Bas nikad.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-10-22 at 16:22.
https://m.cdm.me/politika/demokrate-...ji-revansizam/
znači Abaz smijenio još jednog člana Demokrata, vjerovatno radi toga što su mu obalili vladu. naravno kadar koji je postavljen nekako je imao problema sa zakonom
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Varhelji: Ne mislim da je potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC negativno uticalo na izvještaj EK
On je kazao da rješavanje tog pitanja može dovesti do jače stabilnosti i da se dalje treba koncentrisati na pitanja kao što je borba protiv korupcije
Last edited by SKOJ; 12-10-22 at 16:42.
Moja greska.. Sad sam provjerila.. Iha, ima fore jos dosta, nije 26. okt. za fajront...
Hvala Lepo
Podrška za Luku cija se majka kupala u Ribnici haha..... dio govora podrske za neki politicki skup kod Konta na zabjelo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I ja sam se kupao u Ribnici... Mogao je i Luka vala, a ne na majku da se vadi.
Najjaca prozivkaRafalna paljba Demokrata ka Beogradu: Bečić: Nismo se borili da bi Budvom upravljale marionete centara moći; Krapović: Budva se neće voditi sa Senjaka!
Nazva Beca neke df-ovce BIA/BILA šta imate sa druge strane? Neću porediti niti nabrajati, jer bi mi za neke očito trebala kodna imen
https://borba.me/rafalna-paljba-demo...ti-sa-senjaka/
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 12-10-22 at 17:54.
To je zato što si totalno nezanimljiv sa tim tvojim pitanjima tipa od čega ćemo živjet, pušti to, vidš li što se čini od foto albuma svuda
Grane za koje pitaš su poljoprivreda, proizvodnja i naročito prenos el.energije, te apsolutno sve vrste sabraćaja. Rok na koji bi odgovorna država strateški planirala razvoj ovih grana je dvadeset godina, u nekakvim srednjeročnim etapama, naročito kada se radi o saobraćaju, koji je kapitalno strahovito intenzivna djelatnost ( traži puuuunoooo para a manje radnog ulaganja ).
I ovo zna svaki brucoš ekonomije, maltene. Trik kveščn: zašto ništa od toga nema, ni među starima, ni među novima?![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
" Odranije su poznati, policiji, posljednji put dvojica njih su uhapšena zbog eksplozije na bankomatu na gradskom bazenu na Slovenskoj plaži."
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...i-sugradjanina
Djeca nabavila eksplozivnu napravu, digli bankomat u vazduh, setaju kroz BD slobodni, prebijaju narod po ulici....Da ga je policajac išamarao ka konja, sva NVO svita bi se digla na noge da im brani ljuCka prava. No...bolje ovako...ne znam sto je sa pravima normalnih gradjana koji od ovakvih dyukaca ne mogu mirno kroz grad proci.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Treba im **** majku, i to je to.
Inace smenjuju kadar demokrata taman dok bude neko obaranje vlade da ih izgore skroz i eto izbori.
Naravno demokrate oborili vladu![]()
Zlatila se titova milicija. Ledja biim bila meksa od trbuha
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks