Jos samo fali Mojsije da baci hiljaditi post kako je pocinuo od kad je sve blokirao
Jel jos kmece?![]()
Red koraka, dešavanja iz poslednjih par neđelja, uz ovo totalno zahuktavanje, padanje maski i skidanje rukavica, sve skupa sugeriše da bi, za slučaj pobjede koalicije oko DPS-a u Podgorici, sasvim vjerovatni scenario mogao biti uvođenje u neku vrstu vanrednog stanja.
U tom slučaju neće se rješavati samo olovkom, no, kako neko ovđe reče, klikerčićima u glavi i naročito gaćama.
Svakako, ova pedala do dna, koju je već stisla vladajuća klika, ne ostavlja im baš rezervnog prostora za dalje akcije u slučaju loših izbornih scenaria po njih. I sve upućuje na to da se neće ustezati od dalje eskalacije.
U takvom scenariu, jedina moguća opcija je da im se dovoljno transparentno pojasni da dalje nema đe.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Rade je vjerovatno zavrsio vecu politicku karijeru na neko vrijeme, mada kod nas narod dosta brzo zaboravi i vrijeme prekrije zaboravom. Svakako Radu nije svejedno...
...mada, ni tebi ga nije lako.
Mislim ono bas se nekako saosjecas. Osjeca se, stanovita ganutost. Sazivio si se sa Radom temeljno. Svojski i napregnuto.
Rijetko se danas ko oce uzivljet do te mjere na mjesto zrtve. A Rade jeste i krivac i zrtva.
Poglavito je slikovito i stilski figurirano, realisticno zamisljanje Rada koji spava, a onda mu neocekivano pokuca Milicija na vrata.
Najezio sam se.
Svaka cast na empatiji i tom nekom, beznadeznom savjetu, na ovom opskurnom forumu, u vidu imaginarnih savjeta, sto bi pusteni niz vodu, Rade, trebao cinjet. A nece vjerovatno nikad ni zac odje...
Rijetko se u danasnjem samodovljnom antropofobicnom svijetu nadje ovakvo sapatnistvo...
Psihoanaliticki si razoblicio Rada, dekonstruisao, a nedje i sam imas dilemu da li je Rade sam sebi najveci neprijatelj, ili su mu to kolege iz URA-e. Tu dilemu ostavljas nama citaocima.
Pisi nam i dalje svoje sapatnicke emocije i osjecaje Rada glede..
Iscijedi koliko se mogne..
A znam da ti ga nije lako..
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Dok covjek ne shvati koliko je neistina od rodjenja, skolovanja, istorijskih, nacionalnih, religijskih, politickih, MSM info pregurao kroz misli, osjecanja i kroz sazrevanje.. do tada ne moze razumjeti realnost ni vidjeti realnu sliku.
Manipulacija neistinama je cudo nad obicnim covjekom..
Hvala Lepo
Baš ono uživam gledajući nato pudlice kako se međusobno glože. Moram da priznam da navijam za dritana u sukobu sa savom i rastkom. Dritko, smijeni ih sve!
Najzalosnije u svemu ovome je, sto eo i odje na forum, kad kradu jedni, pola naroda ih brani, "placite dps-ovci, dosta ste krali", kad kradu drugi, javlja se druga polovina "placite litijasi", jer su njihovi, a to sto kradu od nas, to ne tangira nikoga. Ono nemamo politicara koji nije lopov i ne gleda kako ce ukras nesto, da je srece bukvalno komplet skupstinu i sve partije iscerat iz drzave.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
A kako mislite da se mogu odrzati izbori ako je ovakva situacija, Medojevic pise obavjestenja protiv Spajica, URA protiv DPS-a i SDPa..ovi protiv URA, Demokrate nafrsteni (kako vicu na onim reklamnim spotovima da se covjek smrzne), DF koga? i ko vec protiv koga sa najtezim optuzbama?
Jesu li to normalni uslovi za glasanje ili?
Tacno me strah smije li se i olovka uzet u ruke pored svih ovih optuzbi da se glasa za koga, za sta?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-10-22 at 22:39.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakvo ljudi samaranje o cemu vi..
Ovo je gore nego onaj svemir na 15 km visine..
Aman, alavertite se.. Izbori u USA su u novembru.. Sve ima svoj tajming..
Nego, kako glasati kad ovakve optuzbe padaju?
Hvala Lepo
Кад краду наши то је богоугодно. Они тиме на своја нејака плећа преузимају инскушеније богатства, да се обични смртници не би мучили са тим искушенијем. А знамо, лакше ће камила кроз иглене уши, него богати у царство небеско.
Наши кад украду жртвују се да се други не би огријешили у богатству. Није то као кад краду они богоборци.
Исто као што је и дрога коју наши шверцују богоугодна. Кад се исклепаш чујеш херувима пој. Још само да науче да се не тушира на Преображење.
Tko leti, vrijedi...
Svakom politicki pismenom je bilo jasno kakva ce biti Vlada sa Kenterom, Raskom, Rankom i Ibrahimovicem.... ljudi koji su izgubili izbore su dobili mogucnost da budu dio neke kao evropske Vlade CG.
Dritan je svatio ali bojim se kasno da sa ovim ljudima nema izgradnje normalne CG.
Treba da se zapita i je li ovo neka mozda karma za nacin na koji je srusio vladu Zdravka Krivokapica...
OK.. Ja za zlo necu da glasam a ni za manje zlo, jer je to takodje zlo.
Ima li Diogena sa svijecom gdje?
p.s. za ove koji nijesu procitali Doktorski rad Abazovica... Lijencine koje glasaju nagonski itd..
GLOBALNA-POLITIKA-–-ETICKI-ASPEKTI-GLOBALIZACIJE-Dritan-Abazovic.pdf (unsa.ba)
Citajte nesto..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-10-22 at 22:53.
Inace je sa Knezevicem, Mandicem i Medojevicem super normalna. Kako takvu sansu propustismo!?!?!?
Svi zajedno su vratili CG deset koraka nazad sto je u odnosu na DPS gotovo epohalan "uspjeh". Neki bi rekli da je nemoguce biti gori ali eto...
Inace mi smo pred sut kartom iz svih pregovora i kome vi sjutra mozete otkloniti sumnje da se nije namjerno radilo na devastiranje sistema i drzave i vracanje unazad u pregovorima da bi se zakacio na prevaru Open Balkan i kacenje za vagon srpskog sveta?
Last edited by Rodion Romanovich; 07-10-22 at 22:58.
Ministar odbane Crne Gore Raško Konjević izjavio je da će se proveriti medijske infomacije o prisustvu agenata srpske Bezbedonosne informativne agencije (BIA) u Crnoj Gori uoči lokalnih izbora zakazanih za 23. oktobar.
On je za podgorički radio Antena M kazao da je obavio razgovor sa direktorom ANB-a i očekuje da će narednih dana napraviti presek i proveru tih medijskih informacija.
„Jedno je prisustvo, drugo je koje je to prisustvo vrste i kako se manifestuje i znači li to mešanje u političke aktivnosti druge države. Sačekajmo šta će reći ANB, ne bih želeo da prejuduciram“, kazao je Konjević.
Nije bitno je li tacno, vec da nema sta ministar odbrane i sef ANB o tome da razgovaraju i izdaju saopstenja.
Sad gledam snimak, Dritan najavio da uskoro uzvraca udarac... Ja mislim da ce lopovi da spavaju sa jednim okom otvorenim, a neki ce dobiti secer...
Zabava moze da pocne
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Inace sto on kao zapljenjuje neke cigare, pa nabrajaju neki kao veci prihod od cigara, koje su pritom i skuplje ove godine, akciza veca ako se ne varam...
Ja ne vidim koliku to koristi ima za Crnu Goru da to bude neka prva stvar s kojom ce da se bas jako bavi, a nesto nisam siguran da nece drzava platiti sve te cigare sto su uzeli od vlasnika...
Ali znate sto sam siguran? Da ce time da procvjetaju neke druge kombinacije u okruzenju. No sam i ja mozda teoreticar zavjere.
A i nije da su u okruzenju banana zemlje sa kriminalcima na celu sa kojim je Drile prst u prkno.
Uzgred budi receno sad ce dzipovi iz Srbije biti docekani sa sendvicima, ikonama...
Mile Dodik ih pohapsio u RS, pa tako sprijecio pobjedu ove Trivicke. Odje ce imati full logistiku.
Najvise ce da rade na spasavanju Driletove relaksiranosti.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 07-10-22 at 23:50.
u Bibliji pise 365 puta "ne plasi se".. jeste da je ova Biblija od Nikejskog Sabora sastavljena od 66 knjiga a da ih je bilo 777... Samo su ih sklonili...Sto li..
E pa sad sta mislit'..
tek, meni se kao obicnom gradjaninu ovo sto se desava - uopste ne ...
horor film
eto
a vi u smijeh kao da je komedija u pitanju
Definitivno, nista od glasanja, i nek se svi nose u persun. Tacka.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-10-22 at 23:59.
Hvala i tebi najljepsa
Neka ti je Bog i Allah u pomoc![]()
Kako se ocekuje neko lijepo hapsenje pred izbore.... stari recept
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks